reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Napisałam na facebooku co myślę na temat osób które "żyją facebookiem" to mi jakiś debil się wtrąca i mówi że ja robię to samo !!! Nosz kur** mać !!! Czy ja piszę że mąż mnie kocha nad życie ( a naprawdę mnie bije) czy ja piszę że byłam z córką na basenie, na plaży w szkole czy coś ???
Gość chyba nie zrozumiał o co chodzi...a twardo się wypowiada !!!
Nie pokazuje półnagich zdjęć mojego dziecka....nie chwalę się gdzie byłam na wakacjach ( 50 zdjęciami ) !!!
Uhhhhhhhhhhhhhhhh ale jestem zła !!!

reklama
Wchodzę co chwila z telefonu, żeby sprawdzić czy są nowe wieści. Teraz mam chwilę, żeby odp.

Aniołek- dobrze, że chociaż tak napisała. Jej na pewno czas szybko leci i nie zuwazyła, że z zaraz zrobiło sie pół dnia. A Twoje samopoczucie może coś zwiastuje? W tym tygodniu była albo jest pełnia a mojego byłego chłopaka mama była położną i zawsze mówiła, że jak pełnia to mnóstwo porodów:-)

Amelia- może faktycznie to sprawa gardłowa. Najważniejsze, że pije. Moja na jesieni miała kilkudniową awersje do jedzenia przez chorobę a potem wszystko wróciło do normy, nadrabiała straty.

Ianka- ja tej Emmaljungi nowej nie kupuje. Spodobała mi się, kiedy zobaczyłam na spacerze szefową mojego męża. Zakochałam się wtym wózku i sama zaproponowała, że nam go odstąpi dla drugiego jesli chcemy.
Kwiecień już niedługo. Na długo przyjeżdżacie? Zeby nie mój brzuch to bym do Was dojechała:)

Dorcia-
mnie tez to wkurza na fb. Ale co zrobić...

Vinga- szkoda gadać na temat tego lekarza. Zdrówka

Wasila ale ileż można....przecież ludzie widzą jak jest naprawdę...po co kłamać !!!??

CZEKAMY KURCZAKU !!!

Hejka siedze u szwagra na urodzinach wiec upraszczam sobie zadanie. Wklejam smsa od kurczaka. Karolek przyszedl na swiat 15.03 o 9.25 36tc+1 dzien. Waga 2650 52 cm. Od samego poczatku jest ze mna mimo cc dlatego ze nie wyglada wczesniaczo ale traktuja Go jak wczesniaka poza tym tu jest calkiem inaczej niz w jedynce.Je i spi,rzuca tym swoimi minami jak na usg.Na razie wszystkie badania ma bardzo dobre.Moja ostatnia noc przed cc tragiczna,porod rozpoczal sie na dobre,myslalam ze nie dotrwam do rana:(no ale juz jest po,mam to za soba

no w końcu :) uff odetchnelam z ulgą. ale się cieszę! kawał chłopa z Karolka, Gratuluję kochana!! czekamy na Ciebie,

Aniołek dzieki za informacje:)
Kurczak gratulacje wielkie! kochana,dałaś radę!:) buziaki dla Mamy i synka!:*
Dorcia-o proszę Cię.O ludziach z facebooka można by ksiażke napisać.Ja mam taką znajomą która dosłownie raz na 2-3 tygodnie zmienia status związku i raz jest "nienawidzę cie" bla bla bla a za 2 tygodnie "kocham cie skarbusienku moj słitaśny" i wielka miłość do porzygu!
Muffi,Fuma co u Was dziewczynki??:*

Ianka - ja bym się cieszyła jak cokolwiek by zjadła a ta dziś nic , o samej wodzie , mam nadzieje że jutro zgłodnieje ? mi sobota pasuje jak najbardziej :tak: inaczej z małą bym musiała jechać a to nie jest najlepszy pomysł ;-) . A Ty przy okazji coś zwiedzić chcesz hmm ? bo nie wiem gdzie ew. ?

Dorcia - nie mam fejsbuka , ciężko mi się wypowiedzieć , nigdy nie zrozumiem ludzi , którzy pokazują nagie zdjęcia swoich dzieci , niech swoje tyłki se pokazują !! Parking jak w centrum to G . Krakowska albo G. Kazimierz , zależy gdzie chcecie się wybrać ?

Ja w ogóle nie rozumiem skoro u Kurczaka wiadomo było że cc będzie to po co tyle czekali ? się wycierpiała dziewczyna , o czas chodziło , żeby Karol siedziała w brzuszku jeszcze ?

Amelia sądzę że dla Karolka kilka godzin w te czy we wte działało tylko na jego niekorzyść ... bo wód ubyło ....nie rozumiem dlaczego tak późno to wszystko.

Samosia ale ta "koleżanka" pożal się Boże to ona daje swoje zdjęcia półnagie,wszystko fotografuje...i codziennie wiadomo co dzisiaj robiła ..... w ogóle żyje tylko facebookiem !!! Już mi trochę przeszło...ale miałam nerwa jak cholera !!!
Napisałam co uważałam za stosowne....tylko dlaczego jakiś bencwał się wtrąca?

Kurczaczku GRATULUJĘ !!! Witaj Karolku na tym pokręconym świecie !!!
Ciocie z BB całują Cię mooocno !!!
Czekamy na fotki maluszka !!!

reklama
ufff dobrze że u Kurczaczków wszystko ok
Kurczaku gratulacje ogromniaste !!!! Karolku witamy na świecie! całuski od cioć!!!

Ianka no co ty, już go nie podaje. jutro jadę do naszej rodzinnej, niech zamienia mu ten antybiotyk.
Dorcia ja nie mam takich elementów na fb, na szczęście :)

co do Kurczaka i czekania na poród, to dali małemu sterydy na płucka przecież, a po sterydach najlepiej jest poczekać 48godzin, żeby dobrze zaczęły działać. sądzę, że dlatego czekali

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry