reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja pytałam wcześniej pedriatry i powiedział że mogę dać, chyba bym się bała dać półrocznemu dziecku,tak kropelki ale mi się wydaje że te plasterki są bardziej wydajne, trzymają naprawdę długo w nocy.

reklama
Ianka ja bym dała ...wiedząc jak Małemu pomogło !!! Z kropelkami jest taka sprawa że przy wielkim pechu dziecko może sobie zatrzeć oczko tymi kropelkami...jak przyłoży oczko do podusi !!!
Tak mi się wydaje ??!!!

Hej Kobietki. Dziękuję za życzenia:*:*
Specjalnie jeszcze załączyłam lapka w nadziei, że przeczytam dobre wieści od KURCZACZKA a tu cisza.. Kurcze, zniosę jajo do rana.
Impreza udana, więc jestem zadowolona;-) A Martyśka usnęła o 23.30, taka była pełna energii po szaleństwach z kuzynostwem:-)
W poniedziałek kolejna impreza - mój tatko ma urodziny:-)

DORCIA super, że z Oliwią już lepiej, byle tak dalej. Martynce też pomagał ten plasterek;-) Ja nie lubię galaretek takich, ale na muffinki chętnie wpadnę:-p
AMELIA raz jeszcze zdrówka dla Małej:* Niech szybko jej przechodzi:* Kurcze, całkiem niezły ten wózeczek masz:-) Nie widziałam jeszcze takiego:-p
WASILA nie zamartwiaj się na zapas, na pewno wszystko jest w porządku, zobaczysz:* Do wizyty bliziutko:*
CARLA no będę musiała po nd zajść na tę glukozę. Z Martynką dała mi ginka skierowanie a teraz chyba zapomniała(?):confused: A już miałam nadzieję, że może nie dała bo nie widziała takiej potrzeby, ale przecież faktycznie każda takie skierowanie dostaje.. Fajnie, że udało Ci się wybyć z domciu:-) My dla Zosi jeszcze nie mamy wózeczka, będziemy się rozglądać około maja;-) Po Martynce wózek sprzedaliśmy kilka lat temu;-) Nie byłam z niego zadowolona.

Witam się niedzielnie....całą noc się kręciłam ...spać nie mogłam...

Kurczaku co tam u Ciebie ????????

Aniołek nie wiesz nic co tam u Kurczaka !!??

ja już mam głupie myśli :( Aniolku my wiemy że sama się stresujesz, ale plis zadzwoń do Kurczaka...

też się martwię :(

moje dziecko nic nie je …. nic , no zwariuje zaraz i tak od kilku dni , już nie wiem co mam robić ? przecież nie wepchnę jej na siłę

Amelia nie je bo ??? Bo nie chce ??? Apetizer próbowałaś ?
Wiele nie doradzę bo u mnie Młoda je za dużo...trzeba chować czasami !!!

Moje myśli cały czas krążą wokół Kurczaka !!!
Mam nadzieję że niebawem Aniołek napisze nam dobre wieści ......... czekamy !!!

reklama
Dorcia - no zaczęło się parę dni temu , tam nie chciała jeść obiadu , w domu dopiero kolacje jadła , teraz od piątku odmawia śniadania i tak przez cały dzień , dziś nic nie zjadła kompletnie nic , pije tylko wodę, już nie mam siły kur.a no ! Niby jest chora ale jakbym jej słodkie dała to na bank by zjadła !! poza tym przestała jeść zanim zaczęła kaszleć : /

Ja też czekam na pozytywne wieści !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry