- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej Kobietki. Dziękuję za życzenia:*:*
Specjalnie jeszcze załączyłam lapka w nadziei, że przeczytam dobre wieści od KURCZACZKA a tu cisza.. Kurcze, zniosę jajo do rana.
Impreza udana, więc jestem zadowolona;-) A Martyśka usnęła o 23.30, taka była pełna energii po szaleństwach z kuzynostwem:-)
W poniedziałek kolejna impreza - mój tatko ma urodziny:-)
DORCIA super, że z Oliwią już lepiej, byle tak dalej. Martynce też pomagał ten plasterek;-) Ja nie lubię galaretek takich, ale na muffinki chętnie wpadnę
AMELIA raz jeszcze zdrówka dla Małej:* Niech szybko jej przechodzi:* Kurcze, całkiem niezły ten wózeczek masz:-) Nie widziałam jeszcze takiego
WASILA nie zamartwiaj się na zapas, na pewno wszystko jest w porządku, zobaczysz:* Do wizyty bliziutko:*
CARLA no będę musiała po nd zajść na tę glukozę. Z Martynką dała mi ginka skierowanie a teraz chyba zapomniała(?) A już miałam nadzieję, że może nie dała bo nie widziała takiej potrzeby, ale przecież faktycznie każda takie skierowanie dostaje.. Fajnie, że udało Ci się wybyć z domciu:-) My dla Zosi jeszcze nie mamy wózeczka, będziemy się rozglądać około maja;-) Po Martynce wózek sprzedaliśmy kilka lat temu;-) Nie byłam z niego zadowolona.
Specjalnie jeszcze załączyłam lapka w nadziei, że przeczytam dobre wieści od KURCZACZKA a tu cisza.. Kurcze, zniosę jajo do rana.
Impreza udana, więc jestem zadowolona;-) A Martyśka usnęła o 23.30, taka była pełna energii po szaleństwach z kuzynostwem:-)
W poniedziałek kolejna impreza - mój tatko ma urodziny:-)
DORCIA super, że z Oliwią już lepiej, byle tak dalej. Martynce też pomagał ten plasterek;-) Ja nie lubię galaretek takich, ale na muffinki chętnie wpadnę
AMELIA raz jeszcze zdrówka dla Małej:* Niech szybko jej przechodzi:* Kurcze, całkiem niezły ten wózeczek masz:-) Nie widziałam jeszcze takiego
WASILA nie zamartwiaj się na zapas, na pewno wszystko jest w porządku, zobaczysz:* Do wizyty bliziutko:*
CARLA no będę musiała po nd zajść na tę glukozę. Z Martynką dała mi ginka skierowanie a teraz chyba zapomniała(?) A już miałam nadzieję, że może nie dała bo nie widziała takiej potrzeby, ale przecież faktycznie każda takie skierowanie dostaje.. Fajnie, że udało Ci się wybyć z domciu:-) My dla Zosi jeszcze nie mamy wózeczka, będziemy się rozglądać około maja;-) Po Martynce wózek sprzedaliśmy kilka lat temu;-) Nie byłam z niego zadowolona.
vinga89
mamusia syneczków
kurcze, martwię się tym naszym Kurczakiem mam nadzieję, że wszystko u niej w porządku
Amelia nie je bo ??? Bo nie chce ??? Apetizer próbowałaś ?
Wiele nie doradzę bo u mnie Młoda je za dużo...trzeba chować czasami !!!
Moje myśli cały czas krążą wokół Kurczaka !!!
Mam nadzieję że niebawem Aniołek napisze nam dobre wieści ......... czekamy !!!
Wiele nie doradzę bo u mnie Młoda je za dużo...trzeba chować czasami !!!
Moje myśli cały czas krążą wokół Kurczaka !!!
Mam nadzieję że niebawem Aniołek napisze nam dobre wieści ......... czekamy !!!
reklama
Dorcia - no zaczęło się parę dni temu , tam nie chciała jeść obiadu , w domu dopiero kolacje jadła , teraz od piątku odmawia śniadania i tak przez cały dzień , dziś nic nie zjadła kompletnie nic , pije tylko wodę, już nie mam siły kur.a no ! Niby jest chora ale jakbym jej słodkie dała to na bank by zjadła !! poza tym przestała jeść zanim zaczęła kaszleć : /
Ja też czekam na pozytywne wieści !!!
Ja też czekam na pozytywne wieści !!!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.