reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Apropos mycia ząbków się nie wypowiem...u mnie jak wiecie myje sama...a że nosi aparat na górę i dół to dość często musi myć !!! Jak na razie daje radę !!! A jako dwulatka nie miała jedynek...pruchnica butelkowa .... miała niesamowicie słabe mleczaki...stałe też nie lepsze !!!

Amelia małą pod pachę i przyjeżdżaj !!! Oliwia zajmie się Małą( umie bawić się z takimi maluszkami ) a my będziemy mieć czas na pałaszowanie galaretki i muffinek bo też zrobiłam !!!
Kurcze wiesz ja serio mówię że musimy się spotkać i to nie długo !!!

Aniołek może Kurczak jest już po cc ...ale musi leżeć kilka godzin więc nie jest w stanie wziąć telefonu i odpisać !!! Tak myślę !!! Czekamy aż się odezwie !!! Dasz znać ???

Ostatnia edycja:
reklama
hej wpadłam na chwilkę zobaczyć czy nas Kurczaczek urodziła :)

Nataniel dostał uczulenia na antybiotyk... co to za lekarz przepisuuje alergikowi penicylinę??? cały w wysypce jest... chyba trzeba w poniedziałek iść znów do lekarza, bo już mu tego dziadostwa nie podam :(

martwie się, ciągle zaglądam czy już coś wiadomo... nie lubię takiego czekania, mam nadzieję że Karol już cały i zdrowy w ramionach mamusi...

Jezusie wchodzę co chwilkę .... kurde noooo !!!!!!!!!! Aniołek a może spróbuj tyrknąć .... może odbierze ???
No sama nie wiem ... nie ukrywam martwię się ... pewnie niepotrzebnie...Karol jest na świecie tylko po cc trzeba leżeć ...prawda ?
Może nie ma telefonu na sali pooperacyjnej ??? A może nie zauważyła smska ???

Ostatnia edycja:
też kukam co chwilę i czekam na wieści , na pewno wszystko ok jest :tak:

Dorcia - ja dostałam, od razu tel do ręki , podłączony do ładowarki :) . Boże muffinki galaretki , jak Ci się chce ? ;-) ja mam lenia strasznego , szpiki ma po pas więc siedzimy w domu a poza tym też mnie wkurza ;-) się uczepi nogi i buczy nie wiadomo o co , to nie tamto nie no kurde mam dość , sama potrzebuje wyjść !! tylko jak ?

Vinga - zdrówka dla małego !!

Amelia kurcze wiem co przechodzisz ...też to miałam !!! A najbardziej wkurzało mnie jak jej cos upadło ...nie podniosła tylko pokazywała palcem na to coś i buczała...buczała , jęczała i się darła żeby jej podnieść. Na szczęście wszystko z czasem mija !!!
Chciałabym mieszkać niedaleko ( kilka kilometrów max ) mogłabym Cię troszkę odciążyć i tym samym pobawić się z Niunią !!!

Nie dam rady dłużej siedzieć na kompie....Amelia jak coś będzie wiadomo a mnie tu nie będzie mogę poprosić Cię o smska !??? Nie będę spać na pewno !!! Myślisz że i u Kurczaka pomyśleli i dali jej telefon ? Wiesz jak to jest w szpitalach !
Mam nadzieję że nikt nie buchnął jej telefonu ....

Młoda moja ma się już lepiej ...pokaszluje jeszcze troszkę ...katar mniejszy !!!
Daję jej Actitrin i przyklejam plasterek Aromactiv na noc - ten zestaw zawsze się sprawdza !!!

Galaretki , muffiny i posprzątane mieszkanie ( tylko podłóg nie ścierałam )
Takiego miałam dzisiaj Powera !!! Może to przez tą moją złość na teściową ???

Ostatnia edycja:
Kurdę no długo nic nie wiadomo... mam nadzieję że wszytko w porządku
Dorcia ja miałam cały czas tel przy sobie, o 2.37 w nocy cc a 12 godz później już na nogach byłam. Aromactiv niby pisze chyba od 3 roku ale ja mojej też w święta zakleiłam i naprawdę super produkt to jest.

reklama
Ianka moja szwagierka już półrocznemu dziecku dała ...ryzykowne ale pomogło !!!
Dla maluszków są kropelki do zakropienia na podusię ...ale plasterek wygodniejszy !!!

Widzę że wszystkie czekamy ... ehhhh... Aniołku nadal nic nie wiadomo...próbowałaś dzwonić ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry