Heja , pogoda kiepska ale chociaż nie leje jak zapowiadali , mała gardło zawalone , katar się leje , ech do pon. pewnie nie wydobrzeje a to znaczy że będę musiała ją wziąć do gina : / , super . Też myślę cały czas o Kurczaku i wcale nie pieczonym
, kurcze Karolek będzie na świecie dziś
, o ile już nie jest
. Ten wymiot to chyba jednorazowy , już później było ok .
Ianka - ja już dawno ą lekturę przerobiłam i co ?? a no gófffno
moje dziecko jest poza wszelkimi normami !! Jeśli chodzi o zęby to u nas był problem z jednym ząbkiem i już miała lapisowanego
nie mam pojęcia ską∂ się to wzięło , mała co dzień myła zęby , nawet parę razy , i jej się podobało , teraz myję jej na siłę właśnie na leząca , nie mam wyjścia , nie chce jej odpuszczać bo się przyzwyczai że zębów nie trzeba myć .
Carla - o to super , się wyspałaś :-), moja też już tak spała
, cały czas żyję nadzieją że mam w domu podobny przypadek i wszystko przejdzie :-)
Dorcia - hehe dobra Oliwka :-), każdy się uczy na własnych błędach .
Wasila - czekaj czekaj kiedy ostatnio ja ryczałam razem z małą ?? dziś w nocy , jeszcze do tego mnie mój tak wkur..ł że mam ochotę mu krzywdę zrobić !! A z brzuszkiem to ja nie wiem jak to jest ? może nie musi rosnąć na bieżąco tylko etapami ? , hmm nie znam się , nigdy sobie nie mierzyłam , do wtorku zleci , mam nadzieję żę wszystko w porządku :*
Vinga - no jakoś się ociągam z tym fejsem
, a namalowałaś już trawkę ?
Dorcia- no chyba nie ma tabletek poronnych ? tzn pewnie jakieś są ale żeby u nas tak rozdawali to nie sądzę , najlepiej chyba nie odbierać telefonów
Vegas - kochana Wszystkiego Najlepszego , spełnienia marzeń :* co do glukozy to z tego co wiem u nas wszystkie ciężarne , niezależnie od wyników z krwi , wagi itp powinno robić glukozę ……..a to nie między 24 - 28 tc ??