Witam wieczornie,
u nas ciag dalszy pieknej pogody wiec po pracy i przedszkolu spedzalismy czas na ogrodzie.
Wogole ja nie wiedziałam, ze dziś dzień chlopa, także kradne pomysl z piwem i kokarda
jak mój wroci to otrzyma prezencik
Kurczak- z jednej strony nie schizuje, ze się nie udaje, a z drugiej nie umiem zapomnieć się przy sexie bo caly czas gdzies tam z tylu glowy mam myśl, ze staramy się przecież. Nawet się zastanawiam czy nie odpocząć ze dwa cykle na przykład i się nie starac, ale z drugiej strony szkoda mi czasu bo a nuz się uda, ehhhhh pokomplikowana jestem
Dorcia- haha to się usmialam ja starsza siostra, fota z daleka była robiona to moich zmarszczek nie przyuwazylas
a staramy się będzie już z osiem cykli, no i d… blada z tego wychodzi. Teraz od polowy poprzedniego cyklu biore te tablety ziolowe na pms i nawet jakby mniejsze dolegliwości przed i w czasie @ odczuwam, ponoc po 3 miesiacach brania widać poprawe, na sluz niby tez maja dzialac, zobaczymy, a i to nie jest castangus, ale działanie niby podobne.
Co do dietki, to ja z kolei słodyczy nie umiem sobie odmowic, ah i zauwazylam, ze po 30stce to mi metabolizm mega zwolnil, kiedyś nie potrzebowałam się tyle natrudzić aby zrzucić pare kilo
Piekny wynik bety, do zera już mało brakuje!!!!
Muffi- zazdroszczę imprez, poszłabym sobie podensic
Vegas- dobrze, ze Martynka chetna do przedszkola, co ci faceci maja z tymi kaktusami- mój tez kiedyś miał kolekcje
Samosia- masz kochanego meza, takie niespodzianki sa the best
Wasila- jeju ale ty masz energii kobito
tylko zostaw te okna w spokoju. A miałam wcześniej pisać, ze piękne imie wybraliście, mowie Ci to ja- mama malego Alexandra
Aniolek- ale masz fajnie, ze mama na kawke wpadla, ja z moja przez skypa pije, ale to nie to samo
Fuma- wspolczuje Ci bolesnych @, znam to niestety. Wlasnie jakas taka jestem rozstrojona, ze nie wiem czy ruszac do boju, czy dac sobie trochę odpocząć od staran, rozterki mnie dopadly, ze jak się nie udaje, to może ktoś tam u góry przeznaczyl dla mnie tylko jedno dziecko, ze to nie mój czas i takie tam mam myśli głupawe. Niech ta glupia @ się skończy to energia we mnie wstapi mam nadzieje, i znajde sile do dalszych staran.
Fuma ty masz blokadę jak nic, wsio we lbie siedzi, z autopsji Ci to mowie, my to powinnysmy wziąć w owu naszych chlopow na dicho, a potem zaliczyć wpadke jak małolaty
Vinga- trzymaj się. Problemu kolek nie znam, ale na zabki polecam kuleczki homeopatyczne OSANIT
Amelia- no to masz zapas pampersow teraz
Jesuuuuuuu ale długo tworzyłam tego posta bo w miedzy czasie zezarlam ciasto francuskie faszerowane pieczarkami i cebula, ciekawe gdzie ja to teraz na noc spale ?