reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dorcia - pojęcia nie mam o co chodzi z tymi pampkami . Super że Oliwia zadowolona :-), chodzili coś po górach ?

Gabryska- daj zdjęcia na grupę , nie wszyscy tu fejsa mają :-)

reklama
Dorcia - Niezły numer z tą Twoją koleżanka :D... fajnie, że córcia zadowolona z wypadu, ja zawsze za dziecka lubiłam takie wycieczki :)

Gabryska - jak to możliwe, że ja Cie jeszcze na FB w znajomych nie mam?? francuskie z pieczarkami mmmmmmnnniiiaaammm... korzystajcie z pogody ile się da :) u mnie ogródek w opłakanym stanie, ale mój ma wolne od piątku do poniedziałku więc go poprosze, żeby go trochę ogarnął.

Amelia - no to życzę, żeby to były ostatnie pampersy :-):-)

Vinga - współczuje kolek, ja jeszcze nie wiem czym to "pachnie"

Muffi - ja surowa..... gdzie tam.... po prostu mamy pewne zasady ustalone :) co nie znaczy, że czasem je łamie a ja przymykam na to oko :)
no to widzę, że też sobie kosmetyczke zafundowałąs :)

Wasila - mi już tam dzień obojętny, ale tak mi groził przedwczesny poród, że teraz sama na złość chcę doczekać przynajmniej do kwietnia :D heh, ale data fajna nie ma co :D

U mnie nocka masakra ból nóg i kolka jelitowa dały mi nieźle popalic.... ehhhhhh
ale dobrze że chociaż słonko świeci, od razu jakoś łatwiej człowiekowi funkcjonować :)

Miłego dnia.

Dorcia-zdaje się że jeśli chcesz założyc nowy wątek to musisz wejsc w kategorię w jakiej chesz założyc temat np. "staramy się" i tam bedziesz miała u góry taka opcję "napisz nowy temat" na czarno podswietlone z takim zielony plusem obok :) to chyba bedzie to.
a co do kolezanki to niezla akacja..a ma męża czy wolna jest?
Vinga-wspolczuje:( moze sporobuj faktycznie tego co Amelia polecila.Oby pomogło
Muffi-no to też miałas fajny weekend nie ma co:)
grupa nadrobiona

Witam się pięknie.

Dorcia super ze betka spada, dwa zera pod rząd i bez flachy to nawet tu nie wpadaj :D

Aniołek łącze się w bólu.

Gabryśka, Fuma kciuki za następny cykl trzymam.

Muffi no to parę kilo to jeszcze :]

Vinga biedna, tulę mocno i wierzę, że jakoś sobie poradzisz, jesteś silna, dzielna babeczka.

Wasila a tam narzekaj ile wlezie.

Amelia - donoszona ciąża to skończony 37 tc, czyli u Anioła od 14ego a u mnie od 22ego - chociaż biednie z tym bo tradycyjnie rodzę.

Wczoraj miałam trochę smykaczki, m.in. wizyta u położonej w szpitalu. Jestem zadowolona, będziemy działać :)

Muszę zbierać siły na rodzinne impry, które się teraz posypią - więc niech się te skurcze na razie odwalą, bo teraz to ja nie mam czasu na poród wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Dla reszty :*

Kurczak- dzięki za wyjaśnienie. Czyli od TP mam sobie odjąć 3 tygodnie i będzie donoszona?Pytam, bo musze sobie termin na te mycie okien ustalić;)
A wy z Aniołkiem juz możecie w każdej chwili zacząć rodzić:szok:

Amelia-
ja uzywam Dady od ubiegłego lata. Dla leżącego dziecka są beznadziejne, ale 4 i 5 mi odpowiadają.

Gabryśka-
ja też Cie nie mam na fb

Aniołek- współczuje. Mnie nic w tej ciąży nie dokucza, ani bóle kręgosłupa ani nóg. W poprzedniej bolało wszystko. Los sprawiedliwy, więc "wynagrodzi" mi to podczas porodu:)

Przeparszam, że wszytskim nie odpiszę, ale Nela zaczyna marudzić więc pędzę na ratunek.

Wasila - dokładnie masz sobie odjąć 20 dni, wtedy to się równa rozpoczęty 38 tc czyli ciąża donoszona.

Nooo możemy już rodzić, zresztą ja rodzę już 21 tygodni :D a Anioł też dzielnie walczy z tą szyjką.

Ja siedzę w pracy. Nic mi sie nie chce. Chociaż was mogę poczytać. Taki plus ;)

Muffi a czy Ty sobie wziełaś do serca nasze wspaniałe rady jak się pozbyć nudnej pracy?:p

hej, ja juz po robocie, lece po syna.

Dorcia- toc wiem ze sex to najprzyjemniejsza forma spalania kalorii ale ja mam @ to odpada. Ja zaszlam w ciaze z Alexem jak tez calkowicie odpuscilam, nie wiem jak mi sie udalo n ie myslec o tym ale musze sobie przypomniec zeby to po raz drugi wykorzystac

Aniolek- ogrodek nie zajac nie ucieknie ;) wysle Ci prywatna wiad. z moimi namiarami na FB. Wspolczuje fatalnej nocki

Amelia-
zaraz wrzcuce fotorelacje na grupe ;)

Wasila- ja tez nie wiem czemu nie mamy siebie na FB, wylse priv

Pozdrowionka dla wszystkich :***

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry