reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dorcia - pojęcia nie mam o co chodzi z tymi pampkami . Super że Oliwia zadowolona :-), chodzili coś po górach ?

Gabryska- daj zdjęcia na grupę , nie wszyscy tu fejsa mają :-)

reklama
Dorcia - Niezły numer z tą Twoją koleżanka :D... fajnie, że córcia zadowolona z wypadu, ja zawsze za dziecka lubiłam takie wycieczki :)

Gabryska - jak to możliwe, że ja Cie jeszcze na FB w znajomych nie mam?? francuskie z pieczarkami mmmmmmnnniiiaaammm... korzystajcie z pogody ile się da :) u mnie ogródek w opłakanym stanie, ale mój ma wolne od piątku do poniedziałku więc go poprosze, żeby go trochę ogarnął.

Amelia - no to życzę, żeby to były ostatnie pampersy :-):-)

Vinga - współczuje kolek, ja jeszcze nie wiem czym to "pachnie"

Muffi - ja surowa..... gdzie tam.... po prostu mamy pewne zasady ustalone :) co nie znaczy, że czasem je łamie a ja przymykam na to oko :)
no to widzę, że też sobie kosmetyczke zafundowałąs :)

Wasila - mi już tam dzień obojętny, ale tak mi groził przedwczesny poród, że teraz sama na złość chcę doczekać przynajmniej do kwietnia :D heh, ale data fajna nie ma co :D

U mnie nocka masakra ból nóg i kolka jelitowa dały mi nieźle popalic.... ehhhhhh
ale dobrze że chociaż słonko świeci, od razu jakoś łatwiej człowiekowi funkcjonować :)

Miłego dnia.

Dorcia-zdaje się że jeśli chcesz założyc nowy wątek to musisz wejsc w kategorię w jakiej chesz założyc temat np. "staramy się" i tam bedziesz miała u góry taka opcję "napisz nowy temat" na czarno podswietlone z takim zielony plusem obok :) to chyba bedzie to.
a co do kolezanki to niezla akacja..a ma męża czy wolna jest?
Vinga-wspolczuje:( moze sporobuj faktycznie tego co Amelia polecila.Oby pomogło
Muffi-no to też miałas fajny weekend nie ma co:)
grupa nadrobiona

Witam się pięknie.

Dorcia super ze betka spada, dwa zera pod rząd i bez flachy to nawet tu nie wpadaj :D

Aniołek łącze się w bólu.

Gabryśka, Fuma kciuki za następny cykl trzymam.

Muffi no to parę kilo to jeszcze :]

Vinga biedna, tulę mocno i wierzę, że jakoś sobie poradzisz, jesteś silna, dzielna babeczka.

Wasila a tam narzekaj ile wlezie.

Amelia - donoszona ciąża to skończony 37 tc, czyli u Anioła od 14ego a u mnie od 22ego - chociaż biednie z tym bo tradycyjnie rodzę.

Wczoraj miałam trochę smykaczki, m.in. wizyta u położonej w szpitalu. Jestem zadowolona, będziemy działać :)

Muszę zbierać siły na rodzinne impry, które się teraz posypią - więc niech się te skurcze na razie odwalą, bo teraz to ja nie mam czasu na poród wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Dla reszty :*

Kurczak- dzięki za wyjaśnienie. Czyli od TP mam sobie odjąć 3 tygodnie i będzie donoszona?Pytam, bo musze sobie termin na te mycie okien ustalić;)
A wy z Aniołkiem juz możecie w każdej chwili zacząć rodzić:szok:

Amelia-
ja uzywam Dady od ubiegłego lata. Dla leżącego dziecka są beznadziejne, ale 4 i 5 mi odpowiadają.

Gabryśka-
ja też Cie nie mam na fb

Aniołek- współczuje. Mnie nic w tej ciąży nie dokucza, ani bóle kręgosłupa ani nóg. W poprzedniej bolało wszystko. Los sprawiedliwy, więc "wynagrodzi" mi to podczas porodu:)

Przeparszam, że wszytskim nie odpiszę, ale Nela zaczyna marudzić więc pędzę na ratunek.

Wasila - dokładnie masz sobie odjąć 20 dni, wtedy to się równa rozpoczęty 38 tc czyli ciąża donoszona.

Nooo możemy już rodzić, zresztą ja rodzę już 21 tygodni :D a Anioł też dzielnie walczy z tą szyjką.

Ja siedzę w pracy. Nic mi sie nie chce. Chociaż was mogę poczytać. Taki plus ;)

Muffi a czy Ty sobie wziełaś do serca nasze wspaniałe rady jak się pozbyć nudnej pracy?:p

hej, ja juz po robocie, lece po syna.

Dorcia- toc wiem ze sex to najprzyjemniejsza forma spalania kalorii ale ja mam @ to odpada. Ja zaszlam w ciaze z Alexem jak tez calkowicie odpuscilam, nie wiem jak mi sie udalo n ie myslec o tym ale musze sobie przypomniec zeby to po raz drugi wykorzystac

Aniolek- ogrodek nie zajac nie ucieknie ;) wysle Ci prywatna wiad. z moimi namiarami na FB. Wspolczuje fatalnej nocki

Amelia-
zaraz wrzcuce fotorelacje na grupe ;)

Wasila- ja tez nie wiem czemu nie mamy siebie na FB, wylse priv

Pozdrowionka dla wszystkich :***

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry