Ianka - dokładnie, my mamy przymusową abstynencję przez 9 mc-y ciaży a potem jeszcze przez okres karmienia, więc jak oni się poświęcą ostatni miesiąc dla własnego dziecka
to im korona z głowy nie spadnie, co do obrączki to ja zakładam tylko na wyjscia z domu, zawsze tak robiłam nawet przed ciazą, nie spie też w biżuterii po za łańcuszkiem na szyi, kolczyki i pierścionki zawsze mam pościągane, o spuchnięcie palcy raczej sie nie boje do tej pory musiałam przełożyć obrączke na środkowy palec lewej ręki bo z serdecznego mi spadała bo palce mi schudły a w dodatku serdeczny w prawej rece jest pokiereszowany operacjami i sie nie zgina.
ale teraz już wkładam na serdeczny
prawej ręki.
Wasila - no moj już też ma na kwiecień zaznaczone w pracy, ze go nie będzie przez jakiś czas
nawet ostatnio Kadrowa się uśmiechała, że czeka na niego z aktem urodzenia żeby pieniażki z PZU załatwiać
Odpoczywaj skoro córcia śpi
ja już też odpoczywam do wieczora
3 godziny w kuchni wystarczą
Robiłam kotlety mielone z kapustką zasmażaną i ziemniaczki, no i tym oto sposobem mam jeszcze obiad na jutro, tylko ziemniaczki trzeba będzie ugotowac
a no i w piekarniku dochodzą ciateczka francuskie z jabłkami..... takie mam kurcze zachcianki a co :-):-)
Carla - ja też od rozmiaru 2 będe chciala wypróbowac Dada bo podobno nie są najgorsze, zresztą wszystko wyjdzie w praniu jakie pampki niunia będzie tolerowała. no to niezła pogoda, jak już tak dzieciaki wyrozbierałaś
milego popoludnia