reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Laski. No u nas też ciepło było, 12-13st., byliśmy w 3kę na spacerze, potem na ogrodzie posiedzieliśmy a Martynka poszalała z psem:-) Ja już czuję się dobrze, kataru brak, Jezuuu jaka ulga:-) Jutro do przedszkola idę z Martynką po dokumenty do wypisania by ją zapisać;-) No i do biblioteki chyba się przejedziemy przy okazji bo trzeba książki oddać i cosik nowego wypożyczyć;-)

GABRYSKA ahhh ta @:-( Nic tylko dać jej w łeb:angry: Trzymam więc kciukawce za kolejny cykl:tak:
CARLA my też nie świętujemy DK, ale wiem, że niektórzy świętują, jakieś wyjścia czy inne, stąd moje pytanie:tak: A ja się nie spotkałam z dziećmi przegrzanymi:-) Raczej każde napotkane dziecko miało cieniutką wiosenną czapeczkę a nie jakieś grube zimówki:tak: U nas też ładne słonko dziś było, ale trochę chłodny wiaterek do tego.
ANIOŁEK korzystaj z wychodnych we dwójkę bo zaraz będą w trójkę:-) I z ograniczeniami pewnymi, acz jakże kochanymi:-)

reklama
Witam się w piękny poniedziałek.

Nocka blee więc temat pomijam.

Dorcia Bukowinę omijam w takim układzie, ale dziś już mniejszy zapał do przenoszenia tych gór. Co do jedzenia ...... ja też nie umiem odmówić sobie pewnych tematów jedzeniowych i jak najbardziej Cię rozumie. Poza tym przecież nie ulegamy pokusą co dzień :]

Muffi przed starankami to Ty się już nie odchudzaj :))

Dla reszty moc buziaków :*

Grupę nadrobię popołudniu.

Hejka :)

No dokładnie Kurczak - Bukowine zostaw :D bo gdzie pojade na weekendowy wypad :)

U mnie nocka też byle jaka.... ale już sie chyba nawet do nich przyzwyczaiłam :) Pogoda piękna, pranie się pierze.....

Miłego dnia :)

Hej piekne:) spoznione zyczenia z okazi dnia kobiet :)
Miałam boski weekend.Mąz mi z okazji dnia kobiet zafundował wyjście do SPA a w niedziele zabral mnie do Berlina.Taki mi sie trafil cudowny mężuś :)
Co do przegrzewania dzieci to niestety tez widziałam w sobotę dzieci pod grubymi kocami w puchowych kurtkach,cieplych czapkach i szalikach gdzie bylo 16-17 stopni :/ a rodzice w porozpinanych kurtkach i okularach przeciwslonecznych.
Dorcia-ja jak bylam na diecie to zeby mi sie nie znudzilo za szybko to robilam sobie dzien żarłoka w soboty i wtedy pozwalalam sobie albo na cos slodkiego albo na pizze :)
Muffi-jak Ty 5-7 kg schudniesz to co z Ciebie zostanie?

Witam i ja.
Oczywiście korzystamy z wiosennej pogody. Wczoraj jeszcze trochę wiało ale dziś słońce przygrzewa. Też nie przegrzewam dziecka, ubieram ją jak siebie chociaż moje ciało mnie teraz troszkę oszukuje- odczuwam teraz inne temperatury, bo ciągle mi gorąco. Ale matki wariatki nadal pakują dzieci w kombinezony zimowe, przykrywają trzema kocami itp.

Carla- tak będę odpoczywać- po porodzie w szpitalu;)

Korzystając z pięknej pogody mam zamiar w tym tygodniu prać co się da - nawet pokrowce na foteliki moich córek. No i kuszą mnie okna, żeby je umyć. Ale z tym chyba nie będę ryzykować.
Także do dzieła- będę potem i pewnie ponarzekam jak mi już cięzko:)

Miłego dnia i przepraszam, że dziś tylko o sobie;)

Laski...dzisiaj dzień chłopa...uppps zapomniałam !!!
Ja już mam prezencik dla mojego....pyszny obiad...wystarczy nie ???

Dorciu ja mam taki sam prezent i liczę,że wystarczy ;D chociaż może jak mnie natchnie to skoczę do sklepu po jego ulubione piwko i opakuję w kokardę a co :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry