Kurczak ja Cię podziwiam że chcesz próbować sn
Po 1. porodzie nie miałam problemów, ale po Tomku to mam strasznie bolesną bliznę na kroczu, seks nie jest dla mnie przyjemnością a jedynie stresem, dlatego 1:0 dla cesarki pod tym względem.
U mnie też nie zgodzili się na Aleksandra- Aleksa, a szkoda, bo Tomek to tak za bardzo mi się nie podoba.
Dorcia i co, kupujesz tego thermomixa? Zobaczyłam cenę- to ja wolałabym ręcznie wszytsko robić
Ciekawe o co chodzi z tą betą, nie mogłaby w końcu spaść i nie robić problemów...? Dobrze że masz ekspres, teraz masz dobry pretekst do picia kawuni
Fajnie że młodego bawisz, przynajmniej masz zajęcie.
Amelia ja na zdjęciach też nie wychodzę jak top model
Jedno na setkę nadaje się do oglądania najczęściej
super że Adaś ma się dobrze, a wagą się nie przejmuj bo nie masz na nią wpływu.
Vegas Ty ciągle kawkujesz, normalnie Ci zazdroszczę
Ja 2 dni temu pierwszy raz pojechałam do koleżanki z Tomkiem i przesiedziałam 4 godziny
Tomek ani razu nie zapłakał, zasnął sobie grzecznie, więc ja mogłam się nagadać. A takich pogaduszek mi brakuje strasznie, z tym że ja nawet za bardzo koleżanek nie mam...
Wasila my wszystkie oszczędności na remont wydaliśmy, i czuję się z tym źle, przyzwyczaiłam się że zawsze coś tam mam odłożone... Ola- mnie się bardzo podoba, Zosia jest faktycznie bardzo popularne, ale też bardzo ładne. Z tym że ja nie nadałabym popularnego imienia nawet jeśli by mi się bardzo podobało.
Fajnie że Nela byla grzeczna u sąsiadki, przynajmniej masz ją gdzie zostawić w razie czego. Mam nadzieję że leki unormują wyniki.
Gabryśka Nela też śpi w dzień, na szczęście nie ma zazwyczaj problemu z nocnym zaśnieciem. My z M. oddawaliśmy Nelkę mojej mamie na noc jak chcieliśmy mieć luz, ona chętnie u nich zostaje, teraz to nie wyjdziemy nigdzie sami przez dłuższy czas
Muffi dobrze że płacisz, w razie choroby masz płacone. Mój nie jest taki skory do kupowania gadżetów, aczkolwiek nowy laptop by się przydał... Ortodontę odwiedzasz ze względu na aparat, chcesz założyć?
Samosia a Wy ustaliliście już termin staranek??
Aniołek uwierz mi że zgaga i inne "przyjemności" żołądkowe skończą się wraz z pojawieniem się Julki
Vinga szkoda że Gabryś ma nóżkę w gipsie, ale jak już laski pisały- będzie dobrze i gips na pewno mu pomoże! I to nie jest Twoja wina, nawet tak nie myśl!
I co, dostałaś @?? Ja po zakończeniu karmienia Neli musiałam brać bromergon na wywołanie @, a ile testów osikałam to wolę nie liczyć, myślałam że jedno po drugim będzie bo @ przyjść nie chciała. Teraz może będzie podobnie, dobrze mi bez małpy
Oby bicie przeszło Natowi, taki maluch nie zdaje sobie sprawy że może zrobić krzywdę... A Gabrysia mi strasznie szkoda że męczy się w tym gipsie, ale najważniejsze żebyś Ty była dzielna, to i jemu będzie lżej.
Fuma Twój wykres to dla mnie czarna magia, ale fajnie jakby @ nie przylazła...
Ja do dzieci nie mam cierpliwości, nie potrafiłabym zajmować się cudzymi dziećmi, podziwiam te z Was co to robiły.
ianka to masz wesoło z córcią, nie ma co, zresztą Nela też była agentka więc wiem jak to jest
Taki wiek, Te dziewczynki to potrafią foszki pokazywać, ale nie wiem dlaczego Roksanka się bije po buzi... Jak sobie przypomnę jazdy po wyjściu z placu zabaw czy płacz bo w wózku jedzie to... nie zazdroszczę Wam dziewczyny
Ja nerwus jestem i mnie szlag trafiał codziennie.
Ile mogłam tyle nadrobiłam, nie cofałam się za dużo więc proszę o wybaczenie
Tomek mi tu wyje, za godzinę idę go kąpać, M. polazł na piwo do kolegi. Wieczór mam wolny więc pewnie później coś Wam naskrobię, trzeba korzystać