reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Vinga łepetynka do góry.... daj spokój z obwinianiem się ...przecież to nie Twoja wina i gadanie że mogłaś mocniej ( co za tym idzie -boleśnie) rozciągać nóżkę.
Pochodzicie troszkę w gipsie i będzie ok ... lepiej teraz niż za rok - kiedy dziecko chce chodzić
Trzymaj się i przestań się obwiniać...bo Ci nakopie !!!

Co do mnie....hmmmm....lekarz po dłuższej chwili ciszy stwierdził że poczekamy do poniedziałku-do kolejnej bety i wtedy zdecydujemy. Na moje pytanie co oznacza wzrost...odpowiedział...bądźmy dobrej myśli Pani Dorotko !!! Nosz ...tylko się pochlastać !!!
Byłam dzisiaj u dietetyczki....koszmar...powinnam jeść samo białko jajka i pić kawę ...to są dwie rzeczy które można i przy diecie i przy kamicy...ehhhh

Idę pakować Młodą...jedzie jutro...wraca w poniedziałek .... WAKACJE MAM !!!

reklama
Dorcia to czekamy z Tobą do poniedziałku !

Vinga no coś Ty, to na pewno nie Twoja wina, niewolno Ci się obwiniać, chłopcy na pewno nie chcą widzieć smutnej mamy - będzie dobrze zobaczysz, popatrz na to z tej strony, że może nawet lepiej, że dali tą nóżkę teraz w gips, gdzie kości są bardzo elastyczne i duuuuuuużo krócej trwa takie leczenie, jeśli robią to tak wczas, niż jakby mieli dać ten gips parę msc później !!!!!!! :*

Vinga!!! Wiadomo, że przykro patrzeć jak maleństwo takie coś przechodzi, ale nie możesz siebie obwiniać… Tak jak piszą dziewczyny, lepiej że już jest diagnoza i Garbyś teraz jest w gipsie niż za rok !!! Głowa do góry!

Dorcia ale ten twój lekarz tajemniczy… 3mam kciuki za następną betkę :*

Samosia, jeszcze nie zaczynamy… czeka mnie ortodonta najpierw i wyrwanie zęba i badania :( A ja bym chciała już! :D

Laski dzięki za wsparcie :D

Kochana mi tez została jeszcze jedna randa z dentystą a na badania idę 24.03 idziesz ze mną? :)

Vinga dziewczyny jak zawsze mają rację.Gips napewno załawti sprawę ,zobaczysz:*
Dorcia- cholera dopiero w poniedziałek..:/ Ale lekarz ma rację,bądzmy dobrej myśli a będzie dobrze! Ciesz sie wakacjami!! :D

Hej , nie mam mocy nadrabiać za bardzo , przepraszam ...

Vinga
- Kochana to nie jest Twoja wina przecież !!! , współczuje Ci bo na pewno łatwo nie jest ale pomyśl sobie że jak zdejmą gips to Gabryś będzie miał super nóżki :tak:, a mówili na ile ten gips ? i jak Gabryś to znosi ?
Wasila - Ola mi się bardzo podoba :tak: , co tam u endo ?

Dorcia - to czekamy do poniedziałku i oczywiście też jesteśmy dobrej myśli :tak:, to expres Ci się przyda , musisz kawę zacząć pić ;-), choć pewnie dietetyczka nie miała na myśli tej z mleczkiem i pianką ;) ,

Muffi Samosia no nie...Wam to trza do doopy nakopać !!! Co to za odwlekanie staranek ???

A mnie od poniedziałku boli brzuch jak na @ ... może sobie wkręcam...a może nie...beta pokaże !!??
Byle do poniedziałku !!!
Mówiłam Wam że od poniedziałku znów "bawię" Młodego ? Tak czy siak siedzę w domu więc co mi szkodzi ( widzę że się trochę zmienił ) A dzisiaj zadzwonili że od jutra mam przyjść bo niania się pochorowała
U nas leje deszcz ... a tam gdzie Młoda jedzie podobno spadł śnieg :baffled:

SPOKOJNEJ NOCKI !!!

VINGA to nie Twoja wina, na pewne sprawy nie ma się wpływu, będzie dobrze, zobaczysz:tak:
DORCIA a gdzie córa się wybiera? Bo chyba nie doczytałam albo mam sklerozę..? Hmm zastanawiająca ta beta..
MUFFI ten temat z Twoimi zębami coś się długo ciągnie:-p
ANIOŁEK niesamowite jak ta Twoja ciąża szybko leci:szok:
WASILA wow, ja bym już nie chciała zmieniać imienia:-p Za bardzo się już przyzwyczaiłam. Nie tylko ja bo i moja mama mówi o Zosi Zosia:-p, i Martynka:tak:

reklama
dziewczyny dziękuję za słowa pocieszenia ;** jesteście kochane
gips na razie jest na dwa tygodnie. potem ćwiczenia i jak poprawy nie będzie to znów w gips wskakujemy :( lekarz powiedział, że jak się nie będzie poprawiać a mały będzie chciał ruszyć już na nóżki to operacja nas czeka :(

i jeszcze żeby mnie dobić całkiem to chyba @ do mnie przyszła!!! lekko plamię na czerwono ale dziwnie się czuję, pewnie do jutra się rozkręci...

Wasila Ola też bardzo ładnie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry