reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam popołudniowo. My w 3kę zrobiliśmy zakupy, mam nadzieję tygodniowe bo w sklepie ostatnio coś za dużo szmalu zostaje:-p Dziwnie się czuję, pobolewa mnie delikatnie z boku brzucha - ni to bok brzucha ni to mój boczek i nie wiem kurcze co to. Ale dzidzia ładnie kopie, brzuszek miękki, więc liczę, że to albo Malutka mi coś uciska albo rozciąga się macica:confused:
Jutro popołudniu wybywamy na urodziny do cioci męża - 86 lat kończy;-) Łoj, ależ mi się ''chce'':-p No ale co zrobić, jakoś zleci;-)

WASILA
jejka, nie strasz.. dobrze, że na strachu się skończyło. Ja to ostatnio w trakcie seksu nie mogę skupić się na przyjemności tylko rozmyślam czy aby nie za mocno, czy aby nie za szybko a potem sprawdzam w wc czy cosik przypadkiem nie leci ze mnie niepokojącego. Ahh:blink: Wiem, że nie mam powodów, ale jednak się martwię czasami:blink: Trójeczkę masz z przodu, ale Ci fajnie, też bym wolała mieć już 3, jakoś tak bezpieczniej ten okres ciąży się prezentuje;-) Chociaż z tego okresu ciąży nie lubiłam napinania się brzuszka /skurczy Braxtona/. Już się ''cieszę'' na nie:-p
Filmik uroczy:tak:
VINGA dzieciaczki takie małe szybko sobie owijają rodziców wokół palca:-p Wiadomo, że dzidziuś woli się nosić niż leżeć gdzieś w łóżeczku czy na kanapie:-p Mam nadzieję, że naładowałaś akumulatorki jak dzieci spały?;-)
IANKA moja córcia lubi Jim Jam, Disney Junior, NickJr i Cbeebies:-) Od roku mamy cyfrowy polsat i bardzo polubiła te kanały;-)

reklama
Vinga - to nie wiem, to może w ccc zerknij w takim układzie ...

Wasila - kupuje tylko jedną w razie gdyby, przy Karoli też kupiłam jedną i użyłam ją może ze dwa razy, przydała się zaraz w pierwszy dzień po szpitalu jak miałam mega nawał i zastój a potem służyła do odmierzania wody :) dlatego wolę mieć w razie chociażby takiej sytuacji.
Współczuję stresujących momentów i koniecznie zwolnij tempo, zresztą obiecałaś :D

Vegas - doczekasz się, zobaczysz, przeleci.

rany..nie czytałam Was 2 dni i już nie ogarniam :D
Aniołek-zdjęcia masz wspaniałe :) bardzo fotogeniczna jesteś
Vinga-ja tez mam teraz ombre hair ale tylko dlatego,że wracam do naturalnego koloru a koncowki nadal mam blond :p pasuje Ci ta fryzura.
Wasila-kurcze,nie strasz.Mam nadzieje,że wszystko ok.A co do ludzi w kolejce to pogratulowac im kultury..:/
Carla-aż nie wierzę w to co ta lekarka wygaduje..ale nie posłuchałaś jej chyba i nie wypisałaś się z przychodni co??

Vinga - ciężko się rozdwoić … nawet nie wiem co Ci doradzić .. Co do butków to zdarte czubki to chyba nieuniknione , ja zamierzam kupić takie allegro.pl/adidas-dragon-buty-dla-malego-sportowca-r-26-i4010856455.html .

Ianka - moja ogląda mini mini albo na tablecie siedzi i na YouTubie słucha piosenek i ogląda lubi Peppa , Uki , ciuchcie Tomka , głównie po angielsku . Miała szał na myszkę miki , non stop by oglądała ale już jej przeszło .

Wasila - oglądałam film , niesamowite :tak:. Jej się strachu najeść musiałaś , dobrze że w porządku wszystko . Chamy w tej przychodni i tyle , zresztą wszędzie tak jest .

Vegas - książkę ?? z mają ??? ale jak ??:-D . To że zaboli czy szczyknie czasem to chyba normalne jest , też tak czasem mam .

A propos świnki Peppy , jesteśmy dziś w pracy , niedawno były ferie w mieście i w holu wszędzie wisiały dziecięce plakaty , patrze idzie dyrektorka a za jej plecami taki wielki plakat z Peppa , a Moja Majka na cały głos : Pipa Pipa Pipa i wskazuje na dyrektorkę paluchem :cool2::cool2: , wszyscy mieli niezły ubaw a ja się musiałam tłumaczyć że Pipa to Peppa ……...

AMELIA hahaha, dobra Maja:-D:-D Boże, moja jak miała 2 latka to miała manię Peppy, na szczęście już to za nami. Ma kilka sztuk majtek z ryjkiem tej świnki, ale już nie ogląda namiętnie tej bajki jak dawniej:-p Brzydka ta świnka, może jakby nie miała nosa jak członek na czole to bym miała o niej inne zdanie, ale patrzeć na nią nie mogę:-p
No niby pobolewania czasem są normalne, ale to dzisiejsze mnie trzymało kilka godzin:baffled: Nie było jakieś mocne, ale wyczuwalne. No ale Malutka szaleje jak zawsze, więc tyle dobrze:-)
No ja w sumie wypaliłam z tą książką a sama za dnia przy Martynce nie dałabym rady poczytać bo z niej taka gaduła, że czasem nie wiem jak się nazywam - ona non stop gada:szok::-p

Vegas - też mam wrażenie, że co zakupy to rachunki coraz większe, a jak przyjdzie maluszek to dopiero kasa będzie szła jak woda....

Amelia - hahahaha ale się uśmiałam.... niezła ta Twoja córa.. a biedna mama musiała się tłumaczyć :-):-)

A ja dzisiaj jak zwykle pobudka w nocy patrze na zegarek a tam 23:53 i se myśle qwa..... powtórka z rozrywki.... ale poszłam siku i o dziwo zasnęłam:szok::szok: potem pobudka ok 3 rano - siku i znowu zasnełam a potem pobudka ok 5 ale już bez siku i zasnełam i spałam jeszcze do 7 tak więc ta nocka zdecydowanie bardziej udana od poprzedniej.

Miłej soboty :) ja jeszcze gnije pod kołderką, ale za chwilę biorę sie za jakies drobne sprzątanko.

I ja się witam w piękną słoneczną sobotę, mam nadzieje, że u każdej trochę słonka :)

Amelia - dobre z tą Peppą :D:D:D

znalazłam takie buciki Nowe buciki Nike Płock • Tablica.pl czekam aż się ogłoszeniodawca odezwie ;)
Amelia dobra Twoja Maja jest :-D
Kurczak u mnie niestety wyjątkowo pochmurno jest :(

a za nami pierwsza noc przespana we trójkę, tzn ja z dzieciakami. Nataniel strasznie często się budził w nocy, a mąż o 5 do pracy miał iść więc po 12 zabrałam Nataniela do siebie, bo w końcu mężaty poszedłby nieprzytomny do pracy. nawet nie było tak źle ;)

czy wy widzicie to co ja? "polub" "podziękuj"? a co to facebook? średnio mi się to podoba :sorry:

Vinga trafne spostrzeżenie, dla mnie było dobrze tak jak było - niepotrzebnie kombinują :D

Posyłam w takim układzie do Ciebie trochę słonka :)

Dorcia jak tam, odezwij się ......

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
właśnie Dorciu co u ciebie? wszystko w porządku?

o patrz, a teraz zniknęły te przyciski ... :confused:

my dziś jedziemy do rodziców, jutro może skończę malowidła więc się pochwalę swoim beztalenciem hehe. a dziś będę "pilnować" sióstr bo rodzice idą szaleć na balu karnawałowym :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry