reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam popołudniowo. My w 3kę zrobiliśmy zakupy, mam nadzieję tygodniowe bo w sklepie ostatnio coś za dużo szmalu zostaje:-p Dziwnie się czuję, pobolewa mnie delikatnie z boku brzucha - ni to bok brzucha ni to mój boczek i nie wiem kurcze co to. Ale dzidzia ładnie kopie, brzuszek miękki, więc liczę, że to albo Malutka mi coś uciska albo rozciąga się macica:confused:
Jutro popołudniu wybywamy na urodziny do cioci męża - 86 lat kończy;-) Łoj, ależ mi się ''chce'':-p No ale co zrobić, jakoś zleci;-)

WASILA
jejka, nie strasz.. dobrze, że na strachu się skończyło. Ja to ostatnio w trakcie seksu nie mogę skupić się na przyjemności tylko rozmyślam czy aby nie za mocno, czy aby nie za szybko a potem sprawdzam w wc czy cosik przypadkiem nie leci ze mnie niepokojącego. Ahh:blink: Wiem, że nie mam powodów, ale jednak się martwię czasami:blink: Trójeczkę masz z przodu, ale Ci fajnie, też bym wolała mieć już 3, jakoś tak bezpieczniej ten okres ciąży się prezentuje;-) Chociaż z tego okresu ciąży nie lubiłam napinania się brzuszka /skurczy Braxtona/. Już się ''cieszę'' na nie:-p
Filmik uroczy:tak:
VINGA dzieciaczki takie małe szybko sobie owijają rodziców wokół palca:-p Wiadomo, że dzidziuś woli się nosić niż leżeć gdzieś w łóżeczku czy na kanapie:-p Mam nadzieję, że naładowałaś akumulatorki jak dzieci spały?;-)
IANKA moja córcia lubi Jim Jam, Disney Junior, NickJr i Cbeebies:-) Od roku mamy cyfrowy polsat i bardzo polubiła te kanały;-)

reklama
Vinga - to nie wiem, to może w ccc zerknij w takim układzie ...

Wasila - kupuje tylko jedną w razie gdyby, przy Karoli też kupiłam jedną i użyłam ją może ze dwa razy, przydała się zaraz w pierwszy dzień po szpitalu jak miałam mega nawał i zastój a potem służyła do odmierzania wody :) dlatego wolę mieć w razie chociażby takiej sytuacji.
Współczuję stresujących momentów i koniecznie zwolnij tempo, zresztą obiecałaś :D

Vegas - doczekasz się, zobaczysz, przeleci.

rany..nie czytałam Was 2 dni i już nie ogarniam :D
Aniołek-zdjęcia masz wspaniałe :) bardzo fotogeniczna jesteś
Vinga-ja tez mam teraz ombre hair ale tylko dlatego,że wracam do naturalnego koloru a koncowki nadal mam blond :p pasuje Ci ta fryzura.
Wasila-kurcze,nie strasz.Mam nadzieje,że wszystko ok.A co do ludzi w kolejce to pogratulowac im kultury..:/
Carla-aż nie wierzę w to co ta lekarka wygaduje..ale nie posłuchałaś jej chyba i nie wypisałaś się z przychodni co??

Vinga - ciężko się rozdwoić … nawet nie wiem co Ci doradzić .. Co do butków to zdarte czubki to chyba nieuniknione , ja zamierzam kupić takie allegro.pl/adidas-dragon-buty-dla-malego-sportowca-r-26-i4010856455.html .

Ianka - moja ogląda mini mini albo na tablecie siedzi i na YouTubie słucha piosenek i ogląda lubi Peppa , Uki , ciuchcie Tomka , głównie po angielsku . Miała szał na myszkę miki , non stop by oglądała ale już jej przeszło .

Wasila - oglądałam film , niesamowite :tak:. Jej się strachu najeść musiałaś , dobrze że w porządku wszystko . Chamy w tej przychodni i tyle , zresztą wszędzie tak jest .

Vegas - książkę ?? z mają ??? ale jak ??:-D . To że zaboli czy szczyknie czasem to chyba normalne jest , też tak czasem mam .

A propos świnki Peppy , jesteśmy dziś w pracy , niedawno były ferie w mieście i w holu wszędzie wisiały dziecięce plakaty , patrze idzie dyrektorka a za jej plecami taki wielki plakat z Peppa , a Moja Majka na cały głos : Pipa Pipa Pipa i wskazuje na dyrektorkę paluchem :cool2::cool2: , wszyscy mieli niezły ubaw a ja się musiałam tłumaczyć że Pipa to Peppa ……...

AMELIA hahaha, dobra Maja:-D:-D Boże, moja jak miała 2 latka to miała manię Peppy, na szczęście już to za nami. Ma kilka sztuk majtek z ryjkiem tej świnki, ale już nie ogląda namiętnie tej bajki jak dawniej:-p Brzydka ta świnka, może jakby nie miała nosa jak członek na czole to bym miała o niej inne zdanie, ale patrzeć na nią nie mogę:-p
No niby pobolewania czasem są normalne, ale to dzisiejsze mnie trzymało kilka godzin:baffled: Nie było jakieś mocne, ale wyczuwalne. No ale Malutka szaleje jak zawsze, więc tyle dobrze:-)
No ja w sumie wypaliłam z tą książką a sama za dnia przy Martynce nie dałabym rady poczytać bo z niej taka gaduła, że czasem nie wiem jak się nazywam - ona non stop gada:szok::-p

Vegas - też mam wrażenie, że co zakupy to rachunki coraz większe, a jak przyjdzie maluszek to dopiero kasa będzie szła jak woda....

Amelia - hahahaha ale się uśmiałam.... niezła ta Twoja córa.. a biedna mama musiała się tłumaczyć :-):-)

A ja dzisiaj jak zwykle pobudka w nocy patrze na zegarek a tam 23:53 i se myśle qwa..... powtórka z rozrywki.... ale poszłam siku i o dziwo zasnęłam:szok::szok: potem pobudka ok 3 rano - siku i znowu zasnełam a potem pobudka ok 5 ale już bez siku i zasnełam i spałam jeszcze do 7 tak więc ta nocka zdecydowanie bardziej udana od poprzedniej.

Miłej soboty :) ja jeszcze gnije pod kołderką, ale za chwilę biorę sie za jakies drobne sprzątanko.

I ja się witam w piękną słoneczną sobotę, mam nadzieje, że u każdej trochę słonka :)

Amelia - dobre z tą Peppą :D:D:D

znalazłam takie buciki Nowe buciki Nike Płock • Tablica.pl czekam aż się ogłoszeniodawca odezwie ;)
Amelia dobra Twoja Maja jest :-D
Kurczak u mnie niestety wyjątkowo pochmurno jest :(

a za nami pierwsza noc przespana we trójkę, tzn ja z dzieciakami. Nataniel strasznie często się budził w nocy, a mąż o 5 do pracy miał iść więc po 12 zabrałam Nataniela do siebie, bo w końcu mężaty poszedłby nieprzytomny do pracy. nawet nie było tak źle ;)

czy wy widzicie to co ja? "polub" "podziękuj"? a co to facebook? średnio mi się to podoba :sorry:

Vinga trafne spostrzeżenie, dla mnie było dobrze tak jak było - niepotrzebnie kombinują :D

Posyłam w takim układzie do Ciebie trochę słonka :)

Dorcia jak tam, odezwij się ......

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
właśnie Dorciu co u ciebie? wszystko w porządku?

o patrz, a teraz zniknęły te przyciski ... :confused:

my dziś jedziemy do rodziców, jutro może skończę malowidła więc się pochwalę swoim beztalenciem hehe. a dziś będę "pilnować" sióstr bo rodzice idą szaleć na balu karnawałowym :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry