reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Vegas - nic się nie martw Wagą, ja zaczełam tyć dopiero po 20 tygodniu, do 30 tygodnia miałam zaledwie 4-5 kg na plusie teraz doszły kolejne dwa, i wszytsko jest ok, i dzidzia wcale nie mała. Każdy tyje w swoim tempie :)

reklama
Aniołek :** działam działam.

Vegas - tak jak pisze Aniołek, każdy tyje w swoim tempie i nie ma to nic wspólnego z wagą maluszka.

No ja się nie martwię bo już przechodziłam przez to z Martynką;-) I mnie gin. uspokajała, że dzidzia ładnie rośnie i to najważniejsze:tak: Może taka moja natura, że mniej przybieram w ciąży a może jeszcze wszystko przede mną w tej ciąży:-p

Dzięki dziewczyny za info o garach.

Vinga- wspólnota to taki twór, że nie da rady się opisać w jednym zdaniu. Kiedyś jak będę miała chwilę napiszę Ci mniej wiecej jak to funkcjonuje. A jesli chodzi o związek z podatkami to chyba jest żaden. Stawki ustalalane sa przez miasto i sa jednakowe dla właścicieli. Może chodziło o opłaty mieszkaniowe tzw czynsz? Wtedy może i faktycznie być niższy niz np w spółdzielni.

Vegas tym bardziej nie ma o co się martwić o wagę. Takie geny:) Ja należę do średnio tyjących w ciąży.

Nieługo mąż wraca z pracy i dzialamy z pączkami. Już mi ślinka cieknie na samą myśl. Ktoś ma ochotę?:)

Wasila - pytanie :D niektórzy to specjalnie miejsce szykują na jutrzejszy dzień :D ja wstęp miałam z Aniołkiem we czwartek i wczoraj z mamą, dziś muszę sobie odpuścić żeby wchłonąć jutrzejsze pączki i faworki :cool2:

Wasila już wczoraj przeprawiłam te "podatki" na czynsz heh, tak wychodzi pisanie z dzieckiem na rękach. prezes mówił, że ma być 2zł/m2 czy to możliwe żeby był tak niski? co w ogóle wchodzi w skład czynszu? bo rozumiem, że nie tylko to co on mi powiedział...

Wasila - pytasz a wiesz :) proszę mi podesłać kilka :D Już dzisiaj za mną chodzą pączki zwłaszcza, że wszędzie tylko słychać i widać reklamy hehe, ale dzielnie się trzymam do jutra :-)

reklama
ale szybko piszecie...
Kurczak no 5 min to nawet rozgrzewką nie można nazwać :-p ale zawsze tłumaczę że chodzimy min 2 godz dziennie na spacery wózkiem a wtedy chodzę szybciej dopóki mnie w tyłku nie poszczyknie
Wasila ja mam jakiś komplet hoffnerra kupiony lat temu X sprawują się tak sobie a reszta każdy z innej parafii i nie mam żadnego ulubionego.Ale kiedyś w przyszłości planuję zakup jakichś porządnych garnków, patelni a tymczasem zostanę przy tym co mam :)
Amelia ale co myślsz że bedziesz musiała płacić za cc skoro miałaś 2 lata temu? Moja jak idziemy wózkiem na dwór to jest spoko ale jak ją tylko wezmę "luzem" za rączkę (tak tak od 3 tygodni bez problemu chodzi za rączkę tfu tfu) to wtedy jak tylko się zbliżamy do klatki to jest ryk i długo długo jeszcze w domu, no nic mnie nie słucha
Aniołek no ale chociaż gdyby było widać u Ciebie te zjedzone batoniki to mogłabyś je ograniczać ale Ty laska pierwsza klasa więc jedz póki możesz :)
Carla Vinga
to ja piszę że nie wiem jak się obsługiwać z małym siusiakim ;-) a Wy piszecie o jakichś wodniaczkach... o jeju jak człowiek nic nie wie. Carla a nie wziełaś jednak tego dyktafonu? a sanepid może Ci coś zrobić? Pięknie wygląda ten Twój model w tym wózku i jakie słonko, ja też chcę tu wiosnę!!!
Gabryska ale masz fajnie z masażami, ileż ja się muszę obłagać :-D
Vegas no dziewczyno to Ci nawaliło kg do przodu !! tylko pozazdrościć ! u mnie 3.5 na plus .. ale jak byłam z Roksanką w ciąży to w tym czasie miałam już +7 tak się głupio pocieszam a wiadomo teraz zacznie waga startować dopiero

Wy o pączkach a tu na szczęście nie ma tłustego czwartku i nie ma gdzie kupić pączków ha! więc jeśli sama nie zrobię (a w tym roku Roksanka mi nie pozwoli) tak nie będzie ja płakać nie będę a mój się musi obejść smakiem :)
Wczoraj się wygłupiałam z małą na podłodze i niefortunnie mi się przewróciła na brzuch :( i nie powiem przestraszyłam się, ale skoro synuś kopie to chyba wszystko ok ? no nie
a imienia dalej brak! wrrr
Wasila Amelia toście narobiły, siedzę i przeglądam c&a a wrrr miałam się nie pokuszać na nic ciążowego! mam nadzieję ze tylko na oglądaniu się skoczy

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry