reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się przy kawce:-) U nas pogoda taka ooo zwyczajna. 10st, ale brak słonka. Muszę dziś zaliczyć pocztę by wysłać paczkę dla przyjaciółki i jej synka. Dziś większych planów brak. Chyba, że mężuś po pracy będzie pełen siłek i pojedziemy do Chrześniaczki, ale zobaczymy bo on jak ma na rano to popołudniu ledwo widzi na oczy i musi zrobić sobie drzemala:-p

SAMOSIA no mnie się nie pytaj, nie wiem o co kaman z tymi komentarzami pod fotką Vingi, sama w szoku byłam:-p Więc może Vinga nam wyjaśni i nas uspokoi:tak:
DORCIA ooo to świetne wieści!:-) Wkrótce będzie 0:tak:
AMELIA i co, wybrałaś już jakieś wyrko dla Starszej?:-)
WASILA o co się działo, że się tak strachu najadłaś?

reklama
hej kochane :)
ja dalej u rodziców jestem, jutro chyba wracamy do domku
wczoraj wreszcie zaliczyłam wizytę u fryzjera :) obchlastałam włosy do łopatek aż :p i kolorek walnęłam :)

dziewczyny nie mam pojęcia czemu tak jest z tym zdjęciem. dodałam to samo zdjęcie na grupę styczniówek i pod zdjęciem pojawiły się wasze komentarze :confused: i jak widać ich komentarze są widoczne u staraczek.... niby jest napisane, że komentarz może być widoczny również w innym miejscu... hmmm... czyli wychodzi na to, że nie można tej samej foty wrzucać do dwóch grup? trochę bez sensu to....
jeszcze co do moich malowideł :p nie skończone są ;) większość pomalowana ale jeszcze kontury nie zrobione, a one dają ładny efekt. wrzucę fotkę po weekendzie, bo wtedy na pewno będzie już zrobione :)
mieszkanie już wysprzątane! super uczucie móc wreszcie po swoim mieszkanku chodzić w skarpetkach :)

Dorcia
cieszę się , że beta ładnie spadła :)
Carla niestety fachowcy tak sobie liczą za remonty, dlatego ja się cieszę że mój jest złota rączka i sam płytki położył, ile to taniej wyszło!

jeszcze co do tej foty, to jeśli chcecie to ją usunę ze styczniówek i nigdy nie będę wrzucać takich samych zdjęć w te dwa miejsca, skoro tak głupio się robi z tymi komentarzami :/

Vegas - no właśnie znów mam paraliż decyzyjny …..
podoba mi się to Tapczanik dla dziecka Blanco | tapczanik 160x70 | Pinio ale na żywo nie wiedziałam , mam szafę z ikei , nie jest już dostępna chyba ale z tej seri jest też łóżko HEMNES Rama leżanki z 3 szufladami - IKEA , podoba mi się ale jest za wysokie. I jeszcze myśle czy nie kupić takiego najzwyklejszego KRITTER Rama łóżka z dnem z listew - biały - IKEA, choć wolałabym takie z szufladą co myślicie ?

Vinga - to pewnie tak jest jak piszesz że jak dajesz te same zdjęcia to wyskakują wszystkie komentarze do nich . Dawaj foty włosków nowych !!! aaa no i kiedy przeprowadzka ?? tuż tuż chyba ??

Ostatnia edycja:
Amelia jutro jak dotrę do domu to wrzucę fotkę, teraz u rodziców nie mam ja aparatu podłączyć. przeprowadzka nie wiadomo kiedy, wczoraj byłam w tbs i rozmawiałam z prezesem, bo przecież spóźniają się z podpisaniem aktu własności! akt miał być do końca grudnia, przesunęli do końca lutego a teraz do końca marca! a bank wysyła pisma czemu aktu jeszcze nie dostarczyliśmy.

usunęłam to zdjęcie ale o dziwo komentarze nie zniknęły!

Ostatnia edycja:
Vinga - to pewnie z tymi zdjęciami jest tak jak piszesz :D..... Dawaj fote nowej fryzury :D:D:D:

Amelia - Fajne te łóżeczka hmmmm to środkowe niezła cena... ja bym wybierała między 1 a 3 ale nie wiem jaka jest cena tego 1. bo dla mnie to istotne przy zakupach :D

Wasila - fajnie, że weekend udany a teraz babo odpoczywaj :) no i miłego prania i prasowania :D

Aniołek najpierw się nawpieprzamy a potem kolki jelitowe witamy :D

Amelia - no właśnie o to mi się rozchodzi.

Vegas - obstawiam takie 3 kilo :) a przynajmniej tyle bym chciała.
Fajnie, że wizyta w kinie się udała.

Dorcia - pięknie leci beta, stawiaj lepiej co :D

Wasila - to jakie dolegliwości Cię dopadły ? Ja dziś też znów działam z wyprawką. Tak w marcu ma zapaść decyzja, obiecał mi gin, że na następnej wizycie czyli 03.03 - no to zobaczymy co mi powie. Z tymi pomiarami masz chyba rację, Karoli zawsze wychodziła dłuższa nóżka :)

Vinga - jedziesz ostro ze zmianami - czekam na fotkę Twojej nowej JA :D

Grupę zaraz nadrobię.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aniołek - ok 500 zł bez niczego tzn materaca , szuflady i barierki : /

Vinga - to jest tbs ?

Kurczak - to musisz być cierpliwa , ja też już bym chciała na 100 % mieć pewność że mi zrobią cc .

Amelia tak tbs ale nie na tbsowskich zasadach. działają jako deweloper i oddają budynek wspólnocie.

Wasila muszę mieć trzy miesiące zerową betę i będzie zielone światło - niektórzy lekarze mówią że tak czy siak trzeba odczekać rok....będę u onkologa to zobaczę co mi powie.
Dobrze kochana że skończyło się tylko na strachu !!! Uważaj na siebie !!!

Vinga ja myślę że nikt spoza grupy nie widzi tych zdjęć....choć może się mylę !
Czekam z niecierpliwością na Twoje fotki....zdjęcie rysunków ściennych również mile widziane !!!

Kurczak jeszcze kilka dni i będzie wiadomo cc czy sn !!! Już niedługo !!!

Vegas super że wypad do kina udany ...pewnie teraz będziecie częstymi bywalczyniami w kinie :-D

Amelia
mnie się najbardziej podoba łoże numer dwa...z trzema szufladami !!! Jest cuuudne !!! Podoba mi się opcja z zabudowanymi bokami...choć nie koniecznie musi ona być praktyczna !

Zerkniecie na grupę...na PRACA

Ostatnia edycja:
reklama
Helou

Odpoczywam po pracowitym przedpoludniu i czekam na mojego ksiecia az wroci do chaty.

DORCIA-gratuluje bety.Spada coraz lepiej.Ani sie obejrzysz jak bedziesz mogla zaczac starania.

VEGAS-To fajnie,ze sie corci podobalo w kinie.Ja pamietam,ze jak pierwszy raz poszlam z moim chrzesniakiem to on plakal i chcial wyjsc a potem sie przyznal,ze sie bal ciemnosci.A tez byl w podobnym wieku.

AMELIA-mi tez sie podoba to lozko numer dwa ale faktycznie wysokie.

IANKA-czy juz sie zdecydowaliscie na imie dla maluszka?
Wczoraj slyszalam,ze Anna Mucha nazwala synka Teodor-troche mi sie z pomidorem kojarzy i chyba bym sie na to imie nie zdecydowala nawwet jakby mnie Moj blagal na kolanach.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry