reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Fuma - widać sygnaturke widać :)

Ale się najadlam naleśników z serkiem, dżemem jagodowym i bitą śmietaną :-):-):-) nieźle poleciałam po bandzie.... ale to już ostatki takiego obżarstwa.

reklama
Dorcia - uwielbiam grzańca :) ale mi ochoty narobiłaś . Pod Hala targową jest kryte lodowisko , dużo większe niż te na błoniach :tak:.

Aniołek - laska to po mamusi będzie ;)

Carla - i jak tam Tomuś ? . czyli wychodzi na to że robocizna więcej niż materiały kosztuje , masakra !! szukajcie dalej , na pewno coś taniej znajdziecie .

Kurczak - najgorsze to czekanie i niepewność , a chciałoby się wiedzieć na czym się stoi , no ale najważniejsze że dzidzi zdrowa :)

Amelia ...zabij...Hala Targowa...nie wiem gdzie to ??? Poszukam w necie ...dziękuję !!!

Hej Kobietki;-)
My wczoraj byliśmy w kinie. Bajka całkiem fajna - RODZINKA NIE Z TEJ ZIEMII. Martynka bardzo zadowolona:tak: Co mnie ogromnie cieszy bo to był jej pierwszy raz w kinie;-) A dzisiaj byłam z Martynką w salce zabaw bo dość dawno nie byłyśmy, też się dziewczyna wyszalała aż miło:-)
Coraz ciężej mi się obraca w nocy w łóżku z boku na bok:-p Kto by pomyślał, że tak wcześnie:-p Na grupę dam fotkę z brzuchem bo tam jestem w całej okazałości, więc na grupę dam;-) Tzn z twarzą bo dość dziwnie zabrzmiałam hehe:-p:-p

CARLA fiu fiu, ale się fachowcy cenią:-p Kurcze serio już bez czapek dzieci puszczasz? U nas 10st max., ale wiaterek zimny i wcale ciepło nie jest;-)
KURCZAK ale ładnie już Karolek waży. Do tp będzie niezły Gigancik:-)

Hmm mam pytanie.. na grupie w komentarzach pod zdjęciem Vingi jest kilka nicków, których w ogóle nie kojarzę(??). To są osoby, które kiedyś dostały się na grupę, ale się nie udzielają od dawna, czy jak?? Myślałam, że takie osoby będą kasowane??

Vegas ale checa...nie wiedziałam że ktoś kto nie jest zaproszony do grupy może dopisać komentarz !!! Czyli grupa wcale nie jest bezpieczna ??? Czy może Vinga ma je w znajomych i jak jest zdjęcie to one tez widzą ( chyba tak to jest )
Hmmm....a te nicki to dziewczyny ze styczniówek.

Chwalę się betą
Po kolei miałam ( z odstępem tygodniowym )
112
68
53
i wczoraj 20 !!!
Jest dobrze !!!

MIŁEGO DZIONECZKA !!!

Dorcia - ja czułam, że tak będzie, że jak dostaniesz @ to beta spadnie szybciutko :D ładnie organizm się oczyszcza.... za tydzień powinno być 0 :D

Vegas - no to fajnie, że wyjście do kina udane, ale mnie zagiełaś tymi komenatrzami pod zdjeciem Vingi.... hmmmmm ciekawe....

Amelia - przypominam , że mamusia kiedyś laską nie była :-):-) i z doświadczenia wiem, że przytyć jest bardzo szybko a schudnąć już nie tak łatwo, dlatego po porodzie biore się za siebie... i odstawiam te pieprzone słodycze....

Ja ostatnio wstaje coraz wcześniej, już nie potrzebuje tak jak kiedyś spac do 9, nicka nawet ok gdyby nie ta wstrętna zgaga, no ale jak sie pojadło to trzeba cierpieć, pogoda za oknem cuuuuuddddnnnnaaaa... wstawiłam pranie i odpoczywam :D

Miłego dnia babeczki :)

Hej dziewczeta. Jestem w domu niby wypoczęta po weekendzie. Weekend spędziliśmy bardzo aktywnie korzystając z pięknej wiosennej pogody i organizm wczoraj się odezwał. Skończyło się na strachu, ale już myślałam ze pojadę do szpitala. Biorę się w tym tygodniu za przygotowywanie wyprawki. Zaczynam od prasowania-nienawidzę.

Vegas/Aniołek- wyglądacie pięknie. Ja się już nie Wam nie pokażę. Czuję się jak słoń;)Nie przytyłam od 2 tyg nawet grama ale puchnę chyba:-)Mialam też rwę kulszową, pomyły ćwiczenia.

Carla- przeczytałam Twojego długiego posta i pod koniec nie pamiętałam co było na początku! Za to doskonale pamiętam ile chce fachowiec- przesada. Szukaj tańszego. Mnie koszt robocizny ominie na sczeszcie, bo teść ma swoją firmę budowlaną więc mamy nadzieje, że pomoże synkowi za free ale gdyby przyszło mi na łazienkę wyłożyć tyle pieniędzy to wolałabym myc się przy tych starych kaflach. Zdrówka dla synka.

Vinga- no właśnie o co chodzi z Twoimi zdjęciami na grupie?Domyślałam się, że to kolezanki ze styczniówek, ale dlaczego my widzimy och komentarze? Czekam na zdjęcia malowideł.

Aniołek- naleśniki - dziś robię. A jutro zabieram się za pączki jeśli będę się dobrze czuć.A po porodzie będę je spalać:-) Ja też śpię mało. Na dobę wystarcza 6-7godz snu. Chyba się przygotowujemy do nieprzespanych nocy;)

Dorcia- kocham grzańce w każdej postaci. Może za 2-3 lata znowu skosztuję. Beta ładnie spada- zaraz będzie zero. Po jakim czasie możecie ponownie zacząć starania?

Vegas- fajnie z tym kinem, też pójdę jak moja będzie w wieku Twojej a za rok do teatru lalek. Salon zabawa- moja tez uwielbia, ale chce żebym z nią zjeżdżała na zjeżdżalni a ja już mam problem żeby wgramolić się na te konstrukcje..

Kurczak- super, że wszystko ok, duży chłopiec. podobni chłopcy mają większe główki a dziewczynki dłuższe nóżki. To w marcu zapadnie decyzja odnośnie porodu?

Przepraszam, że wszystkim nie odpiszę, ale już mnie córką wzywa. Miłego dnia kochane!

Hej dziewczyny!
Wasila-no szkoda,że się minełysmy :) Mieszkalismy w hotelu Wysoka Brama na staromiejskiej o ile sie nie mylę.
Vegas-wlasnie o co chodzi z tymi komentarzami?myslalam,że tylko zaproszone do grupy dziewczyny widzą nasze zdjęcia..?
Carla-znam ten ból kiedy okazuje się,że koszt robocizny jest nagle sporo większy niż się zakładało..:/
Muffi-chyba zapomnialam spytać..jak było u dentysty?dałaś radę?:D

reklama
Vegas - fajnie że Martynce kino się podobało :)

Dorcia - no super betka spadła :-)

Aniołek - tym bardziej podziwiam że trzymasz figurę w ciąży :) , ja jak tyje to niestety wszędzie : /

Wasila - uważaj na siebie ;)

Też nie wiem o co z tymi fotami chodzi ? , ale chyba naszych nie widzą hmmm…..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry