reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
heja . Mnie jak ktoś przepuścił w kolejce to zazwyczaj to była kobieta która nie dawno rodziła :) i jeszcze nie zapomniała jak to jest , rzadko facet , najbardziej wkurzają mnie kasy z pierwszeństwem i kasjerki które nie zwracają uwagi na to kto w niej stoi , raz chciałam skorzystać a przede mną stał facet z wódką i mówię że jestem w ciąży i chce z pierwszeństwa skorzystać a ten że on tylko jedną flaszkę ma , no nic a ja tylko w ciąży jestem, burak jak nic !

Dorcia - kurze gówienko ????? o fuuuujjjjj:-D, super że @ przyszła , jeszcze żeby betka szybko spadała i będzie cacy , no ale dobrze że zdjęcie masz i się kamieni pozbędziesz . Gdzie na to lodowisko jeździcie? ja się nie mogę doczekać jak z mają będę chodzić na łyżwy czy rower , w zimie mam zamiar ją na narty zabrać , mam nadzieje że do tej pory się ogarnie :cool2:i zacznie współpracować .

Vegas - dobrze że lepiej już się czujesz, ja mam takie parcie na pęcherz że ciężko na spacer wyjść : /

Szukam łózka dla młodej i nic mi się nie podoba ech ..

reklama
Heloł laski !!!

Carla… w pracy jak to w pracy… od weekendu do weekendu :D Ładne kafle !!

U nas dziś pięęęęękna pogoda… byliśmy na plaży. Super dzień na świeżym powietrzu ;)

Amelia byłam dzisiaj w Krk...pomachałam do Was !!! Widziałaś :-D???
Wiesz byliśmy w rynku i akurat szli kibole....Boże ile oni huku narobili....strach było się bać !!! Petardy, przekleństwa....szok !!!
I pierwszy raz w życiu piłam grzaniec....tzn jednego łyczka bo ja wracałam autem...ale tak mi zasmakował że po drodze kupiłam dwie flachy winka i zrobiłam w domku.
Ja nie lubię alkoholu ale ten mi zasmakował !!! Wypiłam pół szklanki i.....szumiało ....mocno szumiało :-D Czyli mam już dwa alkohole które lubię .... żurawinowy drink Sobieskieg i grzaniec z winka !

Wzięłyśmy dzisiaj ze sobą łyżwy żeby pojeździć koło Galerii Krakowskiej...ale lodowisko się ...roztopiło !!! Buuuuuu
Rewelacyjne lodowisko jest na Błoniach !

Oki uciekam spać .... padam z nóg !!!
DOBREJ NOCKI !!!

Hejka :)

Dorcia - noooo winko grzane dobra rzecz.... oj bardzo dawno nie piłam :) Ta zima taka w tym roku, że o sportach zimowych można zapomnieć.... już widze, jak stoki narciarskie liczą straty....

Muffi
- ale zazdroszczę spacerku po plaży :) My też byliśmy wczoraj na małym spacerku bo za oknem wiosna :)

Amelia - te drobne pijaczki z butelką flaszki przy kasach są najlepsi.... "przepuści mnie pani bo ja mam tylko jedną rzecz" nosz qwa.......
Ale cie długo męczą te wymioty... mogłyby już ustąpić....

Carla - piękne kafelki, normalnie cudną będziesz miała łazienkę, To ja już też zaczynam odkładać do tej świnki skarbonki, dzieciaki zostawimy z Tatusiami a nam należy się odpoczynek.... Zmęczona już jestem tą ciąża - a to dopiero początek, przy dziecku pewnie jeszcze bardziej bede zmęczona...

Samosia - Mam nadzieje, że ładnie działaliście w delegacji :)

Vegas - współczuje dolegliwości, ja się w czwartek i piątek męczylam z kolką jelitowa, zakonczyło się ostrą biegunką,myślałam, że umre, ale w sobote i niedziele już się lepiej czułam... mam nadzieje, że to ostatni taki Atak.....I jak było w kinie?? Martynka zadowolona?

Ja miałam dzisiaj ciężką nocke, ale w sumie to się już przyzwyczaiłam do nie spania, czuje jakie mam ciążkie powieki, Niunia szalała cały weekend, śmieje się, że ćwiczy Chodakowską, żeby być laską po porodzie :-):-)

Wrzuciłam na grupe domek Julci - zdjecie z wczoraj - a na czwarek umówiona jestem z siostrą chce zeby mi porobiła kilka pamiątkowych fotek z brzusiem :D

Miłego dnia Laseczki.

Hejjjj! My na 12 do pediatry idziemy z jajkiem Tomka, bo ma wodniaczka, ale wczoraj mu coś na prawym puchło i siniało, a po chwili znikało więc wolę sprawdzić. Mąż kazał dyktafon włączyć w razie jakby znowu mnie straszyła przez nasze nie szczepienie.

Remont stoi pod znakiem ? bo koleś wczoraj dzwonił i wycenił samą robociznę na 7 000 zł !!!! Czyli o 2000 więcej, niż zakładaliśmy. Szukamy dalej, a jak nie znajdziemy taniej to nie robimy łazienki, trudno, bo 12 000 zł to jednak za dużo za taką klitkę.

Vegas ja mialam z Nelą rwę kulszową, chodzenie to był wyczyn...
Aniołek no musiałam nadrobić zaległości :) Ciąża mnie dobijała, teraz można rzec że jestem wypoczęta mimo wstawania w nocy :)
ianka stomatolog, dobrze że mi przypomniałaś!! Muszę Nelę zapisać.
Amelia ja chcę ciemne kafle w kabinie z dwoma paskami z dekorów z tym kwiatem. Faceci w kolejkach są najgorsi :/
Dorcia nie ma że nie chce mi się!! Ubierasz się i lecisz :) Ja dziś treningu nie mam bo odwołany, więc idę biegać.
Dobrze że masz już pozałatwiane sprawy do zabiegu, rach ciach i będzie po.
Muffi u nas codziennie piękna pogoda, moje dzieci bez czapek wzbudzają kontrowersje :)

Gabryśka kciuki trzymam za owocne działania.

Carla Twój post wyczerpujący zagadnienia na maksa - co za poświęcenie - Dorcia dla Carli 6 proszę zanotować w dzienniku :D Daj znać co powiedział pediatra.

Dorcia super, że organizm powoli zaczyna normalnie funkcjonować !

Aniołek - w niedziele otrzymałam od Ciebie w prezencie na wzmocnienie "naszego związku" kolkę jelitową :-(;-)

Ja miałam dziś usg prenatalne. Mały wychodzi na to, że zdrowy. Termin z usg wychodzi o 8 dni wcześniej. Uśmiechał się słodko, gin pokazał mi jego czuprynę, gdzie Kika nie miała włosków prawie w ogóle, mało co. Blizna po cc ma 4 mm, podobno o tym czasie to dobry rezultat ale nie bardzo dobry. Karol waży +- 2462 gram i ma dużą główkę.
Wizyta u mojego gina 03.03 i czekam na decyzję odnośnie tego mojego porodu - ciągle nic nie wiem wrrrrrrrrrrrrrr.

Szok Carla - faktycznie cena kosmiczna za robocizne... może spróbujcie znaleźć innego fachowca a nóż wam wyceni taniej.... Czekam na wieści z wizyty z Tomkiem :)

Kurczaczku wiem, że męczyłaś się z kolką, straszne cholerstwo, ale dobrze, że już minęło.... Gratuluje wizyty :)

Ja dzisiaj spędziłam 1,5 godziny w przychodni - byłam po durne skierowanie do ortopedy, bo tamto mi sie przedawnilo.... no ale załatwione wszystko :) Teraz siedze i odpoczywam...

Hej

Jestem po weekendzie.

Kurczak-gratuluje wizyty.

Dorcia jak napisałaś,że byłaś w Krakowie to mi się przypomniała moja ostatnia wizyta w tym pięknym mieście.Opiszę Wam zaraz na grupie. Jak tam będę następnym razem to też Wam pomacham.

Dodałam sobie Ovufrienda do sygnaturki,widać go?

BUUUU napisalam na grupie dlugiego posta i mi go zezarlo.To innym razem Wam opisze moja wizyte w Krakowie bo zaraz Moj wroci i do tesciow jedziemy.

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry