reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
heja . Mnie jak ktoś przepuścił w kolejce to zazwyczaj to była kobieta która nie dawno rodziła :) i jeszcze nie zapomniała jak to jest , rzadko facet , najbardziej wkurzają mnie kasy z pierwszeństwem i kasjerki które nie zwracają uwagi na to kto w niej stoi , raz chciałam skorzystać a przede mną stał facet z wódką i mówię że jestem w ciąży i chce z pierwszeństwa skorzystać a ten że on tylko jedną flaszkę ma , no nic a ja tylko w ciąży jestem, burak jak nic !

Dorcia - kurze gówienko ????? o fuuuujjjjj:-D, super że @ przyszła , jeszcze żeby betka szybko spadała i będzie cacy , no ale dobrze że zdjęcie masz i się kamieni pozbędziesz . Gdzie na to lodowisko jeździcie? ja się nie mogę doczekać jak z mają będę chodzić na łyżwy czy rower , w zimie mam zamiar ją na narty zabrać , mam nadzieje że do tej pory się ogarnie :cool2:i zacznie współpracować .

Vegas - dobrze że lepiej już się czujesz, ja mam takie parcie na pęcherz że ciężko na spacer wyjść : /

Szukam łózka dla młodej i nic mi się nie podoba ech ..

reklama
Heloł laski !!!

Carla… w pracy jak to w pracy… od weekendu do weekendu :D Ładne kafle !!

U nas dziś pięęęęękna pogoda… byliśmy na plaży. Super dzień na świeżym powietrzu ;)

Amelia byłam dzisiaj w Krk...pomachałam do Was !!! Widziałaś :-D???
Wiesz byliśmy w rynku i akurat szli kibole....Boże ile oni huku narobili....strach było się bać !!! Petardy, przekleństwa....szok !!!
I pierwszy raz w życiu piłam grzaniec....tzn jednego łyczka bo ja wracałam autem...ale tak mi zasmakował że po drodze kupiłam dwie flachy winka i zrobiłam w domku.
Ja nie lubię alkoholu ale ten mi zasmakował !!! Wypiłam pół szklanki i.....szumiało ....mocno szumiało :-D Czyli mam już dwa alkohole które lubię .... żurawinowy drink Sobieskieg i grzaniec z winka !

Wzięłyśmy dzisiaj ze sobą łyżwy żeby pojeździć koło Galerii Krakowskiej...ale lodowisko się ...roztopiło !!! Buuuuuu
Rewelacyjne lodowisko jest na Błoniach !

Oki uciekam spać .... padam z nóg !!!
DOBREJ NOCKI !!!

Hejka :)

Dorcia - noooo winko grzane dobra rzecz.... oj bardzo dawno nie piłam :) Ta zima taka w tym roku, że o sportach zimowych można zapomnieć.... już widze, jak stoki narciarskie liczą straty....

Muffi
- ale zazdroszczę spacerku po plaży :) My też byliśmy wczoraj na małym spacerku bo za oknem wiosna :)

Amelia - te drobne pijaczki z butelką flaszki przy kasach są najlepsi.... "przepuści mnie pani bo ja mam tylko jedną rzecz" nosz qwa.......
Ale cie długo męczą te wymioty... mogłyby już ustąpić....

Carla - piękne kafelki, normalnie cudną będziesz miała łazienkę, To ja już też zaczynam odkładać do tej świnki skarbonki, dzieciaki zostawimy z Tatusiami a nam należy się odpoczynek.... Zmęczona już jestem tą ciąża - a to dopiero początek, przy dziecku pewnie jeszcze bardziej bede zmęczona...

Samosia - Mam nadzieje, że ładnie działaliście w delegacji :)

Vegas - współczuje dolegliwości, ja się w czwartek i piątek męczylam z kolką jelitowa, zakonczyło się ostrą biegunką,myślałam, że umre, ale w sobote i niedziele już się lepiej czułam... mam nadzieje, że to ostatni taki Atak.....I jak było w kinie?? Martynka zadowolona?

Ja miałam dzisiaj ciężką nocke, ale w sumie to się już przyzwyczaiłam do nie spania, czuje jakie mam ciążkie powieki, Niunia szalała cały weekend, śmieje się, że ćwiczy Chodakowską, żeby być laską po porodzie :-):-)

Wrzuciłam na grupe domek Julci - zdjecie z wczoraj - a na czwarek umówiona jestem z siostrą chce zeby mi porobiła kilka pamiątkowych fotek z brzusiem :D

Miłego dnia Laseczki.

Hejjjj! My na 12 do pediatry idziemy z jajkiem Tomka, bo ma wodniaczka, ale wczoraj mu coś na prawym puchło i siniało, a po chwili znikało więc wolę sprawdzić. Mąż kazał dyktafon włączyć w razie jakby znowu mnie straszyła przez nasze nie szczepienie.

Remont stoi pod znakiem ? bo koleś wczoraj dzwonił i wycenił samą robociznę na 7 000 zł !!!! Czyli o 2000 więcej, niż zakładaliśmy. Szukamy dalej, a jak nie znajdziemy taniej to nie robimy łazienki, trudno, bo 12 000 zł to jednak za dużo za taką klitkę.

Vegas ja mialam z Nelą rwę kulszową, chodzenie to był wyczyn...
Aniołek no musiałam nadrobić zaległości :) Ciąża mnie dobijała, teraz można rzec że jestem wypoczęta mimo wstawania w nocy :)
ianka stomatolog, dobrze że mi przypomniałaś!! Muszę Nelę zapisać.
Amelia ja chcę ciemne kafle w kabinie z dwoma paskami z dekorów z tym kwiatem. Faceci w kolejkach są najgorsi :/
Dorcia nie ma że nie chce mi się!! Ubierasz się i lecisz :) Ja dziś treningu nie mam bo odwołany, więc idę biegać.
Dobrze że masz już pozałatwiane sprawy do zabiegu, rach ciach i będzie po.
Muffi u nas codziennie piękna pogoda, moje dzieci bez czapek wzbudzają kontrowersje :)

Gabryśka kciuki trzymam za owocne działania.

Carla Twój post wyczerpujący zagadnienia na maksa - co za poświęcenie - Dorcia dla Carli 6 proszę zanotować w dzienniku :D Daj znać co powiedział pediatra.

Dorcia super, że organizm powoli zaczyna normalnie funkcjonować !

Aniołek - w niedziele otrzymałam od Ciebie w prezencie na wzmocnienie "naszego związku" kolkę jelitową :-(;-)

Ja miałam dziś usg prenatalne. Mały wychodzi na to, że zdrowy. Termin z usg wychodzi o 8 dni wcześniej. Uśmiechał się słodko, gin pokazał mi jego czuprynę, gdzie Kika nie miała włosków prawie w ogóle, mało co. Blizna po cc ma 4 mm, podobno o tym czasie to dobry rezultat ale nie bardzo dobry. Karol waży +- 2462 gram i ma dużą główkę.
Wizyta u mojego gina 03.03 i czekam na decyzję odnośnie tego mojego porodu - ciągle nic nie wiem wrrrrrrrrrrrrrr.

Szok Carla - faktycznie cena kosmiczna za robocizne... może spróbujcie znaleźć innego fachowca a nóż wam wyceni taniej.... Czekam na wieści z wizyty z Tomkiem :)

Kurczaczku wiem, że męczyłaś się z kolką, straszne cholerstwo, ale dobrze, że już minęło.... Gratuluje wizyty :)

Ja dzisiaj spędziłam 1,5 godziny w przychodni - byłam po durne skierowanie do ortopedy, bo tamto mi sie przedawnilo.... no ale załatwione wszystko :) Teraz siedze i odpoczywam...

Hej

Jestem po weekendzie.

Kurczak-gratuluje wizyty.

Dorcia jak napisałaś,że byłaś w Krakowie to mi się przypomniała moja ostatnia wizyta w tym pięknym mieście.Opiszę Wam zaraz na grupie. Jak tam będę następnym razem to też Wam pomacham.

Dodałam sobie Ovufrienda do sygnaturki,widać go?

BUUUU napisalam na grupie dlugiego posta i mi go zezarlo.To innym razem Wam opisze moja wizyte w Krakowie bo zaraz Moj wroci i do tesciow jedziemy.

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry