heja . Mnie jak ktoś przepuścił w kolejce to zazwyczaj to była kobieta która nie dawno rodziła i jeszcze nie zapomniała jak to jest , rzadko facet , najbardziej wkurzają mnie kasy z pierwszeństwem i kasjerki które nie zwracają uwagi na to kto w niej stoi , raz chciałam skorzystać a przede mną stał facet z wódką i mówię że jestem w ciąży i chce z pierwszeństwa skorzystać a ten że on tylko jedną flaszkę ma , no nic a ja tylko w ciąży jestem, burak jak nic !
Dorcia - kurze gówienko ????? o fuuuujjjjj, super że @ przyszła , jeszcze żeby betka szybko spadała i będzie cacy , no ale dobrze że zdjęcie masz i się kamieni pozbędziesz . Gdzie na to lodowisko jeździcie? ja się nie mogę doczekać jak z mają będę chodzić na łyżwy czy rower , w zimie mam zamiar ją na narty zabrać , mam nadzieje że do tej pory się ogarnie i zacznie współpracować .
Vegas - dobrze że lepiej już się czujesz, ja mam takie parcie na pęcherz że ciężko na spacer wyjść : /
Szukam łózka dla młodej i nic mi się nie podoba ech ..
Dorcia - kurze gówienko ????? o fuuuujjjjj, super że @ przyszła , jeszcze żeby betka szybko spadała i będzie cacy , no ale dobrze że zdjęcie masz i się kamieni pozbędziesz . Gdzie na to lodowisko jeździcie? ja się nie mogę doczekać jak z mają będę chodzić na łyżwy czy rower , w zimie mam zamiar ją na narty zabrać , mam nadzieje że do tej pory się ogarnie i zacznie współpracować .
Vegas - dobrze że lepiej już się czujesz, ja mam takie parcie na pęcherz że ciężko na spacer wyjść : /
Szukam łózka dla młodej i nic mi się nie podoba ech ..