Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Widzę, że nie tylko u mnie 'kolorowo' w związku, mój małż cosik ma muchy w nosie ostatnio przez co psuje atmosferę w domu Już mam normalnie dosyć, kolejny mebel w domu - bo jak nie gada tylko się przestawia z miejsca na miejsce to jak mam go inaczej nazwać, ahhh.
U nas dziś sypał śnieg z deszczem. No ale jednak deszcz wygrał - jest mokro i beznadziejnie Bleee
DORCIA mam nadzieję, że szybko dojdziecie do porozumienia:*
VINGA baran z tego Twojego męża, jak można kobiecie powiedzieć, że o siebie nie dba Oby szybko przybiegł z przeprosinami! Super, że stópeczki Tomusia mają się dobrze a będą jeszcze cudniejsze:-)
ANIOŁEK ja dziś zeżarłam pudełko Rafaello Tak mnie naszło
CARLA i już lepiej się czujesz?
WASILA oo widzisz, ja się szykuję do pójścia z Młodą do biblioteki i coś za daleko nam, a też myślałam ją zapisać
Kurka a ja strzelałam, że Tesiak 11ego urodzi a tu dupa blada, nie trafiłam
U nas dziś sypał śnieg z deszczem. No ale jednak deszcz wygrał - jest mokro i beznadziejnie Bleee
DORCIA mam nadzieję, że szybko dojdziecie do porozumienia:*
VINGA baran z tego Twojego męża, jak można kobiecie powiedzieć, że o siebie nie dba Oby szybko przybiegł z przeprosinami! Super, że stópeczki Tomusia mają się dobrze a będą jeszcze cudniejsze:-)
ANIOŁEK ja dziś zeżarłam pudełko Rafaello Tak mnie naszło
CARLA i już lepiej się czujesz?
WASILA oo widzisz, ja się szykuję do pójścia z Młodą do biblioteki i coś za daleko nam, a też myślałam ją zapisać
Kurka a ja strzelałam, że Tesiak 11ego urodzi a tu dupa blada, nie trafiłam