Ianka - tak chcę cc . A ty ? a jeszcze miałam Ci dopisać że jak jest drugie cc to tną w tym samym miejscu i wycinają tą starą bliznę. No muszę luknąć ile mam unisexów i na pewno się wybiorę, kurczę nie mogę się oswoić … Kaczki fajna sprawa , moja się zraziła bo ostatnio łabędź ją dziabną w palca : /
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
AMELIA wow, fajnie, że znasz płeć:-) Miałaś problemy jak nazwiesz drugą córę to teraz może mniejszy problem z imieniem będzie:-)
DORCIA jak tam rozmowa w sprawie pracy? To teraz trzymam kciuki za szybki spadek bety i szybkie staranka
GABRYSKA może jednak @ nie nadejdzie:-) Trzymam mocno, mocno, mocno kciuki!!
ANIOŁEK cudna ta kołyska:-)!
WASILA szkoda ubranek, ale co zrobić.. Leć do Lidla 10ego:-) Ja ubranka po Martyni dałam Chrześniaczce, urodziła się jak Martynka miała 9 miesięcy i do dziś z czego Martynka wyrośnie to dajemy Mai Ja tam uwielbiam kupować te malusie ubranka, więc mi nie jest żal, że rozdałam ubranka:-) Wręcz przeciwnie:-)
DORCIA jak tam rozmowa w sprawie pracy? To teraz trzymam kciuki za szybki spadek bety i szybkie staranka
GABRYSKA może jednak @ nie nadejdzie:-) Trzymam mocno, mocno, mocno kciuki!!
ANIOŁEK cudna ta kołyska:-)!
WASILA szkoda ubranek, ale co zrobić.. Leć do Lidla 10ego:-) Ja ubranka po Martyni dałam Chrześniaczce, urodziła się jak Martynka miała 9 miesięcy i do dziś z czego Martynka wyrośnie to dajemy Mai Ja tam uwielbiam kupować te malusie ubranka, więc mi nie jest żal, że rozdałam ubranka:-) Wręcz przeciwnie:-)
Amelia to cóż to za dzikuski z tych łabędzi...albo może głodne że dziobią ???
Będzie parka...suuuuuuuper !!! Cieszę się przeogromniaście !!!
Ja byłam na dwóch rozmowach kwalifikacyjnych...na każde pytanie odpowiadałam "nie wiem" ,"ciężko powiedzieć", "nie mam pojęcia". W poniedziałek czekam na telefon !!! Więcej na "staraczki.."
Któraś z Was ma pakiet do Medicovera....Ty Amelia !!! I jak to jest...faktycznie za free do lekarza można pójść ???
Co do Zusu....nie słyszałyście o słynnej akcji w Krk???
Pewien Pan któremu pociąg uciął obydwie nogi poszedł do Zusu po rentę
I dostał na pół roku
Po pół roku znów poszedł do swojego lekarza i znów do Zusu
Dostał rentę na pół roku
Po pół roku znów...i znów ...i znów
I w końcu jego lekarz wystosował pismo do Zusu
"U****....o mu obie nogi i już mu kur...a nie odrosną" dokładnie tak brzmiało pismo !!!
I gość dostał rentę stałą !!!!!!!!!
Ot, taki nasz ZUS !!!
Będzie parka...suuuuuuuper !!! Cieszę się przeogromniaście !!!
Ja byłam na dwóch rozmowach kwalifikacyjnych...na każde pytanie odpowiadałam "nie wiem" ,"ciężko powiedzieć", "nie mam pojęcia". W poniedziałek czekam na telefon !!! Więcej na "staraczki.."
Któraś z Was ma pakiet do Medicovera....Ty Amelia !!! I jak to jest...faktycznie za free do lekarza można pójść ???
Co do Zusu....nie słyszałyście o słynnej akcji w Krk???
Pewien Pan któremu pociąg uciął obydwie nogi poszedł do Zusu po rentę
I dostał na pół roku
Po pół roku znów poszedł do swojego lekarza i znów do Zusu
Dostał rentę na pół roku
Po pół roku znów...i znów ...i znów
I w końcu jego lekarz wystosował pismo do Zusu
"U****....o mu obie nogi i już mu kur...a nie odrosną" dokładnie tak brzmiało pismo !!!
I gość dostał rentę stałą !!!!!!!!!
Ot, taki nasz ZUS !!!
Ostatnia edycja:
Muffi
uzależniona.od.herbaty
Tesiak aaa nie wiem tak jakoś…. strzelam !!! ;]
Aniołek fajna ta kołyska Pasuje do małej księżniczki
Samosia hahaha niezła agentka jesteś ;]
Wasila… nic nie mów a propos ZUS i naszego chorego kraju ;/ na każdym kroku człowiek się tylko wku…wia ;/ Ja już nawet nie mam siły na narzekanie ;] A co do ubranek dla malutkiej to przynajmniej masz teraz wymówkę, żeby zaszaleć na zakupach ;] Wiesz, że faceci nie myślą o takich rzeczach, nie przewidują… nie mają wyobraźni po prostu hehe ;]
Gabryska, dawno Cie nei było !!! Co do funduszy to niestety nie mam magicznej różdżki Co do tego cyklu to ja też w tym miesiącu miałam taką akcję… zawsze cyklu o długości 28-30 a ten cykl 24 dni ;/
Amelia łaaaaaaaa super, że teraz chłopak !!! Gratulacjeeeeeeee !!!!!! Maja będzie miała brata. Muszę spytać…. macie imię??? Twój synek zachwiał równowagę w naszej tabelce ;]
Dorcia 3mam kciuki za nową pracę
Aniołek fajna ta kołyska Pasuje do małej księżniczki
Samosia hahaha niezła agentka jesteś ;]
Wasila… nic nie mów a propos ZUS i naszego chorego kraju ;/ na każdym kroku człowiek się tylko wku…wia ;/ Ja już nawet nie mam siły na narzekanie ;] A co do ubranek dla malutkiej to przynajmniej masz teraz wymówkę, żeby zaszaleć na zakupach ;] Wiesz, że faceci nie myślą o takich rzeczach, nie przewidują… nie mają wyobraźni po prostu hehe ;]
Gabryska, dawno Cie nei było !!! Co do funduszy to niestety nie mam magicznej różdżki Co do tego cyklu to ja też w tym miesiącu miałam taką akcję… zawsze cyklu o długości 28-30 a ten cykl 24 dni ;/
Amelia łaaaaaaaa super, że teraz chłopak !!! Gratulacjeeeeeeee !!!!!! Maja będzie miała brata. Muszę spytać…. macie imię??? Twój synek zachwiał równowagę w naszej tabelce ;]
Dorcia 3mam kciuki za nową pracę
Carla | 30.10.2013 | chłopiec | Tomasz | |
Vinga89 | 09.01.2014 | chłopiec | Gabriel | |
1. | Tesiak | 14.02.2014 | ????? | |
2. | AniołekBB | 08.04.2014 | dziewczynka | Julia |
3. | Kurczak! | 11.04.2014 | chłopiec | Karol |
4. | Wasila | 09.05.2014 | dziewczynka | Zosia |
5. | Venna | 15.06.2014 | ||
6. | Vegas | 20.06.2014 | dziewczynka | Zosia |
7. | Ianka | 14.07.2014 | ||
8. | Amelia. | 02.08.2014 | chłopiec |
Amelia- gratulacje synusia ! No to rodzinka kompletna! Jakie imię będzie miał synek?
Dorcia- hahahahahah
Gabryśka- trzymam kciuki... ale tylko kciuki...wybacz
Vegas- zakupy w Lidlu mnie ominą...a szkoda bo takie fajne te ubrania:-) Mam jeszcze sporo nadających się do uzytku. Jak większość miałam za dużo tych maleńkich ubranek. Potem oddaje je do rodziców. Bedą jeszcze miały obieg w przyszłości. A ubrania po Martynce, które oddałaś nie wrócą do Was? Szkoda kupować ubranek na miesiąc/dwa.
Aniołek- tez początkowo chciałam sprzedawać ciuszki,ale mąż mnie przekonał, że na rodzeństwo Kornelcia nie będzie czekać. no i się nie pomylił.
Muffi- dziękujemy za uaktualnienie listyMam nadzieje, że i Ty niedługo się tam dopiszesz
Zaczynam jutro 28 tydzień.Jak ten czas zapierdziela.
Dorcia- hahahahahah
Gabryśka- trzymam kciuki... ale tylko kciuki...wybacz
Vegas- zakupy w Lidlu mnie ominą...a szkoda bo takie fajne te ubrania:-) Mam jeszcze sporo nadających się do uzytku. Jak większość miałam za dużo tych maleńkich ubranek. Potem oddaje je do rodziców. Bedą jeszcze miały obieg w przyszłości. A ubrania po Martynce, które oddałaś nie wrócą do Was? Szkoda kupować ubranek na miesiąc/dwa.
Aniołek- tez początkowo chciałam sprzedawać ciuszki,ale mąż mnie przekonał, że na rodzeństwo Kornelcia nie będzie czekać. no i się nie pomylił.
Muffi- dziękujemy za uaktualnienie listyMam nadzieje, że i Ty niedługo się tam dopiszesz
Zaczynam jutro 28 tydzień.Jak ten czas zapierdziela.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.