Hej.Ja nie mam kiedy komputera odpalić, u nas wiosna na całego więc korzystamy ile wlezie. Nela miała od wczorajszej nocy biegunkę, ale przeszło na szczęście, siedzimy razem w domku. Poza tym Tomek nie sypia w dzień, jedynie na spacerze, ale też nie zawsze, więc od rana do wieczora mam szefa na głowie
Jak zaśnie na dworze to w sumie śpi z 2,5 h przez cały dzień, a jak nie wychodzimy na dwór to max 1,5 się uzbiera jego snu... Ma moc chłopak
Ja dziś ledwo żyję, wczoraj na aerobiku taki zajazd miałyśmy że szok, jak leżałam na macie to pierwszy raz w życiu widziłam jak paruje ze mnie, myślałam że to moje włosy mi lataja nad twarzą, a to ze mnie taka mgiełka się unosiła!! Możliwe to w ogóle?? Zakwasy są, radość jest, szkoda że moja waga wciąż ta sama
Piszę z pamięci więc proszę o wybaczenie jeśli pominę.
Dorcia nadzieja jest, oby ta beta spadała szybko i żebyście mogli się starać jak najszybciej. Ważne że znasz "wroga" i łatwiej b ędzie z nim walczyć. && za pracę.
Gabryska pochwalę się kowbojką jak foty będą z przedszkola
Zdrówka dla Ciebie.
Amelia gratuluję
Tomek miał być Adasiem, ale Nela i M. wybrali ostatecznie imię, chociaż ja Adasia chciałam. Zobaczysz jak dziwnie obsługiwać taki mały sprzęt i jaki to ma zasięg sikania
U nas Tomek potrafił ścianę za sobą osikać czy zrobić kałużę ponad metr od przewijaka
Aniołek super kołyska, do sypialni akurat. super że się spotkałyście z Kurczakiem
Ja mieszkam chyba najdalej od Was, no i Samosia też daleko...
Kurczak jeśli są wskazania to tylko cc, chociaż ja wolałabym sn. Dupsko boli, czasem się dzieje tak jak u Vingi, ale mimo bólu i innych nieprzyjemności wybrałam sn, chociaż mogłam mieć cc przy Tomku. Najlepiej nastaw się na to, co lekarz mówi.
Vegas mi byłoby kasy żal na nowe ubranka, ciężko się powstrzymać przed zakupami, ale u mnie wygrała kalkulacja
I przyznam szczerze że od dzieciowych zakupów wolę te dla siebie
Ianka nie wiemy co ze składkami, ostatnio z naszych kont w ofe i tak zabrali kupę kasy, a raczej UKRADLI i swoje długi zus pospłacał!!!
Wasila ale tragedia mieć dwie córki, no straszne :/ Ja tam marzyłam o dwóch dziewczynkach, mam parkę i nie narzekam, chociaż jakbym miała coś do gadania to dwie córki by były. Nela interesuje się autami, więc M. szczęśliwy ze uczy gdzie jest silnik, po co jest olej i że ma z kim top gear oglądać
Vinga dla mnie dużo 6 razy wstawać do dziecka, na październiku Tomek jest z tych często się budzących, kilka maluszków przesypia całe noce... Dziś znowu większość nocy spałam na siedząco, zmęczenie robi swoje... A Gabryś jak sypia??
No i czarna plama, nie pamiętam co miałam napisać.
Buziaki dla Was dziewczęta :*