reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się i ja przy kawusi;-)
Z córą od rana bawiłam się syrenkami:-p Dzisiaj nie jestem skora do tworzenia a na ogół codziennie tworzymy coś - rysujemy, malujemy farbami, robimy wydzieranki czy z masy solnej coś. Martynka to uwielbia, ona to taka mała Artystka;-):-)
Za jakiś czas wyjdziemy na spacer bo u nas 1st na plusie i słonko jakby miało wychodzić zza chmurek;-)
Odliczam już czas do usg. Kurcze już się nie mogę doczekać środy:-p Ostatnio codziennie śni mi się, że mam syna:-D Na przekór. I nie wiem w sumie skąd te sny bo ja wiem, że u mnie jest Zosia:-p
Dziś jajkowe śniadanie i czuję, że chyba Zosi nie podpasowało:dry:

WASILA jak ja kocham zakupy ubraniowe:-) Najbardziej te dla Martynki i Zosi:-)
IANKA w gruncie rzeczy 2kg to nie dużo jak na nasz etap ciąży, więc nie ma się co przejmować;-):-)
MUFFI kurcze Ty jeszcze nie poszłaś do dentysty?:szok::-):-)

reklama
Aniołek :*

Wasila - no to super położna Ci się trafiła wrrrrrrrr, wychodzi na to, że kiedyś to przynajmniej były położna z powołania, porodówki w mniejszych miastach i kobiety sobie chwalą, teraz to jakiś cyrk, żeby być pewnym, że będzie okey trzeba zapłacić - okropne !!!

Amelia - tak, w tym samym :)

Ianka - jak tylko się martwisz, koniecznie podjedź, nie ma nic gorszego niż zamartwianie się i rozmyślanie, tak to przynajmniej będziesz pewna, że nic się tam nie dzieje. Przy pierwszym porodzie nie miałam swojej położnej a teraz na razie nie załatwiam, skoro gin nie chce pozwolić mi na sn !

Kurczak- ta wredna baba to miała dyżur na patologii, ja jej tylko zgłosiłam fakt, że rodzę. Na porodówce miałam super ekipę a położną która odbierała poród widuję na każdej wizycie u gina teraz- pracuje u niego w gabinecie, za kazdym razem jak mierzy mi ciśnienie mowie do niej, że chce z nia rodzic:)Ale inne też są podobno ok.. Mam nadzieje, że i Tobie trafi sie normalna osoba. Są jeszcze położne z powołania

Vegas- a kiedy masz usg? Ja mialam miec 11.02 ale dziś lekarz do mni zadzwonil i przesunął mi na 18.02. Wychodzi na to, że wizyty mam co 5 tygodni. W tamtej ciąży miałam co 3-4:/ Spędzam podobnie czas z córką jak Ty-rysowanie, malowanie itp, tylko moja szybko się nudzi- no cóż ten wiek. Zakupy dla dzieciaczków też uwielbiam. Półmetek u Ciebie:) Kiedy to minęło!

Dziewczyny, które mają dzieci w wieku mojej polecam grę Granna - Puzlino. U nas jest to hitem ostatnio.

Ostatnia edycja:
Ja tak szybciutko
Odebrałam wynik

MOLA HYDATIDOSA COMPLETA nie wiem czy dobrze napisałam ...w każdym bądź razie ZAŚNIAD CAŁKOWITzawładnął moją macicą....ehhh

Będę później...cmok

Dorcia bardzo bardzo mi przykro :( że też takie rzeczy muszą się zdarzać ! Mialas już jakąś konsultacje u lekarza? Wiesz coś o leczeniu? Trzymaj się kochana

Dorcia - tulę mocno... i co teraz... jakieś leczenie.. nie wiem nic na ten temat...

Wasila - ja to do konca ciąży nie kupie sobie nic do ubrania :) powiedziałam sobie, że czekam na wiosne :) no i nie ukrywam, że nie lubie zakupów ciuchowych, męczy mnie to łażenie i przymierzanie :)

Vegas - fajne zajęcia masz z córcią :) ja za dziecka też bardzo lubiłam takie artystyczne zabawy :)

A my po zakupach, niezdrowa kolacja w postaci pizzy zjedzona i odpoczywam, robie dzisiaj bunt i nawet nie ide do sypialni, śpie na dole :) zwłaszcza, że pije już 3 szklanke wody a to oznacza tylko jedno.... hahaha wiec przynajmniej bede miała bliżej do wc.

Miłej nocki laseczki :)

Dorcia przykro mi strasznie :( co teraz? leczenie będzie? co lekarz mówi? trzymaj się Skarbie :***

czytam was kobitki cały czas ale moi dwaj terroryści mnie osaczają, raz jeden raz drugi, tak żeby mamuśka się nie nudziła.

Wiecie tak naprawdę to nie wiem co dalej...tego się nie leczy...chyba że się zezłośliwi to wtedy chemia ! Do ginka jestem umówiona na środę ... z wynikiem bety i wypisem szpitalnym mam się pokazać i wtedy mam nadzieję dowiem się czegoś więcej.
Jest szansa że usunęli mi całą nieprawidłową tkanę podczas łyżeczkowania...ale czy tak było ???
Się okaże

Dzisiaj sobie pomyślałam że ja jakaś dziwna jestem...miałam przeczucie że ciąża nie rozwija się ( miałam rację) miałam przeczucie że lekarze się nie mylą i jest zaśniad ( miałam rację )
Lubię mieć rację ...ale do cholery nie w takich przypadkach...trza się podnieść i tyle

Wypiąć tyłek , piersi w przód ...zniszczyć przeciwnika !!!

Zerknę do Was jutro...pochwalę się torcikiem !!!

DORCIA :-( Ściskam mocno:*
ANIOŁEK ja nie cierpię spać sama:-p Jak mąż ma nocki śpię z Martynką:-p
WASILA już w środę mam usg:-)

Ja na szczęście dobrze trafiłam jak rodziłam, fajna położna i lekarze, nie mogę złego słowa powiedzieć. Obym teraz też dobrze trafiła:tak:

Lubię w necie czytać odnośnie tc, w którym jestem i teraz mój Maluch ma 17-18cm jak skulony jest, zerknęłam na linijkę i kurka jak się ta moja dzidzia mieści w moim brzuchu:-D A jak się wyprostuje to ma ok 25cm to już w ogóle:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Dorcia - kochana bardzo mi przykro , tulę :**** , i mam nadzieję że to nie jest złośliwe . Tak czytam o tym i piszą że się usuwa przez łyżeczkowanie .. pewnie trzeba jakoś sprawdzić czy usunęli wszystko :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry