reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dorcia przykro mi, że to jednak to… no ale nic, trzeba walczyć ;) !!! Trzymamy za Ciebie kciuki Kochana :*

reklama
Wasila - tyle dobrze ! Twój post napawa optymizmem ;)

Dorcia - tulę mocno i jestem z Tobą, jesteś naprawdę silną kobietą, piękne słowa. Czekamy na torcik !

Vinga - takie szkraby i takie łobuzy :D ale dokładnie to wszystko po to, żeby Ci się nie nudziło, żebyś wiedziała, że masz dzieci :*

Dziś staruszek zabiera się z Dzieciną w góry do rodziców, więc ja gniję cały dzień - taki plan - muszę się więc przygotować do realizacji ;)

Dorcia- przytulam. Będzie wszystko dobrze! Kobieca intuicja Cie nie zawiodła. oby następnym razem przeczucia były pozytywne. Torcik z jkiej okazji? Urodziny masz?:)

Aniołek-
ruszam z Tobą na zakupy wiosną , w sumie to raczej latem:) teraz mam jeszcze jakieś ubrania w które sie mieszczę. No i też nie lubię chodzić po sklepach- zwłaszcza z moim mężem- strasznie wybredny jest.

Vinga- każdy chce mamę mieć dla siebie. Moja miała wczoraj dzień przytulania i nawet pies nie mógł się koło mnie położyć.

Wczoraj troszkę przesadziłam ze sprzątaniem i noszeniem córki na rękach i wieczorem brzuch twardniał i bolał. Zosia kopała jak szalona. Dziś zaplanowałam tylko odkurzanie, mały spacer i będę odpoczywać. O do tego zrobiłam sobie wczoraj maseczkę tą co zwykle a dziś na szyji mam czerwone pręgi jakby mnie ktoś dusił. :baffled:

Kurczak - no to widze, że szykuje się lenistwo :) ja póki co jeszcze odpoczywam, potem jakieś szybkie porządku no i pod wieczór może do znajomych na chwilę.

Dorcia - urodziny masz?? smaka robisz tym torcikiem :)

Wasila - no to jesteśmy umówione na zakupy, spoko może być lato przynajmniej bede miała więcej czasu na zrzucenie ciażowych krągłości :)

Vegas - Ja ostatnio wolę spać sama :) mąż się czasem rozpycha, głośno oddycha przez sen i no czasem zachrapie, i jak tu spać w takich warunkach :) i tak jest w lepszej sytuacji bp ma fajne łóżko w sypialni do swojej dyspozycji, ale ja mam za to bliżej do wc, więc wole spać na dole :)

Miłego dzionka :)

Wasila - jeny u Ciebie już 27 tc - dla mnie Twoja ciąża leci jak nie wiem ! Także dziś więcej odpoczynku mamuśka :)

Aniołek - pełne lenistwo :D Smykać będę się jutro. Za chwilę drzemka :)

Aniołek- trzymam za słowo:)

Dorcia- najlepszego dla męża. Mój też lutowy. Pokaż torcik. Też będę robić za 3 tygodnie:)

Kurczak- no popatrz! A mi Twoja szybko mija i wszystkich innych dziewczyn także. Kończe powoli drugi trymestr więc czeka mnie ta wstrętna glukoza:/ Jakoś nie mogę się wybrać do laboratorium;)

Wasila - dasz rade z glukozą, weź sobie tylko cytryne :-) moja ciąża niby mi się dłuży niby zapieprza, właśnie sobie uświadomiłam, ze zostało mi 66 dni do TP :) ale mam nadzieje, że 8 kwietnia to ja już będe z niunią w domu :)

Dorcia - no to Sto Lat dla męża :-)

Dorcia - najlepszego dla męża, mój z tej okazji wypije piwko za jego zdrówko :D

Wasila - na pewno dasz radę, ostatecznie każda z nas daje :)) nawet ja ;)

Mi podobnie jak Aniołkowi - z tym że mi moja ciąża się dłuży, dopiero jak popatrzę, że teraz jest już 31 tc to stwierdzam, że leci - dogódź tu babie ;)

reklama
Hej:)

Wpadlam sie zameldowac i luknac co u Was...i troche posmucic...

Dorcia wspolczuje diagnozy:/ Oby szybko udalo sie tego pozbyc. Zycze duzo sily:) Moj malzonek ma jutro urodziny;) Ale nie ma tak dobrze jak Twoj...musi obejsc sie bez domowego tortu. Sto lat dla Twojego lubego:)

Vinga niezle Cie urzadzili z tym kroczem, biedna:( Pewnie juz zebralas mase informacji na ten temat ale kiedys ogladalam program i tam babeczki opowiadaly ze refundowana plastyke. Na pewno nie jest tak zle jak to na poczatku wyglada.

Kurczak tylko mi nie mow ze rodzilas w wojewodzkim...:/

A teraz Wam troche posmece...Mialam mega tragiczna noc. Juz myslalam ze na IP sie wybiore. Wymioty, dreszcze...same przyjemne rzeczy:(
Maz stara sie jak moze zeby umilic mi te trudy. Wczoraj nawet dostalam sliczny bukiecik tulipanow:)

Gdyby ktoras z Was byla zainteresowana to w doz.pl jest Tantum Rosa 6 saszetek za 9.99. Ja niestety przeplacilam:/ jak kompletowalam wyprawke to kosztowalo ponad 20 zl:(

Caluje i pozdrawiam:*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry