Hej Dziewczyny,
podczytywalam Was na tel. ale jakos wogole nie mialam czasu odpalic kompa, zeby napisac.
Ciagle cos do roboty, dzis mielismy gosci na obiedzie, wiec troche napichcilam w kuchni, ciasto 3 bit jeszcze zostalo ktoras chetna??? Trojka dzieci w wieku 2, 3, 4 lata roznosila mi chalupe, ale w pozytywnym sensie, znaczy dobrze sie bawili
A ja jestem od kilku dni jakas taka zmeczona, ciagle senna, dzis mnie brzuch pobolewal wzielam nospe, nie doszukuje sie objawow bo wiem ze rownie dobrze moze to byc pms.
Carla- udaly Ci sie dzieciaki, piekne zdjecia
Fuma- nie ten cykl to nastepny, trzeba walczyc
Amelia- najslodszego urodzinowego dla corci. Dobrze, ze z dzidziolkiem ok wszystko, kurcze wyobrazam sobie jaka musialas byc przerazona. Mam nadzieje, ze znajdziesz jakas mozliwosc aby troche odpoczac I oszczedzac sie
Aniolek- pokoik sliczny, no i pieknie wygladasz w ciazy, zgrabny brzusio
Dorcia- doczekalas sie I mdlosci
jak Ci sie znudza to troche moge przejac z przyjemnoscia
, odliczamy teraz do Twojej wizyty
Vegas- gratki poczucia ruchow
Wasila- moj jak byl w wieku twojej niuni to grzecznie jezdzil w wozku, a jak szlismy bez wozka to za raczke szedl. Skonczylo sie jak zaczal na rowerku biegowym popylac, ja wtedy sprintem za nim razem z naszym psem
. Teraz w zaleznosci od pogody wychodzimy, roznej dlugosci spacery, czasami nie wychodzimy wcale, jak mam jakies sprawy do zalatwienia na miescie albo najzwyczajniej w swiecie nie mam ochoty
Muffi- pozdrowki, kobieto pracujaca
Kurczak, samosia- dla Was rowniez pozdrowienia
Ianka- gdzie Ty???
Dobra uderzam do wanny I w kimono