- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
K
kurczak!
Gość
Carla ale masz słodziaki a Tomuś niesamowicie dojrzale wygląda i jak ładnie leży na brzuszku z główką w górze - brawo - ciotuchna całuje oba smyki :*
Amelia na pewno da nam znać, wie że zachodzimy tutaj w głowę. Też myślałam, że się już odezwała, ale jakby nie było dopiero po 16.
Dorcia Twoja wizyta tuż tuż, pewnie już tam myślami jesteś ? Bo ja mam na 20ego i jestem
Dziś umieram na stojąco z powodu tej pogody
Amelia na pewno da nam znać, wie że zachodzimy tutaj w głowę. Też myślałam, że się już odezwała, ale jakby nie było dopiero po 16.
Dorcia Twoja wizyta tuż tuż, pewnie już tam myślami jesteś ? Bo ja mam na 20ego i jestem
Dziś umieram na stojąco z powodu tej pogody
Fuma_Foch
Fanka BB :)
AMELIA-ja tez trzymam kciuki z calych sil.
Mam juz swoje wyniki-no niestety beta <0,100
Do tego skoczyla mi paskudna prolaktyna( mam 31 a norma do 23) i TSH-2,49.
A juz bylo takie ladne,nie wiem co to znowu napsulo.No i mam brazowe plamienia czyli chyba nic z tego.
Mam juz swoje wyniki-no niestety beta <0,100
Do tego skoczyla mi paskudna prolaktyna( mam 31 a norma do 23) i TSH-2,49.
A juz bylo takie ladne,nie wiem co to znowu napsulo.No i mam brazowe plamienia czyli chyba nic z tego.
K
kurczak!
Gość
FumaFoch póki nie ma @ jest nadzieja !!!
A z wynikami idziesz do lekarza? Czy będziesz powtarzać za jakiś czas.
A z wynikami idziesz do lekarza? Czy będziesz powtarzać za jakiś czas.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzięki za kciuki , przydały się , ginka zrobiła mi usg i na szczęście maluszek cały ,zdrowy i bardzo ruchliwy , martwi mnie jednak to , że nie wie czemu plamie , nadżerki nie mam , infekcji też nie , zwiększyłam mi dawkę luteiny , dała No spe i jak by się coś działo to na IP mam jechać , aa i mam się oszczędzać i najlepiej jakbym sobie poleżała parę dni , zero dźwigania i sexu .No tak tylko jak ja mam leżeć przy 2 letnim dziecku ? , mieszkam praktycznie sama i wszystko jest na mojej głowie , no nic nie smęcę Wam już , dam radę , najważniejsze że z fasolką wszystko dobrze
A jeszcze do tego wszystkiego złamał mi się ząb : / , dentysta chcę żebym rentgen zrobiła i twierdzi że teraz są takie aparaty że nie ma obawy , robiła któraś z Was rentgen w ciąży ??
Kurczak - dzięki ale chyba bym nie śmiała prosić o pomoc kogoś kogo nie znam
Tesiak - cieszę się , że się odezwałaś i że wszystko ok , a Franio pewnie czuje że konkurencja się zbliża
Carla - śliczne Dzieciaczki , Tomuś już taki duży .
A jeszcze do tego wszystkiego złamał mi się ząb : / , dentysta chcę żebym rentgen zrobiła i twierdzi że teraz są takie aparaty że nie ma obawy , robiła któraś z Was rentgen w ciąży ??
Kurczak - dzięki ale chyba bym nie śmiała prosić o pomoc kogoś kogo nie znam
Tesiak - cieszę się , że się odezwałaś i że wszystko ok , a Franio pewnie czuje że konkurencja się zbliża
Carla - śliczne Dzieciaczki , Tomuś już taki duży .
Ostatnia edycja:
K
kurczak!
Gość
Amelia słuchaj się ginki a będzie okey, grunt że niczego złego się nie dopatrzyła i że z Fasolką wszystko dobrze ! Zatrudnij męża na pełen etat, może któraś z Babć odwiedziłaby Cię na parę dni ? Smęć ile wlezie to pomaga
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fuma_Foch
AMELIA-uff,kamien z serca.Dobrze,ze u Ciebie i fasolki wszystko ok.
Mam dostac @ w poniedzialek a bete zrobilam,zeby wiedziec czy dalej brac duphaston.
KURCZAK-z wynikami ide w srode do endo,zobaczymy czy mi cos madrego powie.
Mam dostac @ w poniedzialek a bete zrobilam,zeby wiedziec czy dalej brac duphaston.
KURCZAK-z wynikami ide w srode do endo,zobaczymy czy mi cos madrego powie.
Amelia wiedziałam że będzie dobrze...wiedziałam !!! Może akurat córcia będzie grzeczna i da mamusi odpocząć ? Dzieci czasami wyczuwają taką potrzebę !!!
Cieszę się że wszystko OK !!! Dzielna jesteś...zachowałaś zimną krew...ja to bym chyba panikę na całą wieś zasiała !!! Oszczędzaj się kochana !!!
Fuma...buuuuuuuuu....ciekawa jestem faktycznie czemu masz takie wyniki...przecież już takie ładne były ? Zobaczysz co Ci endo powie...trzymam kciuki &&&
Kurczak im bliżej środy tym ja się mniej denerwuję...wreszcie będę wiedzieć co i jak. Stresa walnę w przeddzień pewnie !
Ja dzisiaj od rana konam...niby nic mnie nie boli...ale ogólnie czuję się jak wyżuta guma balonowa !!!
Spokojnego weekendu kobiałki !!!
Cieszę się że wszystko OK !!! Dzielna jesteś...zachowałaś zimną krew...ja to bym chyba panikę na całą wieś zasiała !!! Oszczędzaj się kochana !!!
Fuma...buuuuuuuuu....ciekawa jestem faktycznie czemu masz takie wyniki...przecież już takie ładne były ? Zobaczysz co Ci endo powie...trzymam kciuki &&&
Kurczak im bliżej środy tym ja się mniej denerwuję...wreszcie będę wiedzieć co i jak. Stresa walnę w przeddzień pewnie !
Ja dzisiaj od rana konam...niby nic mnie nie boli...ale ogólnie czuję się jak wyżuta guma balonowa !!!
Spokojnego weekendu kobiałki !!!
reklama
AniolekBB
Witam,
Amelia - dobrze, że z dzidzią OK, ale faktycznie oszczędzaj się teraz, odpoczywaj jak najwięcej domyślam się, że przy dwulatku ciężko, ale będzie dobrze,
Fuma - Dupa z tą betą, myślałam, że się udało...
Tesiak - to masz już z górki trzymam kciuki A Franuś jakoś sobie da rade kilka dni bez mamusi, to już duży chłopak
Carla - Dzieciaki cudne, ale ma czupryne Tomcio super, no i fajnie, że jesteś zadowolona po fitnessie
Dorcia - Pociesz się tym, że masz do wizyty tylko 5 dni ja aż 12
Kurczak - :*
A my po zakupach...... w sumie to zostało nam kupić prześcieradła, bo czekali na dostawę, pampersy, chusteczki, jakieś kosmetyki do kąpieli, nianie elektroniczną no i kołyskę albo kosz mojżesza..... no i mogę brać się za pranie i prasowanie, i pozostaje cierpliwie czekać na poród
A tak mniej więcej będzie wyglądał pokoik, jeszcze brakuje lampy i kinkietu, ale to wystarczy podjechać do castoramy
Nie zwracać uwagi na bałagan w łóżeczku, wszystko idzie do prania i prasowania
Amelia - dobrze, że z dzidzią OK, ale faktycznie oszczędzaj się teraz, odpoczywaj jak najwięcej domyślam się, że przy dwulatku ciężko, ale będzie dobrze,
Fuma - Dupa z tą betą, myślałam, że się udało...
Tesiak - to masz już z górki trzymam kciuki A Franuś jakoś sobie da rade kilka dni bez mamusi, to już duży chłopak
Carla - Dzieciaki cudne, ale ma czupryne Tomcio super, no i fajnie, że jesteś zadowolona po fitnessie
Dorcia - Pociesz się tym, że masz do wizyty tylko 5 dni ja aż 12
Kurczak - :*
A my po zakupach...... w sumie to zostało nam kupić prześcieradła, bo czekali na dostawę, pampersy, chusteczki, jakieś kosmetyki do kąpieli, nianie elektroniczną no i kołyskę albo kosz mojżesza..... no i mogę brać się za pranie i prasowanie, i pozostaje cierpliwie czekać na poród
A tak mniej więcej będzie wyglądał pokoik, jeszcze brakuje lampy i kinkietu, ale to wystarczy podjechać do castoramy
Nie zwracać uwagi na bałagan w łóżeczku, wszystko idzie do prania i prasowania
Załączniki
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.