Carla.
Fanka BB :)
Z tym wózkiem to faktycznie kiepsko wyszło, mogłam nie kupować uzywki i mama by musiała wyskoczyć z 1250 zł czy więcej. No ale fotelik powiedziała że kupi, więc wczoraj jej oświadczyłam ile kosztuje- hehe ale miała minę jak jej powiedziałam że 450 zł I mówi że ok, że ona ze swoim na pół kupią (kuźwa jakby mało zarabiała, na piwo i fajki wydaje z 600 zl miesięcznie) i później dzwoni co takiego ja chcę kupić, czy to nosidełko czy co. Więc teraz pewnie kombinować będzie używany fotel znając ją... Jak się wkurzę to do teściów pójdziemy, oni bez gadania kupią, do wózka chcieli się dorzucić to ja mówię że nie trzeba, że moja mamusia sama kupi bo tak się zapierała :/
Vinga ja nie wychodzę w taką pogodę bo padam, czekam do wieczora... Fajnie że bierzecie większe mieszkanie, zazdroszczę Wam Oby obyło się bez problemów. Nataniel rozdarty bo pewnie źle upały znosi, a Ty nie bierz wszystkiego na siebie! Należy Ci się odpoczynek.
Dorcia jaki tam wieloryb, bez przesady. Ja też się zastanawiałam jak tam u Ciebie z pracą, dobrze że czegoś szukasz, zawsze to jakaś odskocznia od życia codziennego.
Aniołek sama jestem ciekawa czy będzie widać fasolkę, mam nadzieję że podzielisz się dobrymi wiadomościami
Gabryśka chyba bym zeszła z tego świata w takiej temperaturze i przez tyle czasu.
ianka no kurcze jak się wali to się wali wszystko... Mam nadzieję że z mężem się dogadacie, ból przejdzie i wakacje wypalą. Ja nie mam obu ósemek na dole, kasy i bólu sporo to kosztowało, ale mam spokój.
Kurczak jak w pracy nie będzie problemu to najważniejsze
Amelia obyście też bez problemu pojechali na zasłużony urlop
Vinga ja nie wychodzę w taką pogodę bo padam, czekam do wieczora... Fajnie że bierzecie większe mieszkanie, zazdroszczę Wam Oby obyło się bez problemów. Nataniel rozdarty bo pewnie źle upały znosi, a Ty nie bierz wszystkiego na siebie! Należy Ci się odpoczynek.
Dorcia jaki tam wieloryb, bez przesady. Ja też się zastanawiałam jak tam u Ciebie z pracą, dobrze że czegoś szukasz, zawsze to jakaś odskocznia od życia codziennego.
Aniołek sama jestem ciekawa czy będzie widać fasolkę, mam nadzieję że podzielisz się dobrymi wiadomościami
Gabryśka chyba bym zeszła z tego świata w takiej temperaturze i przez tyle czasu.
ianka no kurcze jak się wali to się wali wszystko... Mam nadzieję że z mężem się dogadacie, ból przejdzie i wakacje wypalą. Ja nie mam obu ósemek na dole, kasy i bólu sporo to kosztowało, ale mam spokój.
Kurczak jak w pracy nie będzie problemu to najważniejsze
Amelia obyście też bez problemu pojechali na zasłużony urlop