reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja pierdziele Vinga !!!!!!!!!!!!!!GRATIULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jesssu mam ciarki na ciele...ale super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jako pierwsza składam GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Vinga nawet nie wiesz jak się cieszę !!!!!!!!
Jak zrobisz teścik po niedzieli to będzie kreska wyraźniejsza-czy pójdziesz na betę ?
Jejuś naprawdę kobieto ale super :)

No to która następna ???????

Aniołek rozmiar F to większe niż moje podczas karmienia...mnie się takie podobają,choć kręgosłup chyba trochę cierpi :( Mój M nie był do końca zadowolony z dużego cyca bo jak sam określił "nie mógł ich ogarnąć " :D

Aniołek rozpoczęłaś nowy temat : jak często się kochamy z naszymi facetami ? :) :) :) To dawać kobiety-jak na spowiedzi ....no chyba że któraś uważa że to zbyt intymna sprawa
Ja z moim M kochamy się jak jest czas...zawsze w weekendy szalejemy a jak np.córa śpi u koleżanki to można wtedy sobie totalnie pofiglować :) Najdłuższa abstynencja to po porodzie 6 tygodni i jak wyjechał na 2 miechy do Anglii to też słomiana wdowa byłam :(

Ostatnia edycja:
zrobię za kilka dni jeszcze jeden teścik, bo tylko jeden mi został w domu :-p dla mnie betka to za drogi interes :sorry: ostatnio 50zł zapłaciłam. u was też taka droga jest?

Aniołek no kobietooo...ja myślę że dostaniesz zielone światełko od gina .... Trzymam kciukaski ...dzisiaj widziałam się z koleżanką która w następny cykl po poronieniu zaszła w ciążę i ma ślicznego zdrowego chłopaczka :) :) :)

Vinga u nas 30 zł , ale są też te analityki przyszpitalne i ponoć tam koszt to 12 zł :) więc tyle co test
Ale fajnowo ...jejuś

Aniołek no kobietooo...ja myślę że dostaniesz zielone światełko od gina .... Trzymam kciukaski ...dzisiaj widziałam się z koleżanką która w następny cykl po poronieniu zaszła w ciążę i ma ślicznego zdrowego chłopaczka :) :) :)

Najgorsze to, że dzwoniłam dzisiaj do szpitala czy są moje wyniki histopatologiczne, i babka powiedziała, że dzisiaj dostała tylko te któr były pobrane do 19.04 a ja leżałam w szpitalu 24.04, wiec coś czuje, że do wtorku nie bede ich miała a mam na 16 wizyte u Gina, ale tak czy siak pójde, bo 5 mcy na nią czekam, może mnie chociaż przebada i powie czy sie tam wszytsko dobrze zagoiło.

Dorcia, u mnie z seksem po porodzie było strasznie. gin stwierdził, że w pochwie mam bliznowca i to on mnie straszliwie bolał, karmienie piersią też nie pomagało. unikałam seksu jak ognia. ale odkąd nie karmię sytuacja diametralnie sie zmieniła. mogłabym się kochać codziennie... odwrotnie do mojego męża :eek: mówi, że jest przepracowany, zmęczony itp. średnio 2 razy w tygodniu

Dorcia - w której aptece są takie tanie testy? Ja na allegro też po 1 zł kupiłam, ale jak doliczę do tego koszty wysyłki, to już nie jest tak tanio. Mówicie o cycach...moja są teraz maleńkie. Przed ciążą miałam ładne C, podczas karmienia D, teraz małe B :( Jak często kocham się z mężem? Nie często, Synek budzi się wcześnie, a chodzi spać czasem nawet o północy...nie ma kiedy :( Już nie pamiętam ile za betę płaciłam, ale chyba coś koło 20 zł

reklama
niemartwsie testy są u nas tylko bo Pani magister miała za duży zapas i kończy się data (sierpień) więc wyprzedaje po 1 zł bo nikt jej nie kupi później-ja sobie wzięłam 10 :) :) :) ale mam nadzieję że zużyję tylko jeden i będzie pozytywny...Ja myślę że udało by się je wysłać ( kilka w jednym pudełku,bez zbiorniczków na mocz ) za 4-5 zł :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry