reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć

Vinga - gratulacje:-D:-D:-D:-D:-D:-D.Zyczę spokojnej i nudnej ciąży.
U mnie betka około 30 złotych kosztuje.Drogo u Was.
Dorcia , no to teraz Ty jesteś na kolejce do II, trzymam kciuki.

A ja właśnie chleb piekę i jestem ciekawa jak mi wyjdzie bo to pierwszy raz.

reklama
VINGA - GRATULUJĘ ! strasznie się cieszę, że się udało :-)

Niemartwsie- z ciekawości poczytałam trochę i rzeczywiście opłaca się założyć firmę pod koniec ciąży i wtedy można liczyć na 6 tyś/mies zasiłku macierzyńskiego , a jeśli już masz firmę i opłacasz najniższe składki chorobowe to nie wygląda to tak dobrze :(, no ale może księgowy coś wymyśli by było korzystnie.
Aniołek - imponujący rozmiar;-)
Dorcia - haha "nie ogarnia" dobre:-D. U nas ciężko z tym kochaniem ostatnio , widzimy się tyko w weekend i nie zawsze się składa by go odpowiednio wykorzystać,:(

Fuma, uuuuwielbiam chleb pita, jeszcze taki ciepły, świeżutki. jak pracowałam w restauracji to podjadałam kucharkom :-D

właśnie Dorcia, teraz na Ciebie kolej :tak:

Dziewczyny, ja sama nie nadążam co z moim życiem się dzieje. Gdy już wychodził to dał mi swoją Kuzynkę do telefonu, że czemu facet o takiej porze ma iść piechotą do domu (sprawdziłam, że autobus miał za parę minut- ostatni). No i znów Go wpuściłam. Trochę pomógł mi w remoncie i teraz ma resztę w d****. Jak zaczynam z Nim temat o ślubie i o ciąży to przechodzi na inny. Unika mnie, nie daje dojść do słowa. Smsy na Niego nie działają. Coś mi się zdaje, że On nie chce słyszeć o rozstaniu, za to świetnie ze mnie robi wariatkę. Szkoda słów... Lepiej w ciągu tego miesiąca poukładam sobie życie zanim się wypowiem...

Laseczki no nie ukrywam że przydały by się porządnie trzymane kciuki ...najlepiej te niebieskie :cool:

Jeśli się nic nie zmieni to najwcześniej dowiemy się czy się udało około 1-10 czerwca :-D

Ale chyba nie ja jedna staram się intensywnie w tym miesiącu prawda :) ???

vinga GRATULUJĘ, super :)
Dorcia do nas teraz przyjechał kolega, więc mamy małą abstynencję, śpimy z małą w pokoju a ona jest strasznie wyczulona na szelest kołdry :) ale jedno jest pewne, zdecydowanie po ciąży inaczej jest, lepiej. A tak to średnio 2 razy w tygodniu, zależy jak mój jest utyrany pracą :)
kurcze Ada213 ja na Twoim miejscu kopnęłabym kolesia w tyłek, już miał tyle czasu żeby podjąć jakieś decyzje. ale to tylko moje zdanie

Ada, popieram to co pisze Ianka. najlepiej delikwenta potraktować kopniakiem i nie marnować sobie życia na takiego łosia.
Dorcia, kciuki stale zaciśnięte!
Ianka, zgadzam się, że po ciąży jest lepiej z tymi sprawami.

Ada....nie obraź się...ale faktycznie przemyśl sobie wszystko na spokojnie...bo spierdzielić sobie życie nie jest trudno...czy on jest odpowiednim kandydatem na ojca ???

Ianka to "mała antykoncepcja" śpi z Wami....hehehehe

Vinga-serdeczne gratulacje!! :)
Co do sexu to u nas tak średnio 2 razy w tygodniu.Nie to co kiedys.. :p
U nas dzis byla cuudna pogoda i upał a przed sekundą walił grad i burza..
niemartwsie-kurde aż sie zagotowałam jak przeczytałam ze Cię tak bezczelnie oszukali..mam nadzieje ze odzyskasz pieniazki kochana!!

reklama
Piszecie że po ciąży u Was z sex-em lepiej , u mnie jest na odwrót :eek: moje libido = 0 ! . jedno jest pewne , dziecka z tego nie będzie więc muszę się ogarnąć bo inaczej będę musiała zmienić forum :)

Ada - a Ty sama chcesz dalej ciągnąć ten związek?? Moim skromnym zdaniem faceci rzadko zmieniają się na lepsze , a jeśli teraz ma wszystko gdzieś to strach pomyśleć co będzie w przyszłości , zastanów się czy chcesz by Twoje życie wyglądało tak jak teraz ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry