reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aniołek nic nie mów, my chcemy auto do lakiernika oddać bo trochę sól się przyczyniła do powstania rdzy wrr..
Amelia mój mąż też fb nie ma :) Jeśli Amelia to Twoje imię to jest ładne :)
Dorcia najlepiej to niech lekarz da Ci skierowanie żebys płacić nie musiała. Mi dał oczywiście na krew, mocz, oznaczenie grupy krwi, toxo, różyczkę, kiłę, wzw b i wzw c. W poniedziałek poproszę nowego lekarza o skierowanie na cytomegalię jeszcze.

Aniołek ciągle wali mi serce, wczoraj po pracy posprzątałam kuchnię, odkurzyłam, podłogę starłam, kibelek umyłam, powiesiłam pranie i czułam się jak po maratonie- nie wiem czy to normalne że tak się zmęczyłam. I oczywiście senność mnie męczy. Poza tym to czuję się już lepiej niż wcześniej, dzięki :)

reklama
Witam. Postanowiłam się do Was dołączyć, ponieważ od maja zaczynamy się starać z mężem o drugie dziecko. Mamy już 8-letniego chłopca Dominika. Wiem że to będzie dość duża różnica wieku ale wcześniej nie mogliśmy zdecydować się na kolejne dziecko.

Hej,

Witam nowe koleżanki.

To plamienie to chyba było owulacyjne bo zrobiłam test i były dwie grube krechy, przy czym ta testowa aż biła w oczy.Już nie plamię.Do mojej lekarki się prędzej nie dostanę bo ona przyjmuje tylko raz w tygodniu a na NFZ to mogę się dostać w lipcu:-(.

Ale jakoś to będzie. Wczoraj wyzyskałam Mojego,chociaż marudzi ,że do szkolenia musi się przygotować. Dzisiaj tez go dopadnę i zobaczymy:-D.

Carla- w tym nowym miejscu pracy będziesz trochę pracować? Bo nie wiem jak u Was ale u nas ZUS robi w takich przypadkach kontrole i nawet pyta ludzi czy faktycznie Cię tam widzieli.

Dorcia -czyli starania już oficjalnie rozpoczęte &&&&&.

Amelia - ja tez nie mam Fb i nie żałuję:-D.

Fuma będę pracować, będę. Wiem że mogą zrobic kontrolę i np. sprawdzić zasadność zatrudnienia. Swoją drogą bezczelni są- sami kradną kasę, a szukają w każdym potencjalnego złodzieja.
Monika witamy :)

Carla,bo tak sobie pomyślałam,że czasem jeszcze ta wredna baba Twojego ojca coś wyczai i gdzieś doniesie to potem tylko problem.
Ja tez uważam,ze ZUS powinien się odczepić.Najpierw nam wyszarpią ostatnie pieniądze a potem sobie budują nowe, marmurowe siedziby.

Ona niech mnie w tyłek cmoknie. Adwokat mówił, że nie muszę w sądzie mówić że zmieniłam pracę.
Ja i mój mąż dostaliśmy awiza, zaraz dzwonię do kancelarii bo do nich przyszło pismo od adwokata tego psychola, a muszę na mecenaskę co tam pracuje poczekać aż wróci. I już się denerwuję...

Cześć laski! Witam po Świętach ;]

Ale okropna pogoda u nas dziś brrrrr !!! Pada śniegodeszcz i jest tak przenikliwie zimno…

Carla super ze juz od maja będziesz miała labe ;] A co do imion to mam takie zdanie jak ty ;) Nie chciałabym, żeby jak wołam dziecko odwracało się 5 innych ;] Ale to moja subiektywna opinia bo sama mam bardzo rzadkie imię ;]

Aniołek gdybym była na twoim miejscu to jeszcze bym nie testowała. Bo wolę poczekać trochę ale mieć pewność co do wyniku testu, niż zatestować wcześniej i się rozczarować i potem zastanawiać się czy nie jestem w ciąży czy po prostu było za wcześnie na test ;] Ale to tylko moje zdanie :)

Witam nowe staraczki !!!

Carla ale dostałaś skierowanie przed zajściem w ciąże czy jak już byłaś zafasolkowana ??? Bo mi nie chciała ostatnio dać, bo powiedziała że jak już zaciążę to wtedy będę mieć za darmo a póki co to mam prywatnie robić :( :( Monika -witaj-ja mam córę 9,5 letnią :) więc wiek podobny do Twojego synusia :) Fuma -tak ,tak oficjalnie czas START :) trzymajcie kciuki :)

reklama
Dzięki za miłe przyjęcie :-D
u mnie dziś siwy dym, synu szaleje jakby go osa w tyłek użądliła:eek: dziecka własnego nie poznaję...
starszy z chłopaków nieco się wyciszył co wygląda trochę podejrzanie, ale co tam! cieszę się, bo może coś w nim drgnie.
Zaczynam tęsknić za pracą :( dziś była u mnie dziewczyna, która mnie zastępuje dopóki nie wrócę z wychowawczego i jak wyszła to pozazdrościłam jej, że ma tyle biegania:sorry: jeśli uda mi się przedłużyć umowę od sierpnia i dostanę nową na czas nieokreślony to od września nie ma przeszkód, żeby starać się o kolejnego juniora :)
tak więc trzymajcie kciuki!
Pozdrawiam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry