reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc dziewczyny
u mnie mini szpital,mlody ma angine i antybiotyk,dzisiaj musialam zwolnic sie z pracy bo nie mozna bylo mlodemu zbic temp.,do tego ten kaszel go meczy
Aniolek trzymam kciuki za testowanie
Dorcia tez trzymam

kurcze wszystkie moje kolezanki zachodza w ciaze a ja w zwiazku z tym zaczynam lapac cisnienie na dziecko,co prawda powiedzialam sobie ze luzuje do wakacji ale jakos nie moge sobie odpuscic

aaaaaaaaaa troche namotalam ,mam nadzieje ze mnie zrozumialyscie

reklama
No i do ginki się nie dostałam.Spróbuję za tydzień.Nic by mnie to nie ruszało ale dostałam dzisiaj jakiegoś plamienia:wściekła/y::angry::no:. Coż to znowu kurczę jest?

Cześć Dziewczyny,
przymierzam się do rozpoczęcia starań o drugie dziecko w sierpniu/ wrześniu tego roku. Męczą mnie różne wątpliwości, czy to dobry czas i okoliczności, ale z drugiej strony albo teraz albo wcale. Pomyślałam, że na forum będzie łatwiej i raźniej sobie to w głowie poukładać. Mam nadzieję, że nie będziecie miały nic przeciwko, żebym tu zaglądała.
Pozdrawiam!

Amelia pewnie że każdy daje dziecku na imię jak chce, ale dla mnie ważne jest, żeby nie dać dziecku na imię tak jak połowa podwórka. To, że wymieniłam imię Twojej córki jako bardzo popularne to nie powinnaś się za to złościć, napisałam jak jest u mnie i tyle. Trendy się zmieniają, masz rację, jednak to, czy za kilka lat będzie wysyp Kornelek to mniej mnie interesuje, bo na chwilę obecną poza moją nie znam tylko jedną- ma chyba 17 lat.
Fuma Foch fajnie by było, jakby dało radę wcześniej do lekarza pójść, ja nigdy nie plamiłam ot tak, więc nie wiem co to może być.. Dobrze że święta udane :)
Sylwia zdrówka życzę.
Mallaika witam i życzę owocnych starań, a obawy schowaj w kąt!

Ostatni dzień w pracy :) Huraa! Z drugiej strony czekam jak na skazanie na termin kolejnej rozprawy... Ten pan i jego baba mają tak nasrane w głowach że szok. Pozwali jeszcze kilka osób w związku z tym mieszkaniem, w tym adwokata (którego on sam sobie wynajął), urzędniczkę, prokuratora i notariuszkę... Masakra.

Carla - zagłosowałam, ale Ci fajnie, ze dzisiaj ostatni dzień w pracy.... a ja dzisiaj zasypiam na siedząco, rano to nie mogłam wyjśc z łożka, ta pogoda mnie dobija, sutki mnie dalej dziwnie pieką i podbrzusze pobolewa jak przed okresem, mój ma chyba większą nadzieje niż ja, że się udało:)
Mallaika - Witaj:) każda się chyba boi czy to starania o pierwsze dziecko czy o kolejne, jakby nie było to jakaś zmiana w zyciu, ale głowa do góry i działajcie :)
Fuma - ja nigdy nie miałam takich plamień w środku cyklu, wiec idź do lekarza jak najszybciej niech Cię przebada co i jak,
Pozdrawiam i Miłego dzionka:)

Aniołek dzięki :) ja trzymam kciuki żeby to były sygnały wiadomo czego &&&&&&&
Ja też padam na twarz, pogoda jest tragiczna. Regularna zima. Wydaje mi się że wiosny już nie będzie, że zima już zostanie... Nie pamiętam jak wygląda słoneczny dzień, ciągle tylko te chmury, śnieg, i psie kupy wszędzie. Blee.

Mi tez sie już chce rzygać tym śniegiem, przymrozkami itp, a w ogródku mam tyle śniegu, że chyba będzie to do czerwca topnieć a nie chcę widzieć tego bagna potem jak ziemia nie będzie nadążała, samochód też już się prosi o umycie ale co z tego jak umyję a za dwa dni znowu cały z tej soli. Masakra normalnie... no ale trzeba to jakoś przetrwać. A Ty jak się w ogóle czujesz?

Mallaika- witaj:)
Fuma -i jak dzisiaj? dalej plamisz?
Carla - ja chyba jako ostatnia na ziemi nie mam facebooka:zawstydzona/y:, z imieniem źle mnie zrozumiałaś, ja się wcale nie złoszcze itp chodziło mi o to że ta moda na imiona się zmienia , zdaje sobie sprawę że jest mnustwo Majek, osobiście mi to nie przeszkadza bo też nie znam żadnej ,mnie sie moje imie nie podoba , do dziś wypominam to mamie :) a ona tłumaczy to tym że wszędzie były same Madzie, Kasie i Asie więc ja musiałam byś inna :) w dzieciństwie bardzo mi to przeszkadzało i chciałam być jedną z takich Kaś , no ale to były inne czasy :)
A ten pan to rzeczywiście masakra ... brak słów

reklama
Hej laseczki :) Ja właśnie dostałam @-idealnie 28 dni od pierwszego dnia ostatniej @......czyli to moja pierwsza naturalna miesiączka....z jednej strony się cieszę a z drugiej strony wcale jej nie chciałam -wolałabym dwie piękne krechy na teściku...ale cóż :( W następnym tygodniu mam ginkę-zobaczymy czy da mi skierowanie na jakieś badania...co według Was powinnam zrobić oprócz tsh,tokso i różyczki ???.................POZDRAWIAM .............

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry