reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aniołek ja jak Mufii mówi nie testowałabym jeszcze z tych powodów o których opisała, ale nie ukrywam że ciekawa jestem czy mamy kolejną zaciążoną :)
Amelia no ja też nie mam fb :) jak to znajoma powiedziała "kto nie ma w dziesijszych czasach fb ten nie istnieje " no cóż nie ma mnie :)
sylwia zdrówka dla synka życzę
mallaika , Monika14121 witajcie :)
Dorcia głowa do góry, krecha będzie oby neidługo. co do badań to sama mam ten problem, nie wiem co porobić
Fuma_foch mam nadzieję że już fasolka powstaje
Carla to wreszcie masz luz , bynajmniej w ex pracy, już niedługo i wreszcie zasłużony odpoczynek. Ahh zapomniałam już że ty masz dalej tą sprawę z ojcem i z tym babolem, ale jedno co trzeba im pogratulować fantazji, pozywając kolejne osoby, jak łatwo chcą kasę na innych zbić zamiast wsiąść się do roboty

Ja wczoraj do gina nie dojechałam :( zasypało mnie , a że mam ponad 40 km tak sobie odpuściłam , pojadę w czerwcu jak będę i zaczynamy się starać, bo już się nie wacham
piję piwko pierwsze od 18 miesięcy, jacie ale dobre..

reklama
cześć dziewczyny,
ja od tego miesiąca zaczynam się starać, właśnie dziś dostałam zielone światło od gin (po poronieniu...).

Witajcie :-) Ja również staram się o maluszka, już trzeciego. Na razie dwa miesiące i nic... Pozdrawiam Was wszystkie i życzę wytrwałości

Hejka dziewczynki i Witam Nowe staraczki:)
Dorcia - Fajnie, że @ przyszła:)... życzę zatem powodzenia i mam nadzieje, że za miesiąc ujrzysz dwie krechy. &&&&&&&&&&&
Fuma - Za Was również trzymam kciuki, i nie ma że maż zmęczony i, że ma dużo pracy, Powodzenia &&&&&&&&&&&&&&
Carla - Nie denerwuj się teraz tym panem i jego kobietą.... wszyscy już pewnie w koło widzą jak oni kręcą i ściemniają to tylko kwestia czasu:)
Sylwia - Dużo zdrówka dla synka życzę,

A ja dzisiaj mam 26 DC cyklu, podbrzusze boli, piersi też, a wczoraj wieczorem miałam dziwny śluz zabarwiono na różowo-brązowo - czyżby to plamienie implantacyjne.????
jeszcze 5 dni czekania :):-):-)

Aniołek trzymam kciukasy i już się nie mogę doczekać Twojego testowania! Mnie na poczatku ciąży starsznie bołały sutki i chciało się pić. Potem doszły kolejne objawy.

Ja dzis mam wolne i ide na szczepienie z Kornelcią. Dziś rano w tv mówili, że wiosna się zbliża. Mam nadzieje, że tym razem to prwda:)

No ja tez już się nie mogę doczekać Kiedy Aniołek będzie testować:-D.
Aniołek,może to faktycznie było implantacyjne-trzymam kciuki.

Wasila- ja już niedługo chyba w wiosnę przestanę wierzyć;-).Ostatnio jest jak Yeti.

Witam nowe koleżanki.

witam nowe koleżanki!
Aniołek, trzymam kciuki :)

mnie ostatnio jakieś plagi egipskie nawiedzają. mały nadal chory, już tydzień na antybiotyku a poprawa jest minimalna. teraz i mnie zaraził, kaszlę i kicham wokoło. ostatnio mąż wracał późno do domu to mu lis wyskoczył na drogę! zderzak połamany, chłodnica do wymiany. na szczęście nic P się nie stało. U Nataniela wykryli atopowe zapalenie skóry, dermatolog tak gadała jakby to była moja wina... że daję mu do jedzenia coś więcej oprócz mleka. oczywiście standardowo dostał sterydy do smarowania i jakiś kremik za 90 zł :szok:.
czy to możliwe żebym miała śluz "białko jajka" już 11 dzień?! mój organizm chyba już zwariował.
idę z młodym się trochę przekimam bo ledwo żyję :(

reklama
Dzięki dziewczyny za kciuki :) mam nadzieję, że na coś się zdadzą :) Vinga - A jakie masz długie cykle? moim zdaniem taki śluz w 11 dc się zdarza, to oznaka żę owulka tuż tuż a w takim śluzie plemniki żyją najdłużej, więc działaj :) i Dużo zdrówka dla Was życzę U mnie wiosny jak nie było tak nie ma a na dodatek zaczął padać deszcz ze śniegiem i w nocy też ma sypać więc dupa a nie wiosna... Miłego popołudnia, ja odpoczywam:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry