reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania dla mam i kp

Mi powiedział, że dopóki karmię,mogę nie mieć okresu, może być nieregularny itp. ja już grubo ponad miesiąc temu mailam endometrium jak na okres i dlaej czekam
Dziewczyny, jak w takim działacie? Obserwujecie organizm i w ten sposób oceniacie owulacje, chodzicie na monitoring czy spontan, a może akurat się uda? My próbujemy do początku czerwca, a potem zaprzestajemy starań. 😒

reklama
Dziewczyny, jak w takim działacie? Obserwujecie organizm i w ten sposób oceniacie owulacje, chodzicie na monitoring czy spontan, a może akurat się uda? My próbujemy do początku czerwca, a potem zaprzestajemy starań. 😒
Ja dopóki nie odstawie małego raczej nie pójdę na monitoring, chyba że choć trochę uregulują mi się cykle. Mierze temp i obserwuje śluz. W połowie stycznia miałam wydaje mi się płodny, temp się podniosła i faktycznie ok dwa tyg potem dostałam okres. Ja liczę że jak się uda to się uda. Ale do sierpnia już bym chciała zajść. A potem się zastanowię czy dalej będziemy działać🙈

ja obserwuję siebie. Zawsze przed owulacją boli mnie brzuch z jednej lub drugiej strony. Do tego robiłam testy owulacyjne. No i się udało. A czemu tylko do czerwca?

ja obserwuję siebie. Zawsze przed owulacją boli mnie brzuch z jednej lub drugiej strony. Do tego robiłam testy owulacyjne. No i się udało. A czemu tylko do czerwca?
1. Muszę podjąć decyzję co z pracą i dać im odpowiedź, załatwiać żłobek, żeby młody od września poszedł itd..
2. W przyszłym roku w wakacje mam ślub przyjaciół, gdzie będę świadkową, więc chciałabym dojść do siebie do tego czasu i też żeby maluch mógł zostać z babcią czy kimś w pokoju hotelowym spokojnie.

1. Muszę podjąć decyzję co z pracą i dać im odpowiedź, załatwiać żłobek, żeby młody od września poszedł itd..
2. W przyszłym roku w wakacje mam ślub przyjaciół, gdzie będę świadkową, więc chciałabym dojść do siebie do tego czasu i też żeby maluch mógł zostać z babcią czy kimś w pokoju hotelowym spokojnie.
Ok, rozumiem.

reklama
Do góry