reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Dla porównania rób o tej samej godzinie bo jeśli jedne będziesz robić rano a drugie wieczorem to nic nie da. Najlepiej robić testy od 15 do 19. Wtedy są wiarygodne
No tak też racja rano i wieczorem można robić w momencie kiedy robi się te same a nie 2 różne. Dziękuję że wyprowadziłas mnie z błędu. [emoji846]

Testy owu polecam robić wieczorem. Chyba że te tanie będziesz robić co dziennie o 12 a ten cyfrowy będziesz robić wieczorem. Porównanie można mieć jak się robi monitoring i testy bo żaden test nie da ci w 100% pewności że owu jest lub będzie w danym cyklu. Testy mówią tylko o tym że jest pik LH albo go nie ma.
Te testy clearblue co zakupilam nie tylko wykrywaja pik lh, ale rowniez estrogen i trzeba je robic z pierwszego , porannego moczu.

reklama
Te testy clearblue co zakupilam nie tylko wykrywaja pik lh, ale rowniez estrogen i trzeba je robic z pierwszego , porannego moczu.
Tak bo w nich pisze ze z pierwszego porannego moczu ale testów owu nie robi się z pierwszego porannego moczu bo mogą wychodzić fałszywe wyniki. Ja robiłam o 18:00 i jak miałam pik LH to pokazał mi to test. A clear Blue różowe i fioletowe są jednego producenta.

Do góry