bienius992
Fanka BB :)
Mam wyniki progesteronu i jak myślicie że 10,10 w 22 dniu cyklu to dobrze czy źle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czy beta spada? Czy ciaza może być mlodsza? Moja bliska znajoma była w szpitalu każdy mówił że ciazy z tego nie będzie. Kazali jej przyjść na zabieg nie poszla czekała na naturę. Natura nie przyszla kolejny tydzień. Poszla do innego gin zrobił usg ciaza była, cora zdrowa ale owulacja przesunela się jej o 2.5 tyg . Więc ciaza była mlodsza o 2/3 tyg do samego końca.Dziewczyny, oposcilam grono przyszłych mam narazie się wycofuje z forum bo muszę sobie to na spokojnie przerobić.
Czeka mnie poronienie farmakologiczne, nie ma tętna i serce nie bije. Może któraś z dziewczyn przechodziła to i powie mi może czy tabletka działa od razu i to się dzieje czy po paru dniach ? Pytam bo mam jutro dostać tabletkę i iść do domu i nie wiem jak to wygląda.
Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękuję
Tak to pewne, bo na poprzednim usg bylo tętno i serce biło a teraz już nieA czy beta spada? Czy ciaza może być mlodsza? Moja bliska znajoma była w szpitalu każdy mówił że ciazy z tego nie będzie. Kazali jej przyjść na zabieg nie poszla czekała na naturę. Natura nie przyszla kolejny tydzień. Poszla do innego gin zrobił usg ciaza była, cora zdrowa ale owulacja przesunela się jej o 2.5 tyg . Więc ciaza była mlodsza o 2/3 tyg do samego końca.
Jeśli wszystko już sprawdzone to ja np po tabletkach dostałam ich kilka zaczęłam rodzić po 39 godz
Bardzo mi przykro niestety wiem co czujesz bo przeszłam to w 30 tcTak to pewne, bo na poprzednim usg bylo tętno i serce boli a teraz już nie
Ja nie tak późno bo wszystko zatrzymało się na 8tyg, więc przypuszczam że Ty przeżyłas do dużo bardziej jeżeli był to 30 tydz. A nie dało się maleństwa u Ciebie uratować? Jeśli ten temat bardzo Cię boli nie musisz odpowiadać:*Bardzo mi przykro niestety wiem co czujesz bo przeszłam to w 30 tc
Nie niestety córka miała wadę genetyczną zespół ternerra obrzęk karku ,jelita na zewnatrz i wadę serca. Lekarz mówił że jak tyle było ok to przezyje będzie wymagac wielu operacji ale będzie żyć. Niestety stalo się inaczejJa nie tak późno bo wszystko zatrzymało się na 8tyg, więc przypuszczam że Ty przeżyłas do dużo bardziej jeżeli był to 30 tydz. A nie dało się maleństwa u Ciebie uratować? Jeśli ten temat bardzo Cię boli nie musisz odpowiadać:*
Dziewczyny, oposcilam grono przyszłych mam narazie się wycofuje z forum bo muszę sobie to na spokojnie przerobić.
Czeka mnie poronienie farmakologiczne, nie ma tętna i serce nie bije. Może któraś z dziewczyn przechodziła to i powie mi może czy tabletka działa od razu i to się dzieje czy po paru dniach ? Pytam bo mam jutro dostać tabletkę i iść do domu i nie wiem jak to wygląda.
Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękuję
Rozumiem, bardzo mi przykroNie niestety córka miała wadę genetyczną zespół ternerra obrzęk karku ,jelita na zewnatrz i wadę serca. Lekarz mówił że jak tyle było ok to przezyje będzie wymagac wielu operacji ale będzie żyć. Niestety stalo się inaczej
A w którym tygodniu? A zostawiłaś przez ten czas w szpitalu czy dałaś do domu? Bo mi mówiła że do domu pójdę od razuJa dostałam tabletkę koło 11 to cały dzień krwawienie i bóle brzucha, rano usg i się okazalo ze wciąż się sama nie oczyscilam wiec i tak musiałam iść na zabieg.:/