reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Tak bo w nich pisze ze z pierwszego porannego moczu ale testów owu nie robi się z pierwszego porannego moczu bo mogą wychodzić fałszywe wyniki. Ja robiłam o 18:00 i jak miałam pik LH to pokazał mi to test. A clear Blue różowe i fioletowe są jednego producenta.

Rozowe testy producent zaleca robic o jednej godzinie codziennie i sugeruje , ze najlepiej po 10 rano ( i nie z porannego moczu), a te nowe, ktore wychwytuja estrogen ! trzeba robic rano, bo to o kombinacje lh i estrogenu chodzi w tym tescie!

Rozowe testy producent zaleca robic o jednej godzinie codziennie i sugeruje , ze najlepiej po 10 rano ( i nie z porannego moczu), a te nowe, ktore wychwytuja estrogen ! trzeba robic rano, bo to o kombinacje lh i estrogenu chodzi w tym tescie!
Rozumiem. No to spróbuj tak jak jest napisane w ulotce. Ja tylko cię po informowalam że w clear Blue różowe też jest napisane że z porannego moczu ale ja tak nie robiłam (ja mieszkam w DE i tak było napisane w ulotce).

Dziewczyny, po raz pierwszy potrzebuje waszej pomocy... znacie sie na tych cyklach, owulacjach itd. Nigdy sie nie wpatrywalam jakos super w swoje cialo, w zmiany jakie w nim zachodza, ale... no wlasnie...
W 10dc (mam 28 dniowe) zauwazylam u siebie na bieliznie spore pasmo przezroczystego sluzu, poznym wieczorem kochalam sie z moim i odczuwalam konkretny bol podczas stosunku z lewej strony... po wszystkim zauwazylam rozowy sluz i tak przez trzy dni... jajnik boli mnie od 10dc do dzisiaj tj. 15dc... z waszego punktu widzenia, kiedy mogla byc owulacja? Bol owulacyjny chyba nie trwa az piec dni... ginekologicznie u mnie wszystko ok bo bylam na badaniach dwa miesiace temu...
Ja mam bóle jajników i krzyża przez pół miesiąca więc 5 dni to nie aż tak długo ,:) a co do owulacji to bez badania czy testu nikt chyba Ci nie powie kiedy byla konkretnie;)

U mnie edit: owu jednak dziś dzień przed terminem (nie przegapiliśmy), stąd spadek tempki i oczucie zmęczenia. Zaczął się już charakterystyczny ból jajników i w pachwinach!

reklama
Do góry