Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro. Mam nadzieję że następny cykl będzie bardziej owocny
Tak bo w nich pisze ze z pierwszego porannego moczu ale testów owu nie robi się z pierwszego porannego moczu bo mogą wychodzić fałszywe wyniki. Ja robiłam o 18:00 i jak miałam pik LH to pokazał mi to test. A clear Blue różowe i fioletowe są jednego producenta.
Rozumiem. No to spróbuj tak jak jest napisane w ulotce. Ja tylko cię po informowalam że w clear Blue różowe też jest napisane że z porannego moczu ale ja tak nie robiłam (ja mieszkam w DE i tak było napisane w ulotce).Rozowe testy producent zaleca robic o jednej godzinie codziennie i sugeruje , ze najlepiej po 10 rano ( i nie z porannego moczu), a te nowe, ktore wychwytuja estrogen ! trzeba robic rano, bo to o kombinacje lh i estrogenu chodzi w tym tescie!
A jak u Cb?
Ja mam bóle jajników i krzyża przez pół miesiąca więc 5 dni to nie aż tak długo , a co do owulacji to bez badania czy testu nikt chyba Ci nie powie kiedy byla konkretnieDziewczyny, po raz pierwszy potrzebuje waszej pomocy... znacie sie na tych cyklach, owulacjach itd. Nigdy sie nie wpatrywalam jakos super w swoje cialo, w zmiany jakie w nim zachodza, ale... no wlasnie...
W 10dc (mam 28 dniowe) zauwazylam u siebie na bieliznie spore pasmo przezroczystego sluzu, poznym wieczorem kochalam sie z moim i odczuwalam konkretny bol podczas stosunku z lewej strony... po wszystkim zauwazylam rozowy sluz i tak przez trzy dni... jajnik boli mnie od 10dc do dzisiaj tj. 15dc... z waszego punktu widzenia, kiedy mogla byc owulacja? Bol owulacyjny chyba nie trwa az piec dni... ginekologicznie u mnie wszystko ok bo bylam na badaniach dwa miesiace temu...
Owulacyjne możeA u mnie jakiś 15dc i plamienia :/