KiedyPytam
Fanka BB :)
Dlatego napisałam koleżance żeby dla świętego spokoju skorzystała z opinii drugiego lekarza. Bo jeden mówi że ok a drugi może sugerować że trzeba zrobić dodatkową diagnostykę.A jeśli chodzi o nie których konowalow to ja już się poznałam. Kiedyś poszłam do gin babki żadnych badań mi nie zrobiła jedynie usg przezpochwowe i usłyszałam od niej ze nie mogę mieć dzieci. A dwa miesiące później byłam w ciąży. To w końcu jestem bezplodna czy nie? Tak właśnie można ufać lekarzom.
I nie obrażaj się i nie denerwuj bo nie uraziłam cię ani nic napisałam tylko by od razu nie wyskakiwać wobec siebie z diagnozami bo to może komuś naprawdę namieszać w głowie.
Fajnie że sobie doradzamy co do leków, naturalnych sposobów, mówimy jak wygląda nasza diagnostyka, bo niektóre mają podobne drogi leczenia, ale nie analizujmy wyników badań idąc aż tak daleko. Ja też o wiele rzeczy pytam i dziewczyny tu super wspieraja. Ale czasami trzeba delikatniej.
Zresztą..... Jak cię uraziłam to sorki. Ale nie napisałam w sumie nic, co mogłoby cię urazić. Więc nie wiem w czym problem.