reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Tym bym się nie martwiła. W pierwszej ciąży cały czas myślałam, ze to już @ przyszła. I latałam sprawdzać czy to juz. A nie przyszła. :)
U mnie pojawiły się nowe rzeczy xD Nabrzmiały mi piersi i mnie swędzą. Miałam też pobolewania w dole brzucha i ciągnęło mnie w pachwinach przy chodzeniu. Masakra! Jak to kolejne nowe objawy @ to się chyba zabiję :D Dalej nie czuję się jak przed @. To wszystko jest jakieś nowe...

reklama
Jak tam u Ciebie wieczorem? U mnie pojawiły się nowe rzeczy xD Nabrzmiały mi piersi i mnie swędzą. Miałam też pobolewania w dole brzucha i ciągnęło mnie w pachwinach przy chodzeniu. Masakra! Jak to kolejne nowe objawy @ to się chyba zabiję :D
Jeśli mamy ciąże urojone to wychowamy razem hahahaha
To ćmienie jak na @ to chyba jednak nie dokładnie to, bo na @ mam takir bóle krzyżowe bardziej a to jakby mi Ktoś szpikulec zasadził między jajniki i próbuję sobie przypomnieć jak to w poprzednich ciążach było ale aż takiego bólu nie kojarzę raczej.
A jeśli o biust chodzi to owszem boleć zaczyna ale jakbym go sobie kolanami poobijała haha

@nina00 Bólu w poprzednich ciążach nie pamiętam dokładnie ale na pewno wiedziałam, że boli inaczej. Teraz staram się nie nakręcać dodatkowo, ten cykl był tak inny od wszystkich pozostałych, że może i @ przyjdzie inaczej niż zwykle.

Na pewno wysypało mnie jak nastolatkę i nie mam PMS a to już naprawdę zaskakujące bo od dwóch dni powinnam krążyć jak tornado a nawet o melisie nie pomyślałam ;)
Od jutra do niedzieli @ teoretycznie się zapowiedziała, nie wiem już jak wytłumaczyć, że nikt tu na nią nie czeka ;)

Jeśli mamy ciąże urojone to wychowamy razem hahahaha
To ćmienie jak na @ to chyba jednak nie dokładnie to, bo na @ mam takir bóle krzyżowe bardziej a to jakby mi Ktoś szpikulec zasadził między jajniki i próbuję sobie przypomnieć jak to w poprzednich ciążach było ale aż takiego bólu nie kojarzę raczej.
A jeśli o biust chodzi to owszem boleć zaczyna ale jakbym go sobie kolanami poobijała haha

@nina00 Bólu w poprzednich ciążach nie pamiętam dokładnie ale na pewno wiedziałam, że boli inaczej. Teraz staram się nie nakręcać dodatkowo, ten cykl był tak inny od wszystkich pozostałych, że może i @ przyjdzie inaczej niż zwykle.

Na pewno wysypało mnie jak nastolatkę i nie mam PMS a to już naprawdę zaskakujące bo od dwóch dni powinnam krążyć jak tornado a nawet o melisie nie pomyślałam ;)
Od jutra do niedzieli @ teoretycznie się zapowiedziała, nie wiem już jak wytłumaczyć, że nikt tu na nią nie czeka ;)
Mam to samo! To jak urojone to rzeczywiście rodzimy razem hahah Jajniki też jak poobijane, jestem cała uwrażliwiona, wszystko mnie łaskocze i gryzie mnie nawet wełniany sweter xD Ciekawa jestem co z tego wyjdzie!

Ale chyba z testem sobie jeszcze odpuszczę... 29 dc/30 dni łącznie, chyba za wcześnie, sama nie wiem. Ale na pewno kupię test taki czuły od 10 bo mam w domu tylko od 25!

W ogóle wszystko mnie boli. Czuję się jakbym była chora, tzn. bolą mnie mięśnie, potem przestają, potem znowu bolą. Zaczynam się już denerwować tym, że za dwa dni termin @. Już mam dość fałszywych alarmów z powodu moich hormonów. A lekarze nawet nie zwracają na to uwagi. Tym razem jest inaczej... Ale nigdy nie wiadomo, jeszcze trzeba poczekać :(

Ostatnia edycja:
Mi ostatnia 10 została i trzy 25 haha Zbankrutuje przez te testy :D W koszyku na allegro czeka już następna partia haha
Najgorzej to utrzymać mocz do samego rana ;)

Mi ostatnia 10 została i trzy 25 haha Zbankrutuje przez te testy :D W koszyku na allegro czeka już następna partia haha
Najgorzej to utrzymać mocz do samego rana ;)
Mogłyby być tańsze :D Ja mam Rossmanna pod nosem i Hebe, w Rossmannie chyba były najtańsze za jakieś 10 zł jeden, więc wybiorę się jutro po pracy. Niby nic nie szkodzi zrobić test dzień przed terminem @, ale jakoś boję się tej „bieli vizira” jak to dziewczyny nazywają!

Kurde skąd ja to znam! Też mam jedną 10 i trzy 25 i już myślę że nie zaszkodziłoby dokupić tych 10 :D
Jakoś tym 10 najbardziej ufam, bo jakby 25 był negatywny, to bym zaraz myślała, że „e tam, na pewno beta jest jakieś 10-15 i dlatego nie widać” :D haha

Kurde coraz bardziej bolą mnie piersi, jakby poobijane po bokach. Powiększyły mi się bardzo brodawki. Oj wymarzona córciu obyś to była ty!!

Kurde skąd ja to znam! Też mam jedną 10 i trzy 25 i już myślę że nie zaszkodziłoby dokupić tych 10 :D
Ja miałam jakieś 7 na ten cykl hahahahaha

@bleucoco słyszysz? 7 hahaha i widziałam już dwa razy po 2 kreski tyle, że codziennie jedną hahahaha
Ja to przez te sutki właśnie i męża się zafiksowałam tak naprawdę ;) No ale nie dało się ukryć, zrobiły się takie ciążowe, nabrzmiałe, rozmyte z ciemnymi otoczkami i nie bolały nic w tym cyklu. Ale że sam cykl mega dziwny i te wiecznie pozytywne testy od owu to też już wymyślam, że owulacji w ogóle nie było.

reklama
Do góry