reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Hahaha <3

BTW Porodu naturalnego też się boję, ale o tym będę myśleć jak już się w końcu uda :D Podejrzewam, że tak jak chciałam cesarkę, tak jak będę już w ciąży to podejście mi się zmieni i będę chciała przejść przez naturalny poród :)
Hmmm nie opowiadam o pierwszym porodzie kobietom, które nie doświadczyły tego błogosławieństwa heh ;) Ale drugi za to był całkiem sympatyczny :)
Na pocieszenie dodam od siebie, że po pierwszym myślałam o zakupie świnki skarbonki i odkładaniu na prywatne cc ale bardzo długo na samo wspomnienie nie mogłam się w ogóle zdecydować na drugą ciążę. Skończyło się tak, że jak już mieli mnie kroić bo Mały okazał się Duży ;) to było mi bardzo przykro, że zmarnuje się wypracowane (bezboleśnie właściwie) już 6cm rozwarcia i prosiłam o USG kontrolne, udało się urodzić naturalnie 4kg Szczęścia :) Trzecie również chciałabym urodzić naturalnie :)

Witam Kochane! Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie tu cieplo, wlasnie dolaczylam do waszego grona staraczek...dopiero pierwszy cykl, ale moje mysli ostatnio kręca się tylko wokół bejbi...wiem, ze łatwo nie będzie chociażby ze względu na wiek ( 34l.) W tym cyklu owulacja juz była, chyba w poniedzialek...wiec cierpliwie czekam do testowania..
Witaj

Cześć dziewczyny. Jak już kiedyś pisałam w tym cyklu nie sprawdzam nic, kompletnie nic i na razie nawet mnie nie ciekawi. Poza tym jest dość wcześnie bo dopiero 8 dc. Za tydzien wybieramy się z moim m na 3 dniowy wypad na źródła termalne, może jakieś góry, zobaczymy. Mam nadzieje, ze taki luz coś pomoże. Póki co najbardziej się cieszą dzieci z naszego wyjazdu, bo to oni będą miec największy luz bez rodziców 3 dni. Babcia będzie, ale co tam. Najważniejsze ze nikt im nie będzie powtarzał: „ lekcje odrobione itd”. Po tej @ czuje się jakoś dziwnie wzięta w dole brzucha. Sama nie wiem dla czego. Dietę mam do siebie dostosowana wiec wydaje mi się ze to nie to. Czuje na przemian jajniki, wczoraj lewy dziś prawy. Nie wiem co jest grane. Sporo z was ma się TESTOWAĆ na dniach wiec trzymam za was kciuki i czekam na focie z dwoma kreskami.

Witam Kochane! Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie tu cieplo, wlasnie dolaczylam do waszego grona staraczek...dopiero pierwszy cykl, ale moje mysli ostatnio kręca się tylko wokół bejbi...wiem, ze łatwo nie będzie chociażby ze względu na wiek ( 34l.) W tym cyklu owulacja juz była, chyba w poniedzialek...wiec cierpliwie czekam do testowania..
Witaj nie martw się ani nie nakręcaj. Rzadko udaje się zajść przy pierwszym. Daj sobie czas, dużo czasu. Przeciętnie rok starania to normalny czas. Dlatego ważne jest żeby postarać się wrzucić na luz, im więcej stresu i nerwówki tym gorzej

reklama
Hmmm nie opowiadam o pierwszym porodzie kobietom, które nie doświadczyły tego błogosławieństwa heh ;) Ale drugi za to był całkiem sympatyczny :)
Na pocieszenie dodam od siebie, że po pierwszym myślałam o zakupie świnki skarbonki i odkładaniu na prywatne cc ale bardzo długo na samo wspomnienie nie mogłam się w ogóle zdecydować na drugą ciążę. Skończyło się tak, że jak już mieli mnie kroić bo Mały okazał się Duży ;) to było mi bardzo przykro, że zmarnuje się wypracowane (bezboleśnie właściwie) już 6cm rozwarcia i prosiłam o USG kontrolne, udało się urodzić naturalnie 4kg Szczęścia :) Trzecie również chciałabym urodzić naturalnie :)
Jak tam u Ciebie wieczorem? U mnie pojawiły się nowe rzeczy xD Nabrzmiały mi piersi i mnie swędzą. Miałam też pobolewania w dole brzucha i ciągnęło mnie w pachwinach przy chodzeniu. Masakra! Jak to kolejne nowe objawy @ to się chyba zabiję :D

Do góry