reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Ja miałam jakieś 7 na ten cykl hahahahaha

@bleucoco słyszysz? 7 hahaha i widziałam już dwa razy po 2 kreski tyle, że codziennie jedną hahahaha
Ja to przez te sutki właśnie i męża się zafiksowałam tak naprawdę ;) No ale nie dało się ukryć, zrobiły się takie ciążowe, nabrzmiałe, rozmyte z ciemnymi otoczkami i nie bolały nic w tym cyklu. Ale że sam cykl mega dziwny i te wiecznie pozytywne testy od owu to też już wymyślam, że owulacji w ogóle nie było.
Co do sutkow to moje są jakieś spuchniete ale piersi zaczynają boleć
Czeka Nas jesień średniowiecza haha Tyle testujących na dniach :D
Haha oby nam się wszystkim udało dziewczęta! :)

Przekonałyście mnie, zrobię jutro rano test, dziś skoczę do sklepu :D Akurat przed wyjazdem weekendowym ze starym co by może wcześniej wiedzieć co i jak zamiast czekać do poniedziałku xD Ale mimo wszystko i tak się boję tego testu bardziej niż terminu @ haha

BTW Nawet kalendarzyk w telefonie podpowiada mi „1 dzień do testu ciążowego” :D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam trochę głupie pytanie i nie wiem jak to ująć. Czy nasienie można pomylić z plodnym sluzem?

Chodzi o to że testy owu są negatywne. Wczoraj wieczorem były przytulanki. Później wiadomo kąpiel. I dziś ciągle zauważam na papierze przezroczysty ciągnący sluz. Co myślicie ?

Dziewczyny mam trochę głupie pytanie i nie wiem jak to ująć. Czy nasienie można pomylić z plodnym sluzem?

Chodzi o to że testy owu są negatywne. Wczoraj wieczorem były przytulanki. Później wiadomo kąpiel. I dziś ciągle zauważam na papierze przezroczysty ciągnący sluz. Co myślicie ?
Może zostać nasienie do następnego dnia rano - i to nie jest głupie pytanie! :) Zwłaszcza jak kocha się tak jak zalecają lekarze, czyli później się leży, żeby nasienie nie wypłynęło. Czasami wchłaniało mi się całkowicie a czasami rano jeszcze wypływało po nocy.

Zaczekaj do wieczora. Jak wieczorem będzie to samo, to już nie powinno to być nasienie :)

Ale mimo wszystko nasienie trochę inaczej wygląda i jest bardziej mleczne, śluz płodny jest przezroczysty i rozciągliwy.

reklama
Do góry