reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Ja miałam jakieś 7 na ten cykl hahahahaha

@bleucoco słyszysz? 7 hahaha i widziałam już dwa razy po 2 kreski tyle, że codziennie jedną hahahaha
Ja to przez te sutki właśnie i męża się zafiksowałam tak naprawdę ;) No ale nie dało się ukryć, zrobiły się takie ciążowe, nabrzmiałe, rozmyte z ciemnymi otoczkami i nie bolały nic w tym cyklu. Ale że sam cykl mega dziwny i te wiecznie pozytywne testy od owu to też już wymyślam, że owulacji w ogóle nie było.
Co do sutkow to moje są jakieś spuchniete ale piersi zaczynają boleć
Czeka Nas jesień średniowiecza haha Tyle testujących na dniach :D
Haha oby nam się wszystkim udało dziewczęta! :)

Przekonałyście mnie, zrobię jutro rano test, dziś skoczę do sklepu :D Akurat przed wyjazdem weekendowym ze starym co by może wcześniej wiedzieć co i jak zamiast czekać do poniedziałku xD Ale mimo wszystko i tak się boję tego testu bardziej niż terminu @ haha

BTW Nawet kalendarzyk w telefonie podpowiada mi „1 dzień do testu ciążowego” :D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam trochę głupie pytanie i nie wiem jak to ująć. Czy nasienie można pomylić z plodnym sluzem?

Chodzi o to że testy owu są negatywne. Wczoraj wieczorem były przytulanki. Później wiadomo kąpiel. I dziś ciągle zauważam na papierze przezroczysty ciągnący sluz. Co myślicie ?

Dziewczyny mam trochę głupie pytanie i nie wiem jak to ująć. Czy nasienie można pomylić z plodnym sluzem?

Chodzi o to że testy owu są negatywne. Wczoraj wieczorem były przytulanki. Później wiadomo kąpiel. I dziś ciągle zauważam na papierze przezroczysty ciągnący sluz. Co myślicie ?
Może zostać nasienie do następnego dnia rano - i to nie jest głupie pytanie! :) Zwłaszcza jak kocha się tak jak zalecają lekarze, czyli później się leży, żeby nasienie nie wypłynęło. Czasami wchłaniało mi się całkowicie a czasami rano jeszcze wypływało po nocy.

Zaczekaj do wieczora. Jak wieczorem będzie to samo, to już nie powinno to być nasienie :)

Ale mimo wszystko nasienie trochę inaczej wygląda i jest bardziej mleczne, śluz płodny jest przezroczysty i rozciągliwy.

reklama
Do góry