Niemampomyslu
Fanka BB :)
Według objawów to właśnie jakiś 14, 15 dcA według objawów?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według objawów to właśnie jakiś 14, 15 dcA według objawów?
Jak na razie nie miałaś żadnych objawów implantacji typu kłujące bóle jajników/podbrzusza/plamienie i nie wiesz od kiedy tak naprawdę ewentualnie wzrasta hormon, to ja bym poczekała i najwcześniej zrobiła na dzień/dwa przed terminem @.Według objawów to właśnie jakiś 14, 15 dc
Można Tym bardziej , że jak już się wymiesza to robi się łudząco podobne do śluzu płodnegoDziewczyny mam trochę głupie pytanie i nie wiem jak to ująć. Czy nasienie można pomylić z plodnym sluzem?
Chodzi o to że testy owu są negatywne. Wczoraj wieczorem były przytulanki. Później wiadomo kąpiel. I dziś ciągle zauważam na papierze przezroczysty ciągnący sluz. Co myślicie ?
Można Tym bardziej , że jak już się wymiesza to robi się łudząco podobne do śluzu płodnego
@bleucoco haha ja to już nawet wymiotowałam 2 poranki ale dzisiejszy test ostudził te nadzieję.
Tylko zupełnie nie mam pojęcia o co w tym wszystkim chodzi. W ciąży byłam dwa razy i teraz naprawdę czułam i widziałam, że coś się zadziało..
O kurcze to ja naprawdę już nie mam pomysłu! Za objawy odpowiada też na pewno progesteron i to warto zbadać. Estrogeny... hmm... Jak są zaburzone razem z progesteronem to też pewnie mogą coś namieszać.3 poranki ..
Dziewczyny podpowiedzcie, które hormony odpowiedzialne są za te objawy ciążowe? Tylko HCG? Bo ja już wcześniej podpowiadałam Gince, że u mnie pewnie z nimi problem. Ale skoro ona się upiero, że wszystko ok to zrobiłabym badania na własną rękę.
Nie rozważasz zrobienia bety?Naprawde byłam pewna dzisiejszego testu , nie chce mi sie wierzyc ze człowiek na zawołanie wymiotuje, czy barwi brodawki na sinobordowo Chyba, że spałam w jagodach haha a otoczki mąż dorysował, jak drugą kreskę na teście
W pierwszej ciąży zobaczyłam cień cienia 4 dni przed spdziewanym termine @ a w drugiej dopiero w dzień niechcianej małpy.
Pytanie na kiedy teraz właściwie przypada @
Dzisiaj jest pierwszy z 4 możliwych dni hahahahaha
Jeśli nie lubisz kłucia, to faktycznie dobrze zrobić jak najwięcej za jednym pobraniem. Niestety co do badań hormonalnych nie podpowiem, ale beta pewnie rozwiałaby wątpliwości na co czekasz.Tak właśnie gdybam, żeby jednak podejść i zrobić badania hormonalne, kiedy właśnie one szaleją i przy okazji betę ale na samą myśl o kłuciu robi mi się niedobrze :/