reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Szanse ogólnie u mnie są bardzo duże ale poprostu wątpię żeby za pierwszym razem się udało ;)
Mnie poziom temperatury nie pozwala myslec pozytywnie. Wczoraj 36,74 dzisiaj 36,45. O tej samej godzinie przed wstaniem z łóżka. Chwilę po 9:00. Tak tak lubię pospać w weekend :) a że nie mam dzieci :( .... Mam tą możliwość :)

reklama
Mnie poziom temperatury nie pozwala myslec pozytywnie. Wczoraj 36,74 dzisiaj 36,45. O tej samej godzinie przed wstaniem z łóżka. Chwilę po 9:00. Tak tak lubię pospać w weekend :) a że nie mam dzieci :( .... Mam tą możliwość :)
Ja nigdy nie mierzyłam temperatury. Ja mam dziecko i też śpię czasem do 9 a nawet i do 10 jak da rade ale to się raczej rzadko zdarza haha

Właśnie zrobiłam test. Negatywny. Teraz tylko czekać na @ ;)
Coś teraz zła passa nad nami zawisła. Do połowy miesiąc były pozytywne testy a teraz każda negatyw, negatyw, negatyw.....

Ja siedziałam pół godziny rano z testem ale schowałam do szuflady bo raz to oczywiste że nie wyjdzie 9 dni po owu. Dwa że oczywiste że ciąży nie ma z tak niska temperatura.

Coś teraz zła passa nad nami zawisła. Do połowy miesiąc były pozytywne testy a teraz każda negatyw, negatyw, negatyw.....

Ja siedziałam pół godziny rano z testem ale schowałam do szuflady bo raz to oczywiste że nie wyjdzie 9 dni po owu. Dwa że oczywiste że ciąży nie ma z tak niska temperatura.
Ja już się nastawiłam że będzie negatywny. Mam nadziej ze @ szybko przyjdzie bo mi się nie uśmiecha iść do ginekologa. U niej nie ma zapisów i będę musiała siedzieć w kolejce z trzy godziny ;/

Dziewczyny 6 dni do @ a temperatura leci mi na łeb na szyję. 36,74..... 36,45..... Dziś 36,28..... To chyba nie za dobrze co? :(

Nie wiem jak to jest z tą temperaturą...poczekaj, jeszcze sporo dni do @..zawsze nadzieja jest:)
U mnie dzisiaj 29 dc..okres powinien się pojawić właśnie dzisiaj... od rana mam dużo śluzu przezroczystego i co chwilę latam do wc przez to uczucie mokrości, bo wydaje mi się że dostałam..test robiłam w sobotę, był negatywny...

reklama
Piszą ze temperatura to dobry omen a ja wam powiem ze pic na wodę fotomontaż. Tyle o ile po ovu u mnie zawsze jest skok to później różnie się kształtowała a od kilku ostatnich cykli mam jeszcze większe skoki tuż przed miesiaczka a w ciąży nie byłam i nie jestem. Ponadto utrzymuje się przed trzy dni @ na poziomie 37,4. Także nie na się co temperatura tak do końca kierować a dodam Że mierze od dwóch lat zawsze po przebudzeniu. Na temperaturę może mieć wpływ nawet stres a wiadomo chęć posiadania dziecka dla tych, którzy wyczekują może być stresująca.

Do góry