reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Szanse ogólnie u mnie są bardzo duże ale poprostu wątpię żeby za pierwszym razem się udało ;)
Mnie poziom temperatury nie pozwala myslec pozytywnie. Wczoraj 36,74 dzisiaj 36,45. O tej samej godzinie przed wstaniem z łóżka. Chwilę po 9:00. Tak tak lubię pospać w weekend :) a że nie mam dzieci :( .... Mam tą możliwość :)

reklama
Mnie poziom temperatury nie pozwala myslec pozytywnie. Wczoraj 36,74 dzisiaj 36,45. O tej samej godzinie przed wstaniem z łóżka. Chwilę po 9:00. Tak tak lubię pospać w weekend :) a że nie mam dzieci :( .... Mam tą możliwość :)
Ja nigdy nie mierzyłam temperatury. Ja mam dziecko i też śpię czasem do 9 a nawet i do 10 jak da rade ale to się raczej rzadko zdarza haha

Właśnie zrobiłam test. Negatywny. Teraz tylko czekać na @ ;)
Coś teraz zła passa nad nami zawisła. Do połowy miesiąc były pozytywne testy a teraz każda negatyw, negatyw, negatyw.....

Ja siedziałam pół godziny rano z testem ale schowałam do szuflady bo raz to oczywiste że nie wyjdzie 9 dni po owu. Dwa że oczywiste że ciąży nie ma z tak niska temperatura.

Coś teraz zła passa nad nami zawisła. Do połowy miesiąc były pozytywne testy a teraz każda negatyw, negatyw, negatyw.....

Ja siedziałam pół godziny rano z testem ale schowałam do szuflady bo raz to oczywiste że nie wyjdzie 9 dni po owu. Dwa że oczywiste że ciąży nie ma z tak niska temperatura.
Ja już się nastawiłam że będzie negatywny. Mam nadziej ze @ szybko przyjdzie bo mi się nie uśmiecha iść do ginekologa. U niej nie ma zapisów i będę musiała siedzieć w kolejce z trzy godziny ;/

Dziewczyny 6 dni do @ a temperatura leci mi na łeb na szyję. 36,74..... 36,45..... Dziś 36,28..... To chyba nie za dobrze co? :(

Nie wiem jak to jest z tą temperaturą...poczekaj, jeszcze sporo dni do @..zawsze nadzieja jest:)
U mnie dzisiaj 29 dc..okres powinien się pojawić właśnie dzisiaj... od rana mam dużo śluzu przezroczystego i co chwilę latam do wc przez to uczucie mokrości, bo wydaje mi się że dostałam..test robiłam w sobotę, był negatywny...

reklama
Piszą ze temperatura to dobry omen a ja wam powiem ze pic na wodę fotomontaż. Tyle o ile po ovu u mnie zawsze jest skok to później różnie się kształtowała a od kilku ostatnich cykli mam jeszcze większe skoki tuż przed miesiaczka a w ciąży nie byłam i nie jestem. Ponadto utrzymuje się przed trzy dni @ na poziomie 37,4. Także nie na się co temperatura tak do końca kierować a dodam Że mierze od dwóch lat zawsze po przebudzeniu. Na temperaturę może mieć wpływ nawet stres a wiadomo chęć posiadania dziecka dla tych, którzy wyczekują może być stresująca.

Do góry