reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Cześć dziewczyny, w tym miesiącu i ja wracam do starań. Po poronieniu miałam 4 miesięczną przerwę ze względu na polipa, który mi się pojawił. Jest już usunięty histeroskopowo. Cykle mam 24-27 dniowe i dzisiaj zaczęłam nowy cykl, więc już za 4 tyg będziemy razem testować :)

reklama
Cześć dziewczyny, w tym miesiącu i ja wracam do starań. Po poronieniu miałam 4 miesięczną przerwę ze względu na polipa, który mi się pojawił. Jest już usunięty histeroskopowo. Cykle mam 24-27 dniowe i dzisiaj zaczęłam nowy cykl, więc już za 4 tyg będziemy razem testować :)
Powodzenia! :)

Powodzenia :)

Cześć dziewczyny:-)
Potrzeba nam tu jakiegoś pozytywnego testu na dobry początek tygodnia:-)

Ja dzisiaj idę wieczorem na monitoring zobaczyć co i jak - po obserwacji swojego ciała i objawach mam pewny obraz i mam nadzieję że się to potwierdzi bo inaczej wszystko mi runie:-/

U mnie testowanie najwcześniej za jakieś 10 dni :-)

Dziewczyny bo ja już jestem w rozpaczy. Powiedzcie mi jak to jest z tą temperatura od owu? Ona ma owu wzrasta, potem się ma utrzymać do ciąży, czy może ma być chwilowy spadek i rośnie dopiero po zagnieżdżeniu.? Złapałam totalnego doła.

A oznaczałaś już poziom progesteronu?
Jutro mam to zrobic. Tak mi lekarka kazała tydzień po owulacji .... Między wtorkiem a piątkiem mam zbadać. Ale jak wyjdzie niski to i tak już po wszystkim. Trzeba było brać progesteron od poniedziałku kiedy stwierdziła że była owulacja. Ale uparła się że nie i koniec.

Dziś 25 dc. Po ostatnich rewolucjach cyklowych nie wiem kiedy się spodziewać @. Test zrobiłam całkiem przypadkiem o czułości 10 z 5 moczu jak nie lepiej.

Załączniki

• 41A4F053-7B26-4F6E-88A1-2423328237BF.jpeg
    41A4F053-7B26-4F6E-88A1-2423328237BF.jpeg
    887,3 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Do góry