reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Cześć dziewczyny, w tym miesiącu i ja wracam do starań. Po poronieniu miałam 4 miesięczną przerwę ze względu na polipa, który mi się pojawił. Jest już usunięty histeroskopowo. Cykle mam 24-27 dniowe i dzisiaj zaczęłam nowy cykl, więc już za 4 tyg będziemy razem testować :)

reklama
Cześć dziewczyny, w tym miesiącu i ja wracam do starań. Po poronieniu miałam 4 miesięczną przerwę ze względu na polipa, który mi się pojawił. Jest już usunięty histeroskopowo. Cykle mam 24-27 dniowe i dzisiaj zaczęłam nowy cykl, więc już za 4 tyg będziemy razem testować :)
Powodzenia! :)

Powodzenia :)

Cześć dziewczyny:-)
Potrzeba nam tu jakiegoś pozytywnego testu na dobry początek tygodnia:-)

Ja dzisiaj idę wieczorem na monitoring zobaczyć co i jak - po obserwacji swojego ciała i objawach mam pewny obraz i mam nadzieję że się to potwierdzi bo inaczej wszystko mi runie:-/

U mnie testowanie najwcześniej za jakieś 10 dni :-)

Dziewczyny bo ja już jestem w rozpaczy. Powiedzcie mi jak to jest z tą temperatura od owu? Ona ma owu wzrasta, potem się ma utrzymać do ciąży, czy może ma być chwilowy spadek i rośnie dopiero po zagnieżdżeniu.? Złapałam totalnego doła.

A oznaczałaś już poziom progesteronu?
Jutro mam to zrobic. Tak mi lekarka kazała tydzień po owulacji .... Między wtorkiem a piątkiem mam zbadać. Ale jak wyjdzie niski to i tak już po wszystkim. Trzeba było brać progesteron od poniedziałku kiedy stwierdziła że była owulacja. Ale uparła się że nie i koniec.

Dziś 25 dc. Po ostatnich rewolucjach cyklowych nie wiem kiedy się spodziewać @. Test zrobiłam całkiem przypadkiem o czułości 10 z 5 moczu jak nie lepiej.

Załączniki

• 41A4F053-7B26-4F6E-88A1-2423328237BF.jpeg
    41A4F053-7B26-4F6E-88A1-2423328237BF.jpeg
    887,3 KB · Wyświetleń: 111
reklama
Do góry