KiedyPytam
Fanka BB :)
Do dzielaaaaaZrobiłam facelle...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do dzielaaaaaZrobiłam facelle...
Niby się zdaża .... moja gin tak twierdzi. U mnie @ miesiąc nie była beta niska testy negatywne, usg nic...@ nie przyszedł najprawdopodobniej ze stresu.Dziewczyny czy zdaza się że testy negatywne A jednak jest ciaza? Czy już się nie łudzić... jutro pójdę na bete ale mam doła już, nie lubię tak długich spoznien (6 dni)
Tylko ja stresów nie miałam, mało tego , byłam pewna że dostanę okres bo jakoś specjalnie się nie staralismy, ale teraz to się już stresuje pozostaje czekać... dzięki za odpNiby się zdaża .... moja gin tak twierdzi. U mnie @ miesiąc nie była beta niska testy negatywne, usg nic...@ nie przyszedł najprawdopodobniej ze stresu.
Moja koleżanka zaszła w ciążę w 8 dniu cyklu , testy robiła w dzień@, dzień po w 8 dniu po i negatywne. W 10 dniu po@ dopiero wyszedł test. Dziś jest w 30 tyg ciąży. Także wszystko jest możliwe.Tylko ja stresów nie miałam, mało tego , byłam pewna że dostanę okres bo jakoś specjalnie się nie staralismy, ale teraz to się już stresuje pozostaje czekać... dzięki za odp
Mam to samo najpierw czekam cały tydz za weekendem, a w weekend dość , że sprzątanie itp to jeszcze 6 i oczy jak 5 zlotych.... jeszcze jak moj M jest w pracy i siedzę weekend sama to mam wrażenie, ze tylko się męczę i zero odpoczynku. U mnie zbliża się owu a on.... ciągle zmęczony eh... dlaczego tak to skonstruowali, że kobieta ma tylko w zasadzie taki 1 dzień , a nie może być płodna cały miesiącA mnie dzisiaj tak ciągnie jajnik...i taki efekt pieczenia mam :/ także jak ma przyjść @ to niech lepiej zrobi to jak najszybciej, żeby móc rozpocząć kolejny cykl
Jeny już niedziela i jutro kolejny tydzień pracy... miałam zamiar wyspać się, a wczoraj przebudziłam się o 5 rano, dzisiaj o 6 i tyle z wyspania
To moze jest i dla mnie szansa bo już robiłam test dwa dni przed @ i 3 dni po @. Oba negatywne a okresu nadal brak a to już 37 dzień cykluMoja koleżanka zaszła w ciążę w 8 dniu cyklu , testy robiła w dzień@, dzień po w 8 dniu po i negatywne. W 10 dniu po@ dopiero wyszedł test. Dziś jest w 30 tyg ciąży. Także wszystko jest możliwe.
Podejrzewasz Kiedy była owu ? Może też była późno i dlatego jeszcze nic nie wychodziTo moze jest i dla mnie szansa bo już robiłam test dwa dni przed @ i 3 dni po @. Oba negatywne a okresu nadal brak a to już 37 dzień cyklu