reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Dziewczyny czy zdaza się że testy negatywne A jednak jest ciaza? Czy już się nie łudzić... jutro pójdę na bete ale mam doła już, nie lubię tak długich spoznien (6 dni) :(

Niby się zdaża .... moja gin tak twierdzi. U mnie @ miesiąc nie była beta niska testy negatywne, usg nic...@ nie przyszedł najprawdopodobniej ze stresu.
Tylko ja stresów nie miałam, mało tego , byłam pewna że dostanę okres bo jakoś specjalnie się nie staralismy, ale teraz to się już stresuje:( pozostaje czekać...:( dzięki za odp :)

Tylko ja stresów nie miałam, mało tego , byłam pewna że dostanę okres bo jakoś specjalnie się nie staralismy, ale teraz to się już stresuje:( pozostaje czekać...:( dzięki za odp :)
Moja koleżanka zaszła w ciążę w 8 dniu cyklu , testy robiła w dzień@, dzień po w 8 dniu po i negatywne. W 10 dniu po@ dopiero wyszedł test. Dziś jest w 30 tyg ciąży. Także wszystko jest możliwe.

A mnie dzisiaj tak ciągnie jajnik...i taki efekt pieczenia mam :/ także jak ma przyjść @ to niech lepiej zrobi to jak najszybciej, żeby móc rozpocząć kolejny cykl:D
Jeny już niedziela i jutro kolejny tydzień pracy... miałam zamiar wyspać się, a wczoraj przebudziłam się o 5 rano, dzisiaj o 6 i tyle z wyspania

Mam ro
A mnie dzisiaj tak ciągnie jajnik...i taki efekt pieczenia mam :/ także jak ma przyjść @ to niech lepiej zrobi to jak najszybciej, żeby móc rozpocząć kolejny cykl:D
Jeny już niedziela i jutro kolejny tydzień pracy... miałam zamiar wyspać się, a wczoraj przebudziłam się o 5 rano, dzisiaj o 6 i tyle z wyspania
Mam to samo najpierw czekam cały tydz za weekendem, a w weekend dość , że sprzątanie itp to jeszcze 6 i oczy jak 5 zlotych.... jeszcze jak moj M jest w pracy i siedzę weekend sama to mam wrażenie, ze tylko się męczę i zero odpoczynku. U mnie zbliża się owu a on.... ciągle zmęczony eh... dlaczego tak to skonstruowali, że kobieta ma tylko w zasadzie taki 1 dzień , a nie może być płodna cały miesiąc ;)

Dziewczyny u mnie jutro dzień planowanej @ narazie nic się zanosi. Tylko ze po hormonach różnie to z nią może być tym bardziej że przy PCOS różne cykle bywają. Jak jutro jej nie będzie to kupuje testy i spr we wtorek [emoji4] z mojej miesięcznej obserwacji od tygodnia delikatne kłucie w jajnikach i śluz mleczny ale malutko go. Może się coś uda [emoji4]

Moja koleżanka zaszła w ciążę w 8 dniu cyklu , testy robiła w dzień@, dzień po w 8 dniu po i negatywne. W 10 dniu po@ dopiero wyszedł test. Dziś jest w 30 tyg ciąży. Także wszystko jest możliwe.
To moze jest i dla mnie szansa bo już robiłam test dwa dni przed @ i 3 dni po @. Oba negatywne a okresu nadal brak a to już 37 dzień cyklu

reklama
Do góry