Ja bym jednak powtórzyła bete w środę tak dla świętego spokoju, ale zrobisz oczywiście jak uważasz. Czyli właściwie niedawno powinno być zagniezdzenieKochaliśmy się raz w 24dc i drugi w 40dc, więc zakładam że to gdzieś w okolicy 24dc było. Nie wiem czy betę powtarzać. Mam umówiona wizytę u gina na czwartek i kolejna na 27. 09. W tedy też miałam mieć monitoring. I nie wiem co robić. Czy iść powtarzać betę czy prosto do gina.
reklama
nnat.
Fanka BB :)
Poczekaj może jeśli dasz radę...Dziewczyny.. u mnie dzis dopiero 9dpo. Zrobilam dzis test owu ktory wyszedl pozytywny.. do testowania jeszcze 3 dni!! Jutro ide na badania krwi, powiedzcie mi ma sens robic bete 10dpo?? Wiem ze lepiej czekac na @ itd.. ale i tak musze zatestowac w czwartwk zeby wiedziec czy odstawic dupka, pozatym czeka mnie heparyna od pozytywnego testu wiec czym szybciej tym lepiej no i w piatek lecimy na wakacje.. Co myslicie, warto robic jutro bete czy poczekac do czwartku?
Skok temperatury świadczy o owulacjiDziewczyny a jest szansa,że miałam owulacje, bo jak to jest z tą temperatura. Wczoraj nagle skoczyla3mi temp do 37. Temperatura może wzrosnąć po owulacji czy przed? Zaznaczam że nie mierze codziennie, tak tylko chciałam z ciekawości zapytać jak to jest kiedy zaczyna temp rosnąć
Tule, będzie dobrze :*Hej ja jestem dziś załamana...byłam u ginekologa a ten stwierdził Pcos...to dla mnie jak jakiś wyrok...moja starania nie będą takie łatwe niestety...nastepna wizyta 13.09 aż się boję [emoji26]
Nic się Lalunia nie łam, słuchaj @Spazientito, dobrze gada!!!Jestem po wizycie. Na prawym jajniku pecherzyk wzrósł z 11 do 16 mm.... Od czwartku więc słabo. Kolejna wizyta w środę. Na lewym jajniku zaczęła się robić znowu torbiel z tamtego pęcherzyka co był 10 mm. ..... Śluz płodny choć ja go nie widzę to jest. Płakać mi się chce. Chyba nic z tego nie będzie znowu. W zeszłym miesiącu było podobnie. Czuje, wiem że ten pęcherzyk na prawym jajniku nie zadziała. Nie urośnie, nie pęknie, nic z tego nie będzie.
Mowilam!!!! Eskra!! :*:*:* gratulacje!Mam wynik bety: 56,43 robiłam w diagnostyce. Wychodzi że 3 tydzień. Czyli jeszcze na tyle wcześnie że niewiadomo czy coś z tego będzie..
Sprawdzasz przyrost??
Zrób sobie może w środę jeszcze raz i na czwartek będziesz wszystko miała na wizytę :*Kochaliśmy się raz w 24dc i drugi w 40dc, więc zakładam że to gdzieś w okolicy 24dc było. Nie wiem czy betę powtarzać. Mam umówiona wizytę u gina na czwartek i kolejna na 27. 09. W tedy też miałam mieć monitoring. I nie wiem co robić. Czy iść powtarzać betę czy prosto do gina.
nnat.
To też jest jakaś opcja
Może faktycznie pójdę sprawdzić.. jeszcze to przemyśle czy nie lepiej poprosić gina o skierowanie bo i tak mamy abonament wykupiony
bienius992
LH 12.65Napisz jak mozesz jakie badania i które ci wyszły zle. Na pcos pij symfolic albo inofolic.
FSH 6.75
PROGESTERON 0.3
KiedyPytam
Który dzień cykluLH 12.65
FSH 6.75
PROGESTERON 0.3
Spazientito
Dziewczyny. Jeszcze raz. Czy jutro zrobić LH???? Z krwi???? Zobaczyć czy jest w okresie okoloowulacyjnym w odpowiedniej ilości? I to FSH też? Jutro 15dc gdyby wszystko było ok to dzień dwa przed owu... Da mi coś ta wiedza?
Ja myślę, że przy 16mm pęcherzyku to jeszcze co najmniej 5 dni do owulacji. Co do badań to nie potrafię się wypowiedzieć czy to dobry moment żeby je zrobić.
@nnat. polecasz jakiś test ciążowy? Bo powoli zaczynam myśleć o zakupie
bienius992
25 dcKtóry dzień cyklu
nnat.
@Spazientito miałam kilka dołączonych do owulacyjnych i te robiłam na początku ale jak Ty chcesz już kilka dni po terminie @ testować to polecę Ci te które najbardziej mi się spodobały. Strumieniowe check&go. Po 2 szt pakowane kosztują koło 19 zł w Rossmannie.
Najprostsze i szybko czytelny wynik
Najprostsze i szybko czytelny wynik
reklama
KiedyPytam
Mam taki sam progesteron w takim samym dniu cyklu :/25 dc