reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Wiecie co, przestała pisać to moze pobiegła gdzie do lekarza. Oby, bo weekend przed nią to kiepsko, w tygodniu to jeszcze można coś zrobić a jak się w weekend zacznie coś dziać to strach.

A ja się tak zastanawiam po co ja idę do tego lekarza jutro. Znowu. Bo w sumie środek cyklu, owulacji raczej nie było, plamić przestałam. Idę jedynie po to żeby zobaczyć czy ten ból co był w środę to przypadkiem nie owulacyjny, bo chce mieć obraz jakiś tego co się dzieje. Żeby wiedzieć ile bezowulacyjnych cykli miałam w ciągu pół roku. Jeden już byl napewno. Ale czy to nie głupie? Że idę?

A ja się tak zastanawiam po co ja idę do tego lekarza jutro. Znowu. Bo w sumie środek cyklu, owulacji raczej nie było, plamić przestałam. Idę jedynie po to żeby zobaczyć czy ten ból co był w środę to przypadkiem nie owulacyjny, bo chce mieć obraz jakiś tego co się dzieje. Żeby wiedzieć ile bezowulacyjnych cykli miałam w ciągu pół roku. Jeden już byl napewno. Ale czy to nie głupie? Że idę?

Idziesz po to, żeby wiedzieć czemu plamisz, bo to się może znowu powtórzyć. Plus po to żeby sprawdzić owu. Ty się kochana musisz koniecznie zdiagnozować porządnie!

Właśnie to mialam napisać @KiedyPytam nic nie jest głupie. To nie jest normalne, że tak plamisz, trzeba to wyjaśnić.
:) Ehhhh.... No to ide. Wyloze my kawe na ławę jak się czułam po dupku i że dupek nie pomógł. I że przy dupku plamilam a jak odstawiłam to w poprzednim cyklu mniej plamilam bez dupka i że się wydłużył. I w ogóle zapytam czy on widzi jakaś zależność w tym. Umowie się na monitoring na przyszły cykl. No i w przyszłym cyklu monitoring, badania, i jak cokolwiek tam będzie nie tak to jadę z tymi wynikami do tego profesora co mi badania zlecił. Nie mogę u tego profesora robić monitoringu bo bym musiała co dwa dni jeździć po 120 km w jedną i 120 km w drugą stronę. Sam mi zaproponował żebym monitoring zrobiła u siebie.

reklama
Do góry