No, powiem szczerze, że tak naprawdę to w każdej ciazy będziemy się baly... Ale mi też się to podoba [emoji16][emoji12]Doczytałam dalej, że beta powyżej 5, mam nadzieję że prędko uciekłas do lekarza. Trzymam kciuki żeby potwierdził ciążę i żeby to nie było nic złego!! U nas udało się bez szczególnych starań, jestem po poronieniu zatrzymanym, poronienie w 10/11 tc, to jest 2 cykl starań, chociaż tamten trochę odpuscilismy...
Testować będę między 18 a 21 sierpnia. Chyba ze mnie podkusi wcześniej, to może od 15-16? [emoji16]Strasznie mi przykro, że jest nas aż tyle. Tule [emoji8] oby szybko się pojawiło światełko [emoji8]Kiedy mi test pokazał wynik pozytywny (niedziela) to miałam spadek temperatury, a od poniedziałku ciągle idzie w górę, więc pewnie jak zaczęła rosnąć to byla owulacja. Pokrywa się to z bólami owulacyjnymi i testami [emoji6]E tam, czemu? [emoji16]Dobrze robisz ze idziesz!! Musisz wszystko posprawdzac...!
@enej, przykro mi... [emoji17][emoji17][emoji17]Znam przypadek, gdzie dziewczyna zaszła w ciążę z miesniakami. [emoji6]