reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Ja to krwawie i w owulacyjnych i w bezowulacyjnych. W tym miesiącu na 99,9% jest bezowulacyjny. Ale nie jestem w stanie narazie tego określić ani lekarze. Od roku nie miałam ani jednego cyklu bez krwawień między konczem a początkiem następnej miesiączki.
Już tak nie zakładaj z góry [emoji6] a może akurat???

reklama
No, powiem szczerze, że tak naprawdę to w każdej ciazy będziemy się baly... Ale mi też się to podoba [emoji16][emoji12]Doczytałam dalej, że beta powyżej 5, mam nadzieję że prędko uciekłas do lekarza. Trzymam kciuki żeby potwierdził ciążę i żeby to nie było nic złego!! U nas udało się bez szczególnych starań, jestem po poronieniu zatrzymanym, poronienie w 10/11 tc, to jest 2 cykl starań, chociaż tamten trochę odpuscilismy...
Testować będę między 18 a 21 sierpnia. Chyba ze mnie podkusi wcześniej, to może od 15-16? [emoji16]Strasznie mi przykro, że jest nas aż tyle. Tule [emoji8] oby szybko się pojawiło światełko [emoji8]Kiedy mi test pokazał wynik pozytywny (niedziela) to miałam spadek temperatury, a od poniedziałku ciągle idzie w górę, więc pewnie jak zaczęła rosnąć to byla owulacja. Pokrywa się to z bólami owulacyjnymi i testami [emoji6]E tam, czemu? [emoji16]Dobrze robisz ze idziesz!! Musisz wszystko posprawdzac...! @enej, przykro mi... [emoji17][emoji17][emoji17]Znam przypadek, gdzie dziewczyna zaszła w ciążę z miesniakami. [emoji6]
I wszystko się dobrze skończyło?

Mam nadzieję że u ciebie będzie lepiej. Kurde a taka nadzieję miałam w tym cyklu.. kazała przyjść za miesiąc i zobaczymy jak nie będzie to da mi coś na wywołanie owulacji..
Oj nie wiem byłam u naprawdę mądrego lekarza. Wątpię by się pomylił mówiąc że owu nie będzie. Narobiłam sobie nadzieji bólem jajnika bez sensu. Zobaczymy.... Napewno dam Ci znać..... Może pójdź na monitoring w następnym? Ja się wybieram pierwszy raz

reklama
U mnie kwestia sprawdzenia tych pęcherzyków.... Ehhhh :( u ciebie który to miesiąc staran. I pierwsze dziecko czy kolejne?
U nas 6cs i drugie dziecko. A u ciebie?
Z rozpaczy się normalnie upilam.. bo ciągle tylko kręci się wszystko wokół ciąży aż mam dość.. normalnie niepijaca jestem i po jednej lampce już się upilam..

Do góry