Czas wszystko pokażeCześć, słyszałam i ja ze przed terminem planowanej miesiączki testy owulacyjne pokazywały wynik pozytywny, albo prawie pozytywny, kiedy kobieta była w ciąży trzymam kciuki, żeby to było to
reklama
Jutro idę do gina. Co prawda wyników badań jeszcze z awidnosci nie będzie ale trzymajcie kciuki !Też to słyszałam ale w moim przypadku to się nie sprawdziło. Chyba jakieś wadliwe testy bo dziewczyna tu robiła te same i też pokazywały 2 krechy kilka razy w cyklu
Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę [emoji110][emoji110]
Jeej, ale super [emoji7] urlop sprzyja. Czysta głowa, brak zmęczenia, cudowne wakacje i musi się udać! Na bank wrócisz zafasolkowana [emoji4]jesli chodzi o testy owu to przy ciazy pokazuja 2 kreski raczej, ale mnostwo przypadkow, ze pokazywaky 2 krechy a ciazy nie bylo, wiec wogole sie tym nie sugerujcie. U mnie 3 dzien @ i juz lepiej. Od weekendu rozpoczynamy urlop, maz ma 2 tyg a ja az 3,5! wyjezdzamy wiec luzik, mam dobre przeczucia. Przez to ze skrocil mi sie cykl o 2 dni to i owu pewnie wiec kochalismy sie za pozno... tym razem spontanicznie, wakacyjnie i na luuuzie. Doooobranoc
lena07
Początkująca w BB
Zrobiłam wczoraj bętę i wynik <1,2, także nie tym razem.
Byłam wczoraj po receptę na metforminę i przy okazji powiedziałam o nowości z mutacją MTHFR, dostałam zastrzyki z heparyną drobnocząsteczkową i akard jak się tylko dowiem, że jestem w ciąży to mam zacząć stosować. Jestem przerażona bo ja przy pobieraniu krwii nie potrafię patrzeć na igłę, a co dopiero robić sobie sama zastrzyki....
Eh... jeszcze ten problem w aptekach z lekarstwami, jeździłam po mieście i szukałam...
Zastanawiam się, ile jeszcze diagnoz i lekarstw zniosę, bo powoli mam dość. Wczoraj po wszystkim usiadłam i się popłakałam....
Byłam wczoraj po receptę na metforminę i przy okazji powiedziałam o nowości z mutacją MTHFR, dostałam zastrzyki z heparyną drobnocząsteczkową i akard jak się tylko dowiem, że jestem w ciąży to mam zacząć stosować. Jestem przerażona bo ja przy pobieraniu krwii nie potrafię patrzeć na igłę, a co dopiero robić sobie sama zastrzyki....
Eh... jeszcze ten problem w aptekach z lekarstwami, jeździłam po mieście i szukałam...
Zastanawiam się, ile jeszcze diagnoz i lekarstw zniosę, bo powoli mam dość. Wczoraj po wszystkim usiadłam i się popłakałam....
Dużo siły Ci życzę...ile możemy znieść to dowiadujemy się dopiero jak dosiegają nas problemy. ..Zrobiłam wczoraj bętę i wynik <1,2, także nie tym razem.
Trzeba przec do przodu z nadzieją. Nie ma innej opcji!
Mayred91
Fanka BB :)
Lekarz nie chce nam nic powiedzieć trzeba czekać aż będą próbować go wybudzać ze śpiączki a to jeszcze kilka dni może potrwać powiedziałJa na Clo pierwszy raz i mam nadzieję, że będę teraz w ciąży super, że mogę czerpać z waszego doświadczenia.
Cieszę się, że z bratem lepiej. Funkcje mózgu prawidłowe po tym niedotlenieniu?
W tych, co ja używam, jest na ulotce, że LH i hcg mają podobną ciężkośc i mogą pokazać ciąże. W temacie o piaskach owulacyjnych dziewczyna na potwierdzenie wystawiła zdjęcie testów z każdego dnia
Witajcie
Odnosnie tych testow owu.. Ja robilam od wtorku do piatku ale to jeszcze nie bylo to.. W week nie moglam zrobic a jak wczoraj zrobilam to byla testowa ciemniejsza ale nie wiem czy owu byla w week czy bedzie. A testow juz nie mam
Odnosnie tych testow owu.. Ja robilam od wtorku do piatku ale to jeszcze nie bylo to.. W week nie moglam zrobic a jak wczoraj zrobilam to byla testowa ciemniejsza ale nie wiem czy owu byla w week czy bedzie. A testow juz nie mam
AsiaIN
A objawow owu nie odczuwasz? Jesli testowa byla ciemniejsza wczoraj tzn ze pik Lh bedzie w ciagu 24-36 h. Czyli najprawdopodobniej to dzis.Witajcie
Wlasnie w piatek juz byla ciemna wiec obstawiam ze w week byl pik. Aa jajnik mnie wlasnie pobolewal najbardziej w niedziele..A objawow owu nie odczuwasz? Jesli testowa byla ciemniejsza wczoraj tzn ze pik Lh bedzie w ciagu 24-36 h. Czyli najprawdopodobniej to dzis.
Dziewczyny dostałam wyniki badań genetycznych. Robiłam w genomie jak większość osób z forum polecala w sumie od pierwszej wizyty do dostarczenie wyników minęło 5 tyg. Wyniki wysłali nam pocztą bo wyszły w normie ale w sumie nie wiele z tego rozumiem. Jesteście w stanie mi wyjaśnić coś jeszcze z genetyki powinniśmy wykonać.? Mąż ma taki sam wynik
Załączniki
reklama
Liliana87
Mi ktoś kiedyś powiedział, że takie przed nami stają problemy, które zawsze można rozwiązać, a jak nie można to znaczy, że nie są to nasze problemy.Zrobiłam wczoraj bętę i wynik Byłam wczoraj po receptę na metforminę i przy okazji powiedziałam o nowości z mutacją MTHFR, dostałam zastrzyki z heparyną drobnocząsteczkową i akard jak się tylko dowiem, że jestem w ciąży to mam zacząć stosować. Jestem przerażona bo ja przy pobieraniu krwii nie potrafię patrzeć na igłę, a co dopiero robić sobie sama zastrzyki....
Co docmutacji, ja jak sie tylko dowiedziałam to od razu kazano mi brać polocard 1x dziennie. Heparyne tak jak Tobie, włączą kiedy uda się zajsc w ciązę.
Głowa do góry! To, że my wiemy o róznych sprawach, które u nas wychodzą przy okazji badań nalezy pptraktowac jako wiedzę na przyszlosc. Duzo ludzi nie robi genetyki, bo nie ma potrzeby ale tez nie wiedza jak są w związku z tym obciążeni, a my mając juz taka wiedzę możemy zapobiegac roznym schorzeniom chociazby zmianą nawykow zyciowych czy zywieniowych. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło