AsiaIN
Fanka BB :)
Nie raczej nie, powiedzieli mi tylko, ze tersz 50 do 60 % wczesnych ciaz tak sie niestety konczy... nie wiadomo co bylo przyczynaI tsh było powodem że ciąża się zakończyła? Stąd ten lek ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie raczej nie, powiedzieli mi tylko, ze tersz 50 do 60 % wczesnych ciaz tak sie niestety konczy... nie wiadomo co bylo przyczynaI tsh było powodem że ciąża się zakończyła? Stąd ten lek ?
Doczekasz sie napewno !!! Oby jak najprędzejTo dobrze że się możecie starać! Nawet nie wiecie jak czekam na te zdanie od lekarza
Cześć, słyszałam i ja ze przed terminem planowanej miesiączki testy owulacyjne pokazywały wynik pozytywny, albo prawie pozytywny, kiedy kobieta była w ciąży trzymam kciuki, żeby to było toCześć dziewczyny. Jestem po ovitrelle i do miesiączki stosuje Luteinę pod język. miesiaczke powinnam dostać dziś lub jutro tyle ze wczoraj z ciekawości zrobiłam test owulacyjny wyszła druga kreska kontrolna słabo widoczna a za to dziś bardziej widoczna niż wczoraj! Dlaczego przed okresem nadal pokazują się dni płodne? Czy któraś z was tez tak miała? Test z wieczora ! Sama nie wien dlaczego tak test pokazuje!
Jutro idę do gina. Co prawda wyników badań jeszcze z awidnosci nie będzie ale trzymajcie kciuki !Doczekasz sie napewno !!! Oby jak najprędzej
Też to słyszałam ale w moim przypadku to się nie sprawdziło. Chyba jakieś wadliwe testy bo dziewczyna tu robiła te same i też pokazywały 2 krechy kilka razy w cykluCześć, słyszałam i ja ze przed terminem planowanej miesiączki testy owulacyjne pokazywały wynik pozytywny, albo prawie pozytywny, kiedy kobieta była w ciąży trzymam kciuki, żeby to było to
Głowa do góry, na pewno się uda, prędzej czy później, ja trzymam za Ciebie kciuki żeby było to prędzejNie raczej nie, powiedzieli mi tylko, ze tersz 50 do 60 % wczesnych ciaz tak sie niestety konczy... nie wiadomo co bylo przyczyna
Ja na Clo pierwszy raz i mam nadzieję, że będę teraz w ciąży super, że mogę czerpać z waszego doświadczenia.Ja jak brałam clo nic nie czułam ale efekty były
Właśnie jestem po clo i w piątek była inseminacja 2 jajeczka.
Bałam się po sobotnim stresie że wszystko stracone i wczoraj zaczol boleć strasznie brzuch
Dziś rano byłam na szybkim USG zobaczyć czemu boli co się dzieje a lekarz zadowolony mówi że ładnie jajeczka pękły widzi ciałko żółte a czekać na efekt inseminacji.
Z bratem jest lepiej ciut ale zawsze jakaś nadzieja dodatkowa i oby było coraz lepiej
U ciebie po clo też pewnie będzie piękny efekt trzymam kciuki
W tych, co ja używam, jest na ulotce, że LH i hcg mają podobną ciężkośc i mogą pokazać ciąże. W temacie o piaskach owulacyjnych dziewczyna na potwierdzenie wystawiła zdjęcie testów z każdego dniaRaczej ta kreska jest słabsza niż kontrolną. Jak ją robiłam testy owulacyjne to też mi tak wychodziły przez cały cykl tylko jak owu była to była ta kreska mocna. Gdzieś dziewczyny pisały że test owu może wyjść pozytywny w ciąży ale nie wiem czy tak jest i czy to prawda i czy któraś rzeczywiście to sprawdziła
Ja badalam szyjke zawsze przed okresem schodzi w dół i jest taka jakby grubsza miękka Kiedy zaszłam w ciążę dwa dni przed okresem była nisko dopiero dzień przed pod wieczór skoczyła wyraźnie do góry i już twarda tzn twardsza. Nie jestem ekspertem ale według moich obserwacji dopiero dwa dzień przed spodziewanym okresem widać różnicę przy i krótko po owu jest raczej wysoko nic to jeszcze o ciąży nie świadczyDziewczyny jak to było z ta szyjka? Jestem po owulacji pare dni i nie mogę jej dosięgnąć wgl.
Czesc, to nie jest test pozytywny. Pozytywny test owu jest tylko i wylacznie wtedy, gdy kreska testowa jest taka sama lub ciemniejsza od kontrolnej. Nigdy inaczej. Paskowe testy owu (na strumieniowych tez sie zdarza) maja to do siebie, ze kreska testowa czesto bywa troche widoczna. Ale tym w ogole nie nalezy sie sugerowac, taki test nie oznacza nic, jest po prostu negatywny i tyle. Po pozytywnym wyniku najlepiej przestac dalej testowac bo mozna sobie namieszac w glowie niepotrzebnieJak na razie robiłam tylko owulacyjny. Ponieważ staram się z mezem ponad 3 lata i to nie jest pierwszy raz z ovitrelle wiec nie chce przezywać znowu tego samego czemu się nie udało. Tylko dziwi mnie ten test czemu wyszedł nawet pozytywny