reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Ja wstawialam ten sklad zelu, ale nie ma mnie teraz w domu i nie mam jak wstawic znow. Hmm nie wiem opinie ma na fb rewelacyjne. Warto spróbować moim zdaniem. Ale kazdy robi jak uwaza ;)

reklama
Po co Ci testy i nakręcanie się ja odpuszczam ciążową paranoję co 2 dni od 10dc do 15.08 najbezpieczniej.
A może i dalej :p
Ogólnie robię te testy owulacyjne aby zobaczyć czy mój organizm coś tam działa. Wiem najlepsze jest usg. W zeszłym miesiącu wogole nic nie czułam na owulację i miałam rację bo jej nie było progesteron 0.0059 taki słaby a w tym miesiącu pije miovarian i już widzę objawy owulacji. Jak d radę wcisnąć się jutro do lekarza to pójdę niech zobaczy. Ja się nie nakręcam bo mam dwójkę bąbli a jak udałoby się mieć 3, to też byłoby super :)

Hej, dziś testy bielutkie. Nie mam pojęcia o co chodzi. Za to mam mega zawalone gardło i pol nocy nie spałam przez katar. Już nie pamiętam kiedy tak się czułam.

No zobaczymy ;) jest urlop jest spokój można się sobą zająć może będzie owoc
Trzymam kciuki :)
Kochana a może Ty masz jakiegoś ginekologa godnego zaufania w okolicy?? Miałam jedna kobietę ginekolog, wszystko było ok, ale to co się działo w mojej pierwszej ciąży przesadzilo i uciekam od niej. Poszłam potwierdzić poronienie zatrzymane do innego, za opiekował się mną, byłam na kontroli i... W sumie go nie znam, jakieś tam zaufanie w nas wzbudził, ale cały czas się zastanawiam czy to dobry wybór :)
Hej, dziś testy bielutkie. Nie mam pojęcia o co chodzi. Za to mam mega zawalone gardło i pol nocy nie spałam przez katar. Już nie pamiętam kiedy tak się czułam.
Może to ta choroba...?

8.8 musi być szczęśliwa bo ja mam wizytę [emoji23] także trzymam kciuki

Będzie! My dowiemy się, że jesteśmy w ciąży, a Ty zobaczysz serduszko i będziemy oblewać piccolo [emoji16]

Spokojnie kochana daj temu czas. Mam dobre przeczucia co do Ciebie :DHaha u mnie to samo. Podczas starań to miód malina. Z tym że mój m to by najchętniej codziennie po 2 razy. A słyszałam że to wcale nic dobrego tak często...Marnotractwo [emoji16][emoji16]Mi gin kazał brać tylko ovarin, Capivit a+e dla mnie i m no i vit B. Dodatkowo zazywam duphostan 10 ostatnich dni cykluNo i prawidłowo! Dzialejcie trzymam kciuki

Też mam dobre przeczucia, jestem dobrze nastawiona w tym cyklu [emoji6] może dlatego, że w końcu powiedziałam sobie i mężowi, że nie będziemy świrować bo jak ma coś być to będzie. Więc i piwko piliśmy i kebaba jedliśmy... [emoji16]
Najgorsze właśnie, że za często też nie można... I bądź tu mądry [emoji23]

reklama
U mnie niestety znowu się nie udalo .. dostalam @ wczoraj :( więc próbować dalej będziemy... może kolejny cykl będzie "owocny" ...

Do góry