reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

A teraz chcemy z Mężem i znowu wróciliśmy do obserwacji i mierzenia temperatury ale to też nie traktujemy tego jako wyznacznika :) Ja do tego zamówilam testy owulacyjne i chcę porównać wyniki, tak z czystej ciekawości :)
A moze przy okazji się uda? :D
No życzę aby było odraz :p

A z tymi cieniami to już sama nie wiem zrobię jeszcze jutro testa ;)

reklama
No taka jest jak by ołówkiem w powietrzu muśnięte nawet zdjęcie nie jest w stanie tego uchwycić.
Dziś kupie jeszcze pinka 10-tke i jutro rano zrobię

reklama
Ja dziś robiłam pink test z Rossmanna o czułości 10 i pokazała się tylko jedna kreska! Nawet cienia drugiej nie było. Po kilku godzinach zrobiłam też test owulacyjny (tylko taki mi się został), bo czytałam że też może pokazać ciążę (te hormony są do siebie podobne) i wyszły 2 grube kreski
W poniedziałek planuje iść na betę, a wtorek ginekolog

Do góry