reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Czy kropeczka którą wstawiłaś ma oznaczać, że babcia jest już po drugiej stronie? :((((
Ściskam Cię serdecznie. Jeśli Twoja babcia dalej walczy z chorobą, to oddaję to Bogu, niech jej każda komórka zostanie uzdrowiona w imieniu Jezusa.

Czekam na dobre wieści :)

Kochana, tak się cieszę!! :) Widze, że to dobry czas dla nas, bo sporo dziewczyn zaciążyło. Ja czekam na testowanie 29-31.07. Zobaczymy czy wytrzymam do tego czasu :D
Ja bym chciała chociaż do 30 wytrzymać że zrobieniem testu,ale nie wiem czy mi się uda:-) chociaż jestem jakąś taka bardzo spokojna i jak w tamtym cyklu się nakrecalam mocno tak w tym nie mam narazie żadnych objawów ewentualnej ciąży:-)

reklama
To ja wiem ale krew implantacyjna nie pojawia się w dniu implantacji tylko później, gdzieś nawet wyczytałam że kilka dni musi upłynąć
Hmmm,w dniu spodziewanej@ napewno już jest po implantacji chyba że masz bardzo nieregularne cykle i trudno to przewidzieć.a plamienie implantacyjne podobno może trwać 2-3 dni

Hmmm,w dniu spodziewanej@ napewno już jest po implantacji chyba że masz bardzo nieregularne cykle i trudno to przewidzieć.a plamienie implantacyjne podobno może trwać 2-3 dni
Zawsze miałam nieregularne nawet bardzo nawet do 35 dni.
17 czerwca dostałam luteinę na wywołanie bo miałam stresu dużo i mi sie zatrzymała.
22 dostałam @ na 3 dni
5 lipca test owu pokazał 2 kreski 6-7 śluz owu (jestem raczej pewna) przytulanie co 2 dni a od 8 już rzadziej się przytulaliśmy co 3-4 dni.
I teraz skoro 2 pierwsze fazy nigdy nie są stałe a owulacja musi nastąpić 2 tyg przed @ to albo mam znów cykl rozwalony albo owu była później.
Czekamy zobaczymy konsekwencje tej plamki....

Dziewczyny Was się tak optymistycznie czyta. Nawet przy nieudanym cyklu jesteście pełne nadziei a nawet przy chwilowej zalamce można na Was liczyć!
Jak ja się cieszę z tych pozytywnych testów;)!!
Moje co prawda negatywne choć jeszcze 3 dni do @. Ale temp spadła dziś o1,2 to nie liczę na udany cykl choć wcześniej ładnie rosła;)

Dziewczyny Was się tak optymistycznie czyta. Nawet przy nieudanym cyklu jesteście pełne nadziei a nawet przy chwilowej zalamce można na Was liczyć!
Jak ja się cieszę z tych pozytywnych testów;)!!
Moje co prawda negatywne choć jeszcze 3 dni do @. Ale temp spadła dziś o1,2 to nie liczę na udany cykl choć wcześniej ładnie rosła;)
Miło to słyszeć ;)

Tak to wyglada z porannego moczu :* dziewczyny nie traćcie nadziei , trzymam bardzo mocno za was kciuki !!!
@kasiula34 leć na betę przez te 5 dni mogło się tyle wydarzyć !!

Załączniki

• 6FA6AAB1-CDED-4B8C-A4B1-C3F9742FD419.jpeg
    6FA6AAB1-CDED-4B8C-A4B1-C3F9742FD419.jpeg
    658,8 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Do góry