madziolina_p
Fanka BB :)
czekam jescze na kolejna testujaca!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! Jak długo się staraliscie?Ogólnie to zrobiłam 4 testy
Gratulacje! Jak długo się staraliscie?
Bleucoco - dużo sił dla Ciebie i Twojej rodziny!
Tym bardziej to niesamowite! Wasze historie, jak i moja pierwsza ciąża, tylko utwierdzaja mnie w przekonaniu, że wykresy i te nasze całe statystyki są niewielką pomocą, że jeśli masz być w ciąży to będziesz. Nie warto fiksowac się na wyliczenia itp. Tylko się bardziej spinamy...
Tym bardziej to niesamowite! Wasze historie, jak i moja pierwsza ciąża, tylko utwierdzaja mnie w przekonaniu, że wykresy i te nasze całe statystyki są niewielką pomocą, że jeśli masz być w ciąży to będziesz. Nie warto fiksowac się na wyliczenia itp. Tylko się bardziej spinamy...
28dc już szans nie ma chyba .Jedyna nadzieja że @ przyjdzie jak najszybciej chodz wcale nie czuję żeby miała nadejść.Kasiu a który masz dzień cyklu ?
Myślę, że to nie jest zły pomysł. Jak się dzisiaj czujesz??Przez te moje objawy do jakiegos internisty
Nic w takiej sytuacji nie przyniesie otuchy, życzę Ci dużo siły i cierpliwości...Dziewczyny, wiem, że to nie miejsce, ale już nie daję rady... Moja babcia, z którą mieszkałam całe życie, która jest dla mnie jak druga mama, właśnie umiera. Boję się, że będzie cierpiała. Bardzo Was proszę o modlitwę za nią, jeżeli któraś z Was jest wierząca. Z góry bardzo dziękuję.
A jeśli ta druga kreseczka, ten cień to jednak jest TO???Dziś zrobiłam test paskowy i pojawił się cień już 2 raz tak się zrobiło ale czekam dale co będzie się działo nie nastawiam się na ten cykl ehh. Mój fon nie może dostosować ostrości więc fotka nie wyjdzie
Hej kochane powtórzyłam testy rano
Gratuluję!!!
Oczywista sprawa. Ja w pierwsza ciążę też zaszłam bez problemu, nawet bez starań Mierzyłam temperaturę i robiłam obserwacje dwa cykle, bo zmusili nas na naukach przedmałżeńskich, potem jakoś to pociągnęłam drugi miesiąc ale bardziej traktowałam to jako eksperyment, niż cyrklowanie w dni płodne, raczej szukałam tych niepłodnych. Koniec końców stwierdzilam, że olewam to, nie chce mi się, nie chciało mi się zapisywac tych zakłóceń, byłam po swoim panieńskim, skacowana i tak zostało dalej. Chwilę później okazało się że byłam w ciąży.Tym bardziej to niesamowite! Wasze historie, jak i moja pierwsza ciąża, tylko utwierdzaja mnie w przekonaniu, że wykresy i te nasze całe statystyki są niewielką pomocą, że jeśli masz być w ciąży to będziesz. Nie warto fiksowac się na wyliczenia itp. Tylko się bardziej spinamy...
A co z tymi testami i cieniem drugiej kreseczki?28dc już szans nie ma chyba .Jedyna nadzieja że @ przyjdzie jak najszybciej chodz wcale nie czuję żeby miała nadejść.